Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/13/2017 in all areas

  1. Σκεφτεσαι να φτιαξεις νεο pc intel, Σου βγαινουν οι Ryzen7. Λες οκ ας περιμενω να δω benchmarks.Βλεπεις benchmarks και τιμες, λες οκ εδω ειμαστε. Μετα λες ας περιμενω και τα bios update και προχωραμε.Βγαινουνε τα bios και αρχιζει σιγα σιγα και οι διαθεσημοτητα των mobo. Αρχιζεις την ερευνα αγορας, ...σου σκανε οι ryzen 5. Ας τους δουμε και αυτους. Βλεπεις τιμες , το ξανασκεφτεσαι και λες οκ ας παω με αυτους. Ξαναρχιζεις ερευνα αγορας και εκει που εισαι ετοιμος ,σου σκανε καπακι και οι rx 5xx. . Αντε να δουμε
    2 points
  2. Άλλο ένα σπάνιο σύστημα που δένει την αυτοκίνηση με τους υπολογιστές, όπου βλέπουμε τη χρήση ξύλινων επιφανειών, ενός ραδιοφώνου στη πρόσοψη και ένα... industrial θερμόμετρο στο εσωτερικό! Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις οθόνες σας, το Corsair 600T που έχασε τα panels του για μερικά ξύλινα που έφτιαξε το πολωνικό Moonshine Factory. Το σύστημα στο εσωτερικό βασίζεται σε μια Z87 Mpower μητρική της MSI, τον Core i5 4670K του LGA 1150 socket καθώς και μια custom cooled GTX 980 Ti από την ASUS, η οποία δέχτηκε την περιποίηση του waterblock της Bitspower. Τα panel του κουτιού αρχικά σχεδιάστηκαν σε 3D πρόγραμμα προτού κοπούν και εφαρμοστούν επάνω στο κουτί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν και 14αρηδες ανεμιστήρες ολοκληρώνει το build μαζί φυσικά με το έξτρα mesh. Το κουτί ήρθε στο φως στην έκθεση gaming BEST Gamers Tournament που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία την περασμένη εβδομάδα. Περισσότερες εικόνες αλλά και το worklog με όλα τα υποσυστήματα βρίσκεται εδώ. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Μετά την κυκλοφορία των Ryzen, η AMD ετοιμάζει και τις νέες κάρτες γραφικών της και η Powercolor φαίνεται πως "άθελά" της μας έδειξε την ημερομηνία! Παρολό που πρόκειται για rebrand των Polaris 10, θα έχουμε τα νέα Polaris 20 XTX και Polaris 20 XL chips, τα οποία αναμένονται να έχουν υψηλότερα ρολόγια, περίπου στα 1300-1400 MHz για τις reference υλοποιήσεις. Η PowerColor με ένα tease της Red Devil κάρτας της, επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία είναι μόλις στις 18 του τρέχοντος μήνα. Με αυτήν την προσπάθεια, η AMD θα προσπαθήσει να καταλάβει άλλο ένα κομμάτι στους υπολογιστές μας, λίγο πρίν την κυκλοφορία των Vega GPUs κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Εκτός από την Powercolor υπάρχουν και άλλοι partners της που ετοιμάζουν υλοποιήσεις, ως συνήθως, όπως οι Sapphire και η GIGABYTE με την Aorus παραλλαγή. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Αργησανε ....2 μερες. Με την προηγουμενη powercolor που ειχα , εψηνες τον οβελια χαλαρα
    1 point
  5. 1 point
  6. Αρκετά ισχυρό θα είναι το επόμενο smartphone της OnePlus και λεπτομέρειες σχετικά με αυτά εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Το εν λόγω smartphone θα προστεθεί σύντομα στο lineup της OnePlus και θα βρεθεί στη κορυφή της λίστας των flagship τηλεφώνων του 2017. Το υπ' αριθμόν "5" έχει στη κατοχή του έναν Snapdragon 835 με κάμερα ανάλυσης 23 megapixel και οθόνη QHD 5.5 ιντσών με τη τελευταία σύμφωνα με πληροφορίες να εντυπωσιάζει με τα λεπτά bezels της. Με βάση πιο πρόσφατες φήμες, η συσκευή πιθανόν να φέρει edge to edge οθόνη και έως 256GB αποθηκευτικού χώρου μαζί με 8GB RAM και τη τελευταία έκδοση του Android να ολοκληρώνει το πακέτο των features. Αν και για την ώρα έχουμε μόνο renders που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η συσκευή αναμένεται ίσως μέσα στο καλοκαίρι, όπως και συνηθίζει η εταιρία με τις αποκαλύψεις της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. Θέλουμε να δούμε και ενα βαθμο αδιαβροχοτητας πέρα από τα δυνατά spec. !
    1 point
  8. Αν και ήδη γνωρίζουμε ότι η Valve δε θα αναπτύξει την Source 3 μηχανή γραφικών, μιας και όλα τα στελέχη της φοβούνται τον εν λόγω αριθμό, τουλάχιστον το CS: Global Offensive θα μεταβεί σύντομα στην Source 2. Μάλιστα η μεταφορά θα γίνει και μέσα στο καλοκαίρι οπότε θα δούμε κατά τις διακοπές μας το δημοφιλές παιχνίδι να αναβαθμίζεται στη νέα μηχανή γραφικών της Valve. Λέγεται πως από τις πρώτες αλλαγές που θα δούμε θα είναι η μεταφορά του παιχνιδιού από τα 32-bit στην πιο ανεπτυγμένη (και πιθανόν 64-bit) μηχανή Source 2 μαζί με πλήθος από performance enhancements που θα ωφελήσουν τα σύγχρονα συστήματα. Βέβαια, λόγω της διαφορετικής μηχανής physics, ο τίτλος ίσως έχει διαφορά και στον τρόπο χειρισμού οπότε ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσουμε την αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση η αλλαγή είναι καλή και αναμφίβολα θα βελτιώσει την συνολική εμπειρία χρήσης του game. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Η αγορά υποδέχεται και επίσημα τους Ryzen 5 επεξεργαστές της AMD για το AM4 socket και τα πρώτα benchmarks αποκαλύπτουν μαζί και τα specs τους. Οι τέσσερις επεξεργαστές της σειράς έρχονται με έξι και τέσσερις πυρήνες ενώ με το SMT μπορούν να διπλασιάσουν τα διαθέσιμα threads εντός του λειτουργικού συστήματος και με τιμές που δεν ξεπερνούν αυτές ενός τυπικού Kaby Lake Core i5 επεξεργαστή. Από τις πρώτες μετρήσεις, φαίνεται η υπεροχή των Ryzen 5 σε καθημερινές εφαρμογές ενώ το core config τους περιλαμβάνει μεν λιγότερους πυρήνες από τους Ryzen 7, όμως διατηρεί τη L3 cache στο ίδιο μέγεθος, δηλαδή 16MB δίνοντας αβαντάζ σε όσα προγράμματα επικοινωνούν συχνά με τη μνήμη. Στο gaming η κατάσταση παραμένει ίδια με αυτή των Ryzen 7 και σε ορισμένες περιπτώσεις βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τη μεγαλύτερη σειρά της AMD. Όσον αφορά την κατανάλωσή τους, για παράδειγμα ο Ryzen 5 1500X τρέχει σε πλήρες φορτίο στα 109W, την ίδια στιγμή που ο 7700K απαιτεί μόλις 115 έχοντας τον ίδιο αριθμό πυρήνων. Τέλος, το overclocking βρίσκει τον ίδιο τοίχο, παρά τον μικρότερο αριθμό πυρήνων και ο 1600X δείχνει να πλησιάζει τον stock 1700 σε multithreaded εφαρμογές. Για reference μπορείτε να δείτε το review της πηγής. Οι ελληνικές τιμές τους ξεκινούν από τα 190€ για τον μικρό 4c/8t 1400 και φτάνουν και τα 295€ για τον 1600X. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Αυτές μόλις γίνανε παραγγελία και σειρά έχουν η X370 Taichi όταν με το καλό έρθει Ελλάδα και ο 1700 αμέσως μετά. https://www.mgmanage...χνότητα-3000mhz
    1 point
  11. να παμε καμια ποδηλατοβολτίτσα με το ΚΤΜ ... ειναι και αδιαβροχο
    1 point