Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/11/2017 in all areas

  1. Disturbing μάι ας. Για αρχή βγάζεις νέα πλατφόρμα. Που διάολο είναι ο 12πυρηνος; 10πύρηνο έχουμε ήδη. Θα μου ανεβάσεις 100Mhz τα ρολόγια και θα ζητήσεις άλλα 1800€. Έλεος δηλαδή. Και οι άλλοι σε κάνουν πάρτυ με 8πυρηνο με το 1/3 των χρημάτων.
    5 points
  2. Φαίνεται ότι από τους 10 όσους γράφουμε καθημερινά οι 6-7 χρησιμοποιούν tapatalk Κάποιος μου έλεγε ότι δεν το χρησιμοποιεί ο κόσμος
    2 points
  3. Αρκετά ισχυρό θα είναι το επόμενο smartphone της OnePlus και λεπτομέρειες σχετικά με αυτά εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Το εν λόγω smartphone θα προστεθεί σύντομα στο lineup της OnePlus και θα βρεθεί στη κορυφή της λίστας των flagship τηλεφώνων του 2017. Το υπ' αριθμόν "5" έχει στη κατοχή του έναν Snapdragon 835 με κάμερα ανάλυσης 23 megapixel και οθόνη QHD 5.5 ιντσών με τη τελευταία σύμφωνα με πληροφορίες να εντυπωσιάζει με τα λεπτά bezels της. Με βάση πιο πρόσφατες φήμες, η συσκευή πιθανόν να φέρει edge to edge οθόνη και έως 256GB αποθηκευτικού χώρου μαζί με 8GB RAM και τη τελευταία έκδοση του Android να ολοκληρώνει το πακέτο των features. Αν και για την ώρα έχουμε μόνο renders που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η συσκευή αναμένεται ίσως μέσα στο καλοκαίρι, όπως και συνηθίζει η εταιρία με τις αποκαλύψεις της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Ένα ξεχωριστό scratch build φτιαγμένο σε μια μινιατούρα μονοθεσίου της Fomula 1 και σε ένα AMD σύστημα με έναν Ryzen 7 1700X καθώς και μια RX 480. Το μοναδικό αυτό σύστημα έχει κατασκευαστεί από το Suchao Modding & Design και το σκαρί του μονοθεσίου - κουτιού αποτελείται από πολλά ακρυλικά κομμάτια βαμμένα σε μαύρο χρώμα και πολλά βινίλια να στολίζουν εμφανισιακά το σύστημα. Φαίνεται πως έχει δοθεί έμφαση στη λεπτομέρεια, αφού ακόμη και τα ελαστικά δείχνουν αληθινά, ενώ φέρουν το λογότυπο της AMD. Η κάρτα γραφικών έχει τοποθετηθεί σε ειδική στάση, οριζόντια και δένει όμορφα με το υπόλοιπο κομμάτι του μονοθεσίου. Η υδρόψυξη είναι η Thermaltake WATER 3.0 RING με RGB ανεμιστήρες, ενώ οιι μνήμες είναι οι TEAM GROUP T-Force DDR4 NIGHT HAWK τοποθετημένες επάνω σε μια μητρική MSI X370 Gaming Pro Carbon. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Η νέα κάρτα γραφικών της ZOTAC θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά και έρχεται με μοναδική σχεδίαση στο backplate της. Η GPU εφοδιάζεται με τον γνωστό GP102 πυρήνα της NVIDIA και τους 3584 CUDA Cores Pascal αρχιτεκτονικής και συνοδεύεται από 11GB GDDR5X μνήμης Video RAM. Σε σχέση με την Founders edition, η GPU έρχεται με 1620 MHz base clock και Boost που ξεπερνά τα 1733MHz, περίπου 10% πάνω από τις προτεινόμενες τιμές της NVIDIA κάτι που αναμφίβολα θα βοηθήσει στις τελικές επιδόσεις. Η ψύκτρα της αποτελείται από τρεις ανεμιστήρες, με τους δύο να καλύπτονται από τμήματα του shroud της ενώ το κάλυμμα φέρει και χρωματικό accent μπλε χρώματος. Εξίσου όμορφο οπτικό αποτέλεσμα προσφέρει και το backplate της το οποίο εκτός των μεταλλικών στοιχείων που προσθέτουν σε ακαμψία του PCB έχει δικό του LED το οποίο δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του κουτιού. Σημειώνεται ότι η GPU Θα κυκλοφορήσει και χωρίς το LED για όσους επιθυμούν πιο ήπια χρώματα εντός του κουτιού τους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Ελπίζω να αλλάξει αυτό γιατί έχουν ξεφύγει οι τιμές.. Που με κάνουν πάρτι και με ποια 1/3 των χρημάτων που είναι ακόμα με dual channel, ελάχιστα lanes και πάνε μέχρι 4ghz με το ζόρι... είπαμε σε κάποια σενάρια multi είναι μπροστά αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα... και το x99 είναι και 3 χρονών αγαπητέ Ζάχο μας! Το x299 δεν το είδες ακόμα!
    1 point
  7. Καλησπέρες! Μιας που αναφέρθηκε πολύ τώρα τελευταία, αναγκάστηκα χθες να βγάλω το Tapatalk από την αρχική του κινητού μου.
    1 point
  8. Η νέα οθόνη της Κορεάτικης εταιρίας αξιοποιεί τη σχετικά φρέσκια τεχνολογία Quantum Dot η οποία μάλιστα προορίζεται για την entry level αγορά των 4K monitors. Όταν τα περισσότερα 4K monitors κάτω των 500€ έχουν ως επί το πλείστον TN panels η Samsung έρχεται για να κάνει τη διαφορά με την επερχόμενη U28H750, η οποία θα έχει διαγώνιο 28 ιντσών και ανάλυση το standard 4K του χώρου, 3840x2160 (UHD) με λόγο πλευρών, 16:9. Αν και το το panel των νανο κρυστάλλων δε το συναντάμε εύκολα σε αντίστοιχα monitor και δη τέτοιων αναλύσεων, η προτεινόμενη τιμή που στοχεύει η εταιρία δε θα ξεπεράσει πιθανόν τα 400 με 450€ κατά τη κυκλοφορία της. Τα λοιπά specs της περιλαμβάνουν χρόνο απόκρισης 1ms για απολαυστικό όσο το δυνατόν gaming, και ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz. Οι συνδέσεις που περιλαμβάνει είναι δύο HDMI (1.4 & 2.0), μια DisplayPort 1.2 με υποστήριξη για AMD FreeSync και μια έξοδο ακουστικών που μεταφέρει ήχο από τις παραπάνω συνδέσεις εικόνας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Καλημέρα. Από tapatalk τι παίζει;
    1 point
  10. Καλημέρα. Το tapatalk.
    1 point
  11. Καλησπερίζω το φόρουμ είμαι στο 4ο έτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ(τον φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρά έμεινε), κάποιοι ίσως με θυμούνται κι όλας από εδώ μέσα μιας και πιο παλιά ήμουν περισσότερο ενεργό μέλος, και ψάχνω για πρακτική το καλοκαίρι που δεν θα χω υποχρεωτικά μαθήματα στη σχολή. Πέρα από το overclocking κλπ ασχολούμαι με σχεδιασμό ψηφιακών κυκλωμάτων(Verilog,VHDL), προγραμματισμό μικροεπεξεργαστών(έχοντας δουλέψει και με assembly μερικών επεξεργαστών αλλά και με C), αναλογικά κυκλώματα αλλά και προγραμματισμό(C,C++,Java) για διάφορες εφαρμογές και έχω δουλέψει αρκετά πάνω σε όλα αυτά είτε σε εργαστήρια της σχολής είτε με έξτρα πρότζεκτ που κάνω μόνος μου ή σε συνεννόηση με κάποιον καθηγητή. Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε/προσανατολίσετε στο πως και που μπορώ να βρω μια πρακτική για να απασχοληθώ το καλοκαίρι είτε στην Ελλάδα είτε στο Εξωτερικό πάνω σε κάποιο από αυτά τα αντικείμενα. Αν κάποιος ασχολείται επαγγελματικά και με αυτούς τους τομείς και μπορούσε να μου δώσει πιο συγκεκριμένες προτάσεις για το που μπορώ να απευθυνθώ αλλά και να μου δώσει περισσότερες συμβουλές σχετικά με το τι θα άξιζε να ασχοληθώ σε αυτή τη φάση θα μου ήταν πάρα μα πάρα πολύ χρήσιμο. Οι βλέψεις μου για το μέλλον είναι να κάνω ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, γλυκοκοιτάζοντας την Ελβετία, πάνω στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    1 point
  12. Ένα μήνα νωρίτερα ε; μου θυμίζει το ρητό με το αυγό και τον κ@λο.
    1 point
  13. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα αυτό που κάνεις. ή παίζε στην 23άρα ή στην 40άρα όχι και στις 2, τα μαχαίρια και αυτά λογικά είναι bug του παιχνιδιού... Κατάλαβα ακριβώς τι χρειάζεσαι, μητρική πάρει αυτή ότι επεξεργαστή και να πάρεις δλδ 7600k ή 7700k θα σαι κομπλέ! Αν αλλάξεις σε 2-3 χρόνια κάρτα γραφικών λογικά άλλο τόσο θα σε κρατήσει και αυτό το σύστημα. Δεν με μπερδευεις ρε συ απλά εγώ σαν φίλος σου λέω μην πάρεις κομμάτι κομμάτι, μάζεψε τα λεφτά και πάρε τα όλα μαζί, σήμερα πχ βλέπεις αυτή την μητρικη΄200 ευρώ τότε μπορεί να την έχει προσφορά ένα μαγαζί 170 ευρώ...και αν την πάρεις τι θα την κάνεις θα την κοιτάς στο κουτί.. με καταλαβαίνεις?
    1 point
  14. Η Tesla P100 μπορεί να ανακοινώθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο, μαζί με τη νέα αρχιτεκτονική Pascal, όμως η διαθεσιμότητά της στους OEMs ξεκινά από σήμερα και έτσι γίνεται η πρώτη GPU (γενικά) που φέρει τη τεχνολογία μνημών HBM2. Η AMD πήρε τη πρωτιά το 2015 με τη κυκλοφορία των Fury οι οποίες χρησιμοποιούσαν τις HBM πρώτης γενιάς της SK Hynix και τώρα, δύο χρόνια μετά η NVIDIA ακολουθεί την ίδια τακτική και λανσάρει για επιχειρήσεις/οργανισμούς και γενικότερα επαγγελματικά περιβάλλοντα, την Tesla P100. Η εν λόγω GPU θα βρεθεί σε server συστήματα που θα έχει στη διάθεσή της η NVIDIA ενώ μέσω του NVLink η εταιρία υπόσχεται υψηλά επίπεδα παραλληλισμού μεταξύ πολλών τέτοιων GPU στο ίδιο node. Το αξιοσημείωτο σχετικά με τη GPU είναι η χρήση μνήμης τύπου HBM2 οι οποίες μόλις ξεκίνησαν να βγαίνουν από τη μαζική παραγωγή τους. Αντίστοιχου τύπου θα φέρουν και οι επερχόμενες Vega κάρτες γραφικών της AMD, ίσως μόνο για caching των δεδομένων. Η AMD θα επανα-κυκλοφορήσει όπως όλα δείχνουν πρώτη την τεχνολογία σε consumer επίπεδο, την ίδια στιγμή που για την ώρα δε γνωρίζουμε εάν η NVIDIA προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Ο modder Cap-Ten, συμβάλλει στην 25η επέτειο της Cooler Master με ένα ξεχωριστό build που βασίζεται στο Maker5t κουτί της καθώς και σε ισχυρό hardware με βάση τη πλατφόρμα X99. Μια μητρική που δε βλέπουμε συχνά σε αντίστοιχα builds είναι της ASRock και πιο ειδικά την X99 Professional Gaming I7, στην οποία ο Cap-Ten τοποθέτησε έναν Core i7 6850K μαζί με 16GB μνήμες της Avexir. Το σύστημα στο εσωτερικό περιλαμβάνει και μια NVIDIA GeForce GTX 1080 τοποθετημένη σε custom υδρόψυξη με κομμάτια της εξίσου αναγνωρισμένης Bitspower. Το τροφοδοτικό που επιλέχθηκε για το σύστημα είναι ένα MasterWatt Maker 1200 όπου με την άπλετη ισχύ του μπορεί να σηκώσει πρακτικά τα πάντα! Τα καλώδια είναι sleeved για να ταιριάξουν με το θέμα του που είναι μαύρο - κόκκινο με λίγες πινελιές λευκού και όπως λένε, μια φωτογραφία = χίλιες λέξεις, όμως τι γίνεται όταν έχουμε 17; Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  16. Καλο μεσημέρι. Το tapatalk.
    1 point