Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/30/2017 in all areas

  1. Τα χειροτερα επωνυμα ποντικια ονομαζονται razer...
    2 points
  2. Καλημερα ...αναμονη του του mew baby https://www.amazon.de/Asus-GL702VM-GC026T-Notebook-NVIDIA-schwarz/dp/B01LXJUGTD
    1 point
  3. Ναι το παρατήρησα και εγώ σαν 24 είναι αυτό που σκέφτομαι είναι να πάρω 27 αφού το γραφείο που έχω είναι αρκετά μεγάλο και έχω καλή απόσταση ενδιαφέρον έχει και η Aoc 27 2560×1440 αυτό που λέω δλδ είναι ότι αν είναι να φτάσω στα 260 να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω κλτρη ανάλυση αφού στα games όπως λολ cs go overwatch θα μπορώ να παίζω με 1440p και με αυτά θα ξεκινήσω http://www.skroutz.gr/s/7066002/AOC-Q2778VQE.html γενικότερα με την οθόνη δεν αξίζουν τσιγκουνιες γτ δεν θα τηνία αλλάξεις για ένα μεγάλο βάθος χρόνου δλδ με 100 παραπάνω από αυτό που έλεγα θα πάρω 27 ίντσες κλτρη ανάλυση aoc αρκετά καλή μάρκα 75 herz
    1 point
  4. Ότι και να κάνει η razer πάντα θα είναι πίσω. Ποντάρει στο υπάρχον κοινό που έχει για να πουλήσει όλα τα overpriced πλαστικά ποντίκια της. Όσο υπάρχουν ανταγωνιστές όπως η logitech και τα Chaos Spectrum , G602 ,G403 δεν βλέπω τον παραμικρό λόγο να επενδύσει κάποιος σε ένα τόσο ακριβό ποντίκι, που στο κάτω κάτω είναι κακή αντιγραφή.
    1 point
  5. Yup, αναφέρεται στη σελίδα του cooling, μαζί με link από το άλμπουμ του FB της 390X
    1 point
  6. nah, των windows έχω από καθαρό φορματ (ναι το ξανάκανα...) και αυτή τη φορά έβλεπε τον server (Win 7 την προηγούμενη όχι) άλλα και πάλι δεν μπορούσα να μπω στους φακέλους παρόλο που είναι shared κανονικά.... τεσπα τη λύση την βρήκα: Στα Win 10 πάμε: 1) Πίνακας Ελέγχου (κλασσικός) -> Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου -> Διαχείριση διαπιστευτηρίων 2) Επιλέγουμε το: Διαπιστευτήρια των Windows, και πατάμε στο: Προσθήκη διαπιστευτηρίου των Windows 3) Δίνουμε το όνομα του pc, user και pass, και δοκιμάζουμε να μπούμε κατευθείαν (σε έμενα δούλεψε έτσι). Σημειώσεις: ι) Το όνομα που χρησιμοποίησα στο pc ήταν ακριβώς το ίδιο πριν κάνω φορματ ιι) Το πρόβλημα παρουσιάστηκε με το Win 10 Creators Update ιιι) Στο pc του γραφείου που πήρε upgrade την νέα έκδοση δεν είχα κανένα θέμα... ιν) Πιθανόν, α) αν έδινα άλλο όνομα να μην είχα θέμα, ή β) αν είχα διαγράψει από τη Διαχείριση διαπιστευτηρίων των Windows 7 το "εδώ" pc, αμέσως μετά το φορματ και πριν το συνδέσω στο δίκτυο, πάλι να μην είχα θέμα.
    1 point
  7. Δεν θέλεις να μάθεις τι κάνουν άλλα κράτη, προηγμένα, καλύτερα... Θα σου δείξω από κοντά όταν κατέβω Αθήνα, το Μάιο.
    1 point