Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/19/2017 in all areas

  1. Η Bungie υπόσχεται πολλά με τον νέο τίτλο όπως απαράμιλλη ποιότητα σε 4K ανάλυση, ατελείωτο framerate και υποστήριξη για Ultrrawide οθόνες με λόγο πλευρών 21 Προς 9! Ακόμη ένα λόγο για να χαρούν οι φίλοι της PC Master Race (σ.σ. ο όρος χρησιμοποιείται για αστείο) δίνει η Bungie, η εταιρία που θα φέρει το Destiny 2 στο PC στις 8 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Το παιχνίδι μπορεί να ζητά σύμφωνα με τα επίσημα specs που βγήκαν στο φως ένα πραγματικά overkill σύστημα - με 7700K, GTX 1080 Ti, 16GB RAM - όμως σε ανάλυση 4K και με τις ρυθμίσεις στο μέγιστο καταφέρνει αρκετά αξιοπρεπή framerate, πάνω από τα 60 FPS, οπότε οι πραγματικές απαιτήσεις του θα είναι σημαντικά μικρότερες, κατά την επίσημη κυκλοφορία του. Η έκδοση για το PC θα φέρει πολλά καλούδια που στόχο έχουν να τερματίσουν το τωρινό hardware, όπως υποστήριξη για την προαναφερθείσα 4K ανάλυση, υποστήριξη για οθόνες τύπου 21:9, ultrawide αλλά και ξεκλείδωτο framerate ούτως ώστε να... κονταροχτυπηθείτε με τους φίλους σας! Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο livestream του παιχνιδιού στο Twitch. https://www.twitch.tv/bungie Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Φέτος θα γίνουν αρκετές αποκαλύψεις από την Apple μετά από αρκετό καιρό. Η εταιρία σκοπεύει να ανανεώσει μεγάλο μέρος του lineup της στο φετινό Worldwide Developer Conference. Από τις βασικότερες αλλαγές που ακούγονται τελευταία θα είναι το φρέσκο hardware που θα προστεθεί στις παρέα με τα 12-ιντσα Macbook και Macbook Pro. Τα "μεγάλα" laptops της εταιρίας θα αναβαθμιστούν με Kaby Lake επεξεργαστές ενώ φήμες μιλούν και για τις Air παραλλαγές που θα λάβουν νέες Retina displays. Από την άλλη, υπάρχουν και τα iPads. Το iPad Mini αποτελεί ίσως το μοντέλο που έχει τη μικρότερη πέραση στην αγορά και αυτό γιατί οι περισσότεροι πηγαίνουν στο κανονικό αν και λόγω μεγέθους πηγαίνουν απλά στο "μεγάλο iPhone". Εκεί η Apple λέγεται πως θα τους προσελκύσει με μια καλύτερη και πιο αναλυτική οθόνη, κάτι που μένει να δούμε σύντομα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Όλοι οι fan της apple περιμένουν τα refreshed μοντέλα,μόνο που οι διαφορές σε kabylake και skylake είναι μηδαμινές.Αλλά ντάξει καλύτερες από το τίποτα.
    2 points
  4. Δλδ να χτυπήσουμε ένα macbook pro 15ri με kaby?
    2 points
  5. yo! Destiny 2 Coming to Battle.net! να και κατι περιεργο
    2 points
  6. Η Ubisoft έδειξε μερικά από τα επερχόμενα παιχνίδια της και εκτός αυτών του τίτλου που θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο, θα δούμε και νέο Assassin's Creed φέτος. Ξεκινώντας από το Far Cry 5, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος και θα διαδραματίζεται κατά τα λεγόμενα της εταιρίας στην άγρια δύση, ενσωματώνοντας στοιχεία από spaghetti western, σαν και αυτά που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο χωρίς να αναφέρονται περισσότερα για την ώρα. Λέγεται ότι γυρίζεται και trailer για το παιχνίδι στην Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το The Crew 2 θα αναζωπυρώσει την φλόγα του καμένου ελαστικού στην άσφαλτο με μπόλικη δράση και νέα ιστορία, που ελπίζουμε να είναι πιο βαθιά από αυτή του πρώτου παιχνιδιού. Εκτός από τον racing τίτλο της, η Ubisoft ετοιμάζει και ένα νέο Assassin's Creed για φέτος, μιας και τα πρώτα δύο games που αναφέραμε θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Περισσότερα για αυτόν τον τίτλο θα μάθουμε και στην E3 στις 12 Ιουνίου, όπου θα μιλήσουν εκπρόσωποι της εταιρίας. Μέχρι στιγμής το μόνο γνωστό είναι πως το παιχνίδι περνάει σε "μια νέα εποχή". Update: Έχουμε και το reveal trailer: Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. Κάπως έτσι τελειώνει η AMD την εβδομάδα της, με την κυκλοφορία μιας κάρτας γραφικών για τις μάζες, η οποία θέλει να προσφέρει αρκετά πιο αποδοτικό gameplay στην 1080p ανάλυση. Η Radeon RX 560 κοστολογείται ούτε λίγο ούτε πολύ στα 100€, ανάλογα με την υλοποίηση του εκάστοτε κατασκευαστή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, την τοποθετούν πιο κοντά στην RX 460 που κυκλοφόρησε πέρυσι. Η GPU διαθέτει 128 περισσότερους stream processors από την 460 φτάνοντας έτσι τους 1024, ενώ και οι base χρονισμοί του reference μοντέλου αυξήθηκαν στα 1175MHz με τους boost να βρίσκονται στα 'υγιή' 1275 MHz. Οι 16 συνολικά μονάδες επεξεργασίας συνδέονται μέσω ενός διαύλου 128-bit με 4GB μνήμη και υποστήριξη για όλα τα νεότερα χαρακτηριστικά της AMD, όπως το Radeon ReLive, το CHILL που μετριάζει το framerate για χαμηλότερες θερμοκρασίες του πυρήνα, την τεχνολογία FreeSync που λειτουργεί με συγκεκριμένα monitors της αγοράς ενώ το form factor της είναι ιδανικό για τοποθέτηση και σε ITX aka small form factor PC. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Η Western Digital μόλις αποκάλυψε δύο νέα μοντέλα για την σειρά Red και Red Pro που προορίζονται για συστήματα NAS χωρίς φυσικό αυτό να στέκεται εμπόδιο στην ενσωμάτωση στο PC σας. Τα νέα μοντέλα έχουν χωρητικότητα 10TB και βασίζονται στην τεχνολογία Helioseal της Western Digital, την οποία η WD δανείζεται από την HGST που εξαγόρασε αρκετά πρόσφατα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Μιας και η τεχνολογία Helioseal έχει αποδείξει πως είναι μια αρκετά καλή λύση για την αύξηση της πυκνότητας η WD την αξιοποιεί και στα νέα Red μοντέλα. Ο Red 10TB θα εμφανιστεί με προτεινόμενη τιμή τα $494 ενώ ο Red Pro 10TB θα κυκλοφορήσει στα $533, στοχεύοντας κυρίως την αγορά των συστημάτων NAS. Μερικά όμως ενδιαφέροντα insights για τις πωλήσεις συγκεκριμένων δίσκων αναφέρουν πως έχουν ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια και έχουν διάφορες εφαρμογές, πέρα από τα NAS συστήματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Thank you για την ενημέρωση @tommybertsen!! Ωραίο αυτό με το προφίλ αλουμινίου! Νομίζω ότι με το 360 θα μαι κομπλέ και μου αρέσει που έχουν μαγνήτη Καλησπέρα @Dimitrios1971
    1 point
  10. καθε φορα που το βλεπω αυτο ανατριχιαζω....
    1 point
  11. Τι εννοεις "λιγο στην πανω μερια του κουτιου" ; Παρε την deepcool 350 με 2 λεντοταινιες (μαγνητικες rgbw με συνδεση στο psu) ή την 360 με 3 λεντοταινιες, μιας και το κουτι σου δε θα φωτιστει ουτε με σφαιρες με τις 2. Αν ειναι λιγες οι 3 παρε και ενα με 2, ενωνονται απ'οσο ξερω μεταξυ τους. https://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips.html?keyphrase=deepcool+led&order_by=popularity&order_dir=desc Παρε και προφιλ αλουμινιου Ρ17 mini και θα'χεις ωραιοτατο φωτισμο (πχ απο εδω http://polyfot.gr/ χοντρικη ειναι νομιζω ομως, ή απο εδω http://ledmall.gr/product/προφιλ-αλουμινιυ-για-ταινιεσ-led-10mm/) Εκτος και αν το'χεις με το κοψε-ραψε, οποτε παιρνεις 5μετρη λεντοταινια και την φτιαχνεις ο ιδιος να μπαινει στο τροφοδοτικο. Μαλλον πιο φτηνα θα σου βγει και θα εχεις οση ταινια θες!
    1 point
  12. Τούμπανα νέα! και κει που έλεγα ότι θα περιμένω το Cyberpunk 2077 για να αγοράσω καποιο παιχνίδι, τσουπ έρχεται αυτό, και μάλιστα κοντά στα γενέθλια μου! χμ χμ χμ χμμμμ Έξαλλου με την Blizzard για μεσάζοντα, τι μπορεί να πάει στραβά? Μπορεί να μην εμπλέκεται στην αναπτύξει του παιχνιδιού, άλλα ο ρόλος της θα ναι άκρως σημαντικός.
    1 point
  13. Και εμείς θέλουμε... θέλει να μας κάνει δώρο κανένα?
    1 point
  14. Η νέα οθόνη της Acer ξεπερνά τις προσδοκίες σας και κυκλοφορεί με τιμή κατά πολύ υψηλότερη από αυτή που θα περιμένατε, στα $1100! Όμως αποτελεί ένα δυνατό όπλο για τον enthusiast! Η Z35P έχει διαγώνιο οθόνης (you guessed it) 35 ίντσες σε ένα AMVA (Advanced Multi-Domain Vertical Alignment) panel. Ο ρυθμός ανανέωσης βρίσκεται στα 120Hz και αυτό, λόγω του NVIDIA G-Sync που υποστηρίζει σε αυτό το UltraWide aspect ratio panel που φοράει. Η οθόνη μπορεί να απεικονίσει 8-bit βάθος χρώματος και έχει 2500:1 στατικό contrast και γωνίες θέασης που βρίσκονται στις 178 μοίρες, καθαρά λόγω του τύπου του Panel της. Παράλληλα, ο χρόνος απόκρισης grey to grey στα 4ms είναι ιδανικός και για gaming ενώ η φωτεινότητα των 300 cd/m2 ολοκληρώνει τα specs της. Παρέχεται επίσης και VESA mount για στήριξη στον τοίχο. Τέλος, από πλευράς εισόδων δίνονται μια DP 1.2 (G-SYNC) και μια HDMI 1.4 μαζί με 4 USB 3.0 και δύο stereo ηχεία των 9W. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Μιας και η αποκάλυψη της νέας πλατφόρμας από την Intel πλησιάζει, ας δούμε άλλη μια πτυχή από την επερχόμενη high end μητρική της MSI, X299 GAMING PRO. Η μητρική εφοδιάζεται με το Turbo Socket, κάτι που ίσως έχει να κάνει με τον αριθμό των pins, που ίσως είναι περισσότερα από το reference design, όπως έκαναν και αρκετές μητρικές του LGA 2011-3 socket. Πέρα από αυτό, υπάρχουν δύο συνδέσεις τροφοδοσίας EPS, μια 4 pin καθώς και μια 8 pin και υποδηλώνουν πως η μητρική θα έχει στη διάθεσή της ανά πάσα στιγμή αρκετή τροφοδοσία για τον επεξεργαστή. Το IO sheild από την ενσωματώνει δικό του κρυφό φωτισμό και κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα είναι RGB φάσματος για παραμετροποίηση μέσα από το παρεχόμενο software της εταιρίας. Gaming PRO λοιπόν, για το LGA 2066 και το X299 chipset που έρχεται μέσα στο καλοκαίρι στην αγορά! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  16. Gaming μητρική με gaming φωτισμό για πολλά frames στα παιχνίδια
    1 point
  17. Τουλάχιστον θα έχει όπλα, το ούγκα μπούγκα ήταν χειρότερο και από το 2! Ξύπνα ubisoft ξύπνα!!
    1 point
  18. Σειρά σας τώρα! Σήμερα Ήλιος!!111!!
    1 point
  19. Είναι όλα πρόχειρα, πιο πολύ μου κολλάει το Με-ζεν εμένα!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  20. Μπράβο. Με το καλό και στα 2000€
    1 point