Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/07/2017 in all areas

  1. Η ASUS σε συνεργασία με το Brand Republic of Gamers, aka ROG, έδειξαν πλήθος προϊόντων για την gaming αγορά, μεταξύ των οποίων η νέα Rampage μητρική με το X299 chipset αλλά και η Zenith Extreme για το X399, η οποία προορίζεται και για extreme overclocking. Εκτός από αυτά, η ASUS θα λανσάρει και μια νέα Crosshair για το AM4 socket, την Crosshair VI Extreme, η οποία έρχεται βελτιωμένη και στο memory overclocking αλλά και στην εμφάνιση, τονίζοντας πως πρόκειται για extreme μοντέλο. Στην έκθεση την είδαμε και με monoblock από την Bitspower με τα λογότυπα των Republic of Gamers. Μαζί και η Rampage VI (φωτός από... κοντά σύντομα) με το X299 chipset την οποία θα δούμε σε άλλο υλικό που θα έχουμε ετοιμάσει σύντομα. Ανάμεσα στα έτοιμα συστήματα, βέβαια είδαμε και το tinker board της ASUS, ένα σύστημα με ARM επεκξεραγστή, ιδανικό για προγραμματιστές και όχι μόνο! Powered by Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Το booth της εταιρίας ήταν στολισμένο με κουτιά της, το Baronkace Liquid, ένα από τα νέα κουτιά της που έρχεται μαζί με μια all in one υδρόψυξη, την Captain 120EX AIO. Η εταιρία φέτος είχε λίγα αλλά ποιοτικά πράγματα να δείξει. Ένα από αυτά ήταν και η RGB έκδοση της Captain 240 EX RGB η οποία διατηρεί την ίδια σχεδίαση με την απλή. Η υδρόψυξη συνδέεται στο ίδιο ψυγείο των 240mm και θα γίνει ήδη διαθέσιμη από σήμερα. Ένα ακόμη ενδιαφέρον κουτί ήταν και το New Ark 90, με τρία tempered glass side panels και υποστήριξη μητρικών μέχρι και EATX. Η μόδα των preinstalled watercoolers συνεχίζεται και σε αυτό το case όπου θα βρίσκουμε προεγκατεστημένη την Captain 280EX, μια υδρόψυξη με δύο 140ρηδες ανεμιστήρες και RGB φωτισμό στο waterblock για να γίνει πιο οικείο σε περισσότερους. Το συγκεκριμένο λέγεται πως θα γίνει διαθέσιμο τον προσεχή Οκτώβριο. Τέλος, η ψύκτρα GAMMAXX GT έκλεψε τις εντυπώσεις με τον RGB ανεμιστήρα της και την προσιτή τιμή με την οποία θα πωλείται σύντομα στην αγορά (σύμφωνα με νύξη της εταιρίας). Powered by Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Η Σουίτα της εταιρίας είχε πλήθος hardware όμως σε αντίθεση με την υπόλοιπη έκθεση, ήταν μόνο για VIP. H έκθεση πραγματοποιήθηκε στον 36ο όροφο του Taipei 101 και στην είσοδο είχε πλήθος από έτοιμα συστήμαα φτιαγμένα απο γνωστούς modders της διεθνούν σκηνής. Υπήρχαν demo συστήματα με Designare μητρικές με το Z270 chipset που χρησιμοποιούνταν για deep learning demos αλλά την τιμιτική τους είχαν οι X299 Gaming μητρικές, με τη μικρή Gaming 3, φτάνοντας μέχρι την κορυφαία Gaming 9. Τη παράσταση βέβαια έκλεψε και το σύστημα εμ Quad channel μνήμες στο οποίο η GIGABYTE έχει κάνει validate μνήμες στη συχνότητα των 4133MHz με DIMMs της Corsair. Το σημαντικότερο είναι πως κάθε DIMM ήταν χωρητικότητας 16GB και με τα 8 στο σύνολο μιλάμε για έναν σριθμό RAM της τάξης των 128GB! Οι workstation ανησυχίες της GIGABYTE θα καλυφθούν με την GA C422 WS, όπου με το LGA 2066 socket υποστηρίζει όλους τους νέους επεξεργαστές της Intel, μαζί με άφθονες κάρτες γραφικών με πιστοποίηση για χρήση Quadro και FirePro από τις NVIDIA & AMD αντίστοιχα. Επιπρόσθετα παρέχει πλήθος άλλων θυρών για μεγαλύτερη επεκτασιμότητα συσκευών, μιας και πρόκειται για μια καθαρά workstation μητρική με βλέψεις για χρήση από επαγγελματίες. Γι' αυτό και η εμφάνισή της κινείται σε πιο ήπιους τόνους, με απλή ασημί εμφάνιση. Μαζί με όλα αυτά, οι άνθρωποι της GIGABYTE μας έδειξαν και μια X399 AORUS Gaming 7 η οποία θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Αύγουστο, μαζί με την πλατφόρμα της AMD. Πληροφορίες για τη πλατφόρμα της AMD θα δείξουμε πολύ σύντομα. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. ξεπακεταρισμα ενός ΤομΤομ 5200 WiFi... Για την ιστορια. Το τομτομ 6100 που ειχα κατα μαγειας ραγισε η οθονη. Το κοστος επισκευης; Μονο 105.- Ευρω...αλλα το εμαιλ απο την εταιρια περιείχε και προσφορα...αν θελετε μπορουμε να σας κανουμε μια προσφορα σε οποια συσκευη θελετε. Παρτε την εξυπηρέτηση πελατών για τα περαιτερο.. Δεν πηρα εστειλα εμαιλ Αγαπητή εξυπηρέτηση πελατών...μπλα μπλα μπλα... πηρα πισω εμαιλ... Αγαπητε Πελατη......μπλα μπλα μπλα...25% για σας... Εγω στο ονλινε καταστημα της εταιρίας ...με για μου....οπω λεμε... me gustas tú
    2 points
  5. Προβλέπεται να ανακοινωθεί στην φετινή E3 και να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο! Πηγές αναφέρουν την ύπαρξη των πολύ αγαπημένων καταδιώξεων, πιο έντονου customization των αυτοκινήτων από τους τελευταίους τίτλους καθώς και offline play για εκτέλεση του παιχνιδιού ακόμη και χωρίς ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι που αφαιρέθηκε στο παρελθόν. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται μόνο σε νυχτερινές ώρες σε αντίθεση με την έκδοση του 2015 όπου υπάρχει και το ξέφωτο (που πρακτικά είναι και πάλι σκοτάδι). Ο τίτλος θα λέγεται Payback, ενώ ο παίκτης θα καλείται να έρθει αντιμέτωπος με το Καρτέλ που ελέγχει όλα τα καζίνο της περιοχής. Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου για όλες τις διαθέσιμες κονσόλες και PC, ενώ το πρώτο footage θα το δούμε πιθανότατα στην Ε3 του επόμενου μήνα, όπου ενδέχεται να δούμε και το πρώτο επίσημο trailer. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  6. Την έστειλα παιδιά, περιμένουμε τώρα. Όσο για προτίμηση εταιρίας η τελευταίες 5 μητρικές που είχα στα χέρια μου ήταν gigabyte. Και είναι η πρώτη που μου έβγαλε πρόβλημα..
    2 points
  7. Η MSI επέλεξε ένα κυκλικό booth φέτος στην Computex 2017 όπου και παρουσίασε πολλά από τα προϊόντα της. Συγκεκριμένα είδαμε μερικά από τα ταχύτερα laptops της, όπως το Titan SLI που έρχεται σε πολλά configs μέχρι και με δύο κάρτες γραφικών για overkill επιδόσεις.Το σημαντικότερο έκθεμα ήταν οι X299 μητρικές που εμφανίστηκαν το μεσημέρι ενώ παράλληλα είδαμε και την GTX 1080 Ti Lightning Z που ακόμη δε γνωρίζουμε τους τελικούς χρονισμούς της. Η GPU φοράει ένα σύστημα ψύξης τριών ανεμιστήρων, όπως και οι πιο πρόσφατες της σειράς και αποτελεί κληρονομιά των extreme overclockers. Επιπλέον είδαμε και την Core Frozr XL ψύκτρα της MSI με το RGB LED όπως βλέπουμε και στις εικόνες. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Η AMD ανοίγει την ατζένα της και αποκαλύπτει πληροφορίες για τον Ryzen Threadripper και μιλάει ελαφρώς περισσότερο και για την RX Vega GPU! Στις 10 το πρωί στη Ταϊβάν, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο για να δει από κοντά τις πρώτες X399 μητρικές της AMD και ότι άλλο είχε να αποκαλύψει. Το conference διήρκεσε περί τα 30 λεπτά όπου η Lisa Su, πρόεδρος της εταιρίας μαζί με εκπροσώπους της μίλησαν για την βελτίωση των επιδόσεων στο desktop που λαμβάνουν οι Ryzen του AM4 ενώ συνέχισε με την εμφάνιση των πρώτων Threadripper επεξεργαστών για το socket SP3 με τα 4094 pins. Προσπαθήσαμε για selfie με την πρόεδρο της AMD, αλλά έπρεπε να φύγουμε, παρά το γεγονός ότι ήταν doable με ευκολία αφού πέρασε μπροστά μας στο τέλος της παρουσίασης. Παράλληλα στην Siggraph 2017 φαίνεται πως θα λανσαριστεί η RX Vega της AMD όμως η εταιρία μας έδειξε ένα demo από το παιχνίδι Prey (όχι του 2006 προφανώς), να τρέχει σε ένα all AMD σύστημα και δύο Vega κάρτες γραφικών σε 4K ανάλυση με τις ρυθμίσεις στο μέγιστο. Στα slides αναφέρεται ο κορυφαίος (ίσως γιατί μπορεί να υπάρξει και μεγαλύτερο μοντέλο με περισσότερους πυρήνες) 16πύρηνος της AMD για την consumer αγορά. Με τη χρήση της τεχνολογίας SMT καθώς και με τη δυνατότητα πρόβλεψης των εντολών που έχει η νέα αρχιτεκτονική της AMD έχουμε να κάνουμε με μια high end πλατφόρμα με έως 64 PCIe Gen3 lanes (περιττό να πούμε πως εδώ όλοι είπαν wow), τετρακάναλο ελεγκή μνημών DDR4 και νέα πλατφόρμα με νέο socket, το SP3. Το socket τώρα θυμίζει αυτό των Opteron και έτσι τα chip έχουν μακρόστενη σχεδίαση και αφού τοποθετηθούν στο socket βιδώνουν με τρεις βίδες που δυγκρατούν τον επεξεργαστή στο socket. Έπειτα υπάρχει ένα σύστημα που θυμίζει LGA 2011 όπου η ψύκτρα δεν χρειάζεται να έχει bacplate, αλλά βιδώνει επάνω στην εξωτερική, μεταλλική περιφέρεια του socket με τις κλασικές 4 βίδες της σε κάθε γωνία. Επιπλέον, το socket είναι LGA τύπου, κάτι που σημαίνει πως τα chip έχουν Pads, όπως όλοι οι επεξεργαστές της Intel - και τα Pins είναι στη μητρική. Στις φωτό θα δείτε και επερχόμενες μητρικές, όπως την Zenith Extreme της ASUS ROG, όπου φέρει το X399 chipset και προορίζεται για την high end αγορά. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. 1 point
  10. Δεν έχει να κάνει με το κουτί. Η κάρτα αυτή με τα fan στο 95% δεν πρέπει καν να πιάνει τους 80C. Στους 70C μαξ έπρεπε να είναι.
    1 point
  11. Μπροστα εχει ενα φαν που φερνει αερα μεσα, απο μπροστα... Κανει λιγα πραγματα ομως, γιατι πανω απο τη μιση του ροη κοβεται απο τους 3 σκληρους που ειναι απο πισω απο το φαν. Οι φαν του επεξεργαστη πετανε τον αερα προς τα πισω, εκει δηλαδη που βρισκεται το αλλο φαν του κουτιου που βγαζει αερα προς τα εξω. Υπαρχει αλλο ενα φαν εξαερισμου στη κορυφη του κουτιου, αλλα δε καταλαβαινω πως μπορει και ειναι αποτελεσματικο, γιατι δε βλεπω απο που μπορει να βγαζει αερα... Δε το εχω πειραξει, ετσι ηταν απο τη μανα του... Παντως, και με ανοιχτο το κουτι, σε παιχνιδια, η gpu φτανει τους 80 βαθμους με τα φαν να δουλευουν στα 95% και το power της στο 100%. Αντιστοιχα, ο επεξεργαστης δουλευει στους 50 βαθμους, τα φαν ουτε στο μισο και με αποδοση στο 40%-50 των δυνατοτητων του.... Παντως, μεσα στο καλοκαιρι εχω σκοπο να αλλαξω κουτι, βαζοντας τα καινουργια που δε φαινονται τα καλωδια, γιατι πιστευω οτι μου εχουν κανει τσαπατσουλιστικη δουλεια, αλλαζοντας υποχρεωτικα και τροφοδοτικο.. Ισως και καρτα γραφικων, γιατι πιστευω οτι η 770 δεν μπορει να ακολουθησει τον επεξεργαστη. Ισως μια 1070.... Θα δουμε.... Ισως και υδροψυξη, αλλα θα πανε τσαμπα οι noctua....
    1 point
  12. Η Thermaltake αποφάσισε να δείξει την ποιότητα των κουτιών της με την βοήθεια μερικών από τους πιο γνωστούς modders της σκηνής. Στο booth είδαμε πολλά από τα κουτιά της, με πολλές τροποποιήσεις και custom υδροψύξεις που έκαναν τα περισσότερα cases αγνώριστα. Mods όπως οι Πειρατές της Καραϊβικής και άλλα εμπνευσμένα από ταινίες και οχήματα, όπως αεροπλάνα και μαχητικά αεροσκάφη. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Επιπλέον, η εταιρία έδειξε και κομμάτια από τις custom υδροψύξεις της, αλλά τα τροφοδοτικά της, που κοσμούσαν μια συγκεκριμένη γωνιά του booth, μαζί με μερικές ντουζίνες RGB ανεμιστήρων! Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  13. Τα πράγματα της Fractal Design δείχνουν πως η εταιρία στοχεύει σε πιο mainstream κοινό με μια νέα σειρά κουτιών καθώς και επεκτάσιμες υδροψύξεις. Η Fractal Design βρέθηκε στη φετινή Computex με τη σειρά υδροψύξεων Celsius S24 και S36 με ψυγεία 240 και 360mm οι οποίες έχουν sleeved tubes και fan controller επάνω στο radiator, συν τα μεταλλικά fittings που μπορούν να αφαιρεθούν για να προστεθεί ένα ακόμη κομμάτι του PC στη λούπα. Και πάνω που νομίζαμε πως ήταν αρκετά ενδιαφέρον, η εταιρίας μας λέει πως καλύπτεται πλήρως από 5 χρόνια εγγύηση ακόμα και όταν ανοιχτεί, κοιτάζοντας στα μάτια άλλες μεγάλες εαιρίες του χώρου όπως την EK. Αναμφίβολα η νέα mainstream σειρά κουτιών της είναι η Focus G, που θα έρχεται σε πολλά χρώματα όπως το Mystic Red, το Petrol Blue, το White και το Black. Τα τρία πρώτα αποτελούν κάτι καινούριο για την Fractal που πλέον έχει βλέψεις να μπει δυναμικά στην mainstream αγορά με αυτά τα κουτιά. Αυτά μαζί με το μεγάλο πλαινό παράθυρο δείχνουν να βοηθήσουν στον σκοπό της αρκετά. Τέλος, στη Computex η Fractal Design απέκτησε και μερικά βραβεία χάρη στα Define Mini C και Define C για το καλύτερο Micro ATX και Mini ITX κουτί της αγοράς! Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. απο οτι βλεπω δεν έχουμε σκονη...λοιπόν αν θέλουν και η διαχειριστές ας το κάνουν στικι. Εύχομαι αυτό εδώ το θέμα να κάνει πολλούς φίλους σκόνης Ξεσκόνισμα Υπολογιστή ...εσείς πότε ξεσκονίσατε; Εγω προσφατα με ηλιο.
    1 point
  15. Η ASUS φέτος είχε να δείξει αρκετά πράγματα τηστη φετινή ASUS και ένα από αυτά ήταν το Ryzen based φορητό της το οποίο ενσωμάτωνε έναν Ryzen 7 1700. Έτσι για πρώτη φορά θα έχουμε διαθέσιμο ένα high performance laptop 8 πρήνων στο mobile κομμάτι της αγοράς, ενώ εφόσον οι επιδόσεις διατηρηθύν στα ίδια επίπεδα (κάτι εύκολο λόγω των 65W TDP που έχει το SKU) τότε έχουμε μια αρκετά ανταγωωνιστική και ισχυρή πρόταση από την AMD. Σημειώνεται δε, ότι το laptop θα κάνει περίπου 5 με 6 μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά. Το booth των Republic of Gamers είχε και πολλά από τα έτοιμα gaming PC που κυκλοφορεί η ASUS όπως τη σειρά GD. Αυτά μαζί με μερικά από τα περιφερειακά της στόλιζαν το booth της στη φετινή Computex. Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα εδώ. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  16. Ολα με αρεσαν αλλα...Θελω αυτο που δεν πουλανε!!! ...την οθονη!!!!!!!!!
    1 point
  17. και τουτα εδω που ξεχασα!!!
    1 point
  18. Η Raijintek δείχνει μερικά από τα νέα προϊόντα της, αλλά και μερικά concept σχέδια στην φετινή Computex. Στο επίκεντρο έχουμε τέσσερα κουτιά που αξίζει να δούμε είναι το Coeus Pro και το Coeus Evo, με tempered πλαϊνά αλλά και front, top panels με ανάλογο φινίρισμα. Σημαντικές προσθήκες αποτελούν η USB Type-C θύρα στο front panel και η υποστήριξη custom υδροψύξεων με ψυγεία έως και 420mm ή πιο mainstream 360mm. Το Evo, παρόλο που είναι μικρότερο σε μέγεθος, έχει υποστήριξη και για ΕΑΤΧ μητρικές πλακέτες. Στο περίπτερό της υπήρχε και το πρώτο DIY κύκλωμα υδρόψυξης, το Phorcys STD που αποτελείται από ολόκληρα κομμάτια υδρόψυξης, όπως radiator, αντλία (μια από τις νέες της) και hard tubes. Χρόνος αναμονής: Σύντομα, όπως μας είπε και η Raijintek. Modular τροφοδοτικά, όπως το DINO θα κυκλοφορήσει σε αρκετές mainstream ισχύς , όπως 550W και 650W με τιμές έως 75€, ενώ θα υπάρξει και RGB σειρά με LED στον ανεμιστήρα του. Επίσης, η Raijintek προωθεί και τη δική της γκάμα από SFX τροφοδοτικά, που θα έρχονται και με δικό τους ATX bracket για ενσωμάτωση στα περισσότερα κουτιά της αγοράς. Το Orcus είναι ένα κλειστό κύκλωμα υδρόψυξης (aka AIO εκ του All in One) το οποίο έχει RGB waterblock, ενώ όπως σημειώνει η αντλία βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο, κοντά στο ψυγείο, και όχι στο block το ίδιο. Το Paean από την άλλη αναβαθμίζεται με επιπλέον τμήματα, όπως PCIe riser κάρτα και ειδικό μεταλλικό στήριγμα για τοποθέτηση της κάρτας όρθια στο chassis, όπως βλέπουμε από τις εικόνες. Τέλος, έχουμε και τα δύο Zofos, δύο κουτιά που έχουν λιτό front panel με κρυφό RGB φωτισμό, ηχομονωτικά υλικά στο front panel αλλά και σε άλλες μεριές του εσωτερικού. Και πάλι έχουμε πλήρη υποστήριξη για ψυγεία μέχρι 280mm στην Pro έκδοση και 360mm στην Evo έκδοση, όπου είναι φυσικά και πιο μεγαλόσωμη. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  19. απλως η καυλα καθε gamer (το μονο που μπορω να πω μετα απο αυτες της φωτο) μπραβο και σε εσας παιδια που καταφερατε και εισασταν εκει και φτιαξατε αυτο να το φερετε και σε εμας πολυ καλη δουλεια καλη συνεχεια.
    1 point
  20. Το Booth της GIGABYTE περιελάμβανε περισσότερα πράγματα απ' όσα φαντάζεστε μιας και διέθετε μια πλήρη γκάμα από μητρικές, φορητούς υπολογστές αλλά και περιφερειακά. Αρχικά το booth της εταιρίας στο ισόγειο κοντά στον 101 διέθετε ένα μικρό μέρος από τα πράγματα που έχει η εταιρία στο δικό της portfolio. Οι X299 μητρικές της με το AORUS brandname βρίσκονταν στο επίκεντρο και φέρουν πλήρη υποστήριξη για τους νέους Extreme επεξεργαστές της Intel. Αν και δε τη βρήκαμε, στο lineup θα υπάξρξει και μια all black SOC Champion μητρική, ειδικά για όσους στοχεύουν σε υψηλά clocks. Το ανοιχτό booth της είχε και έναν Motion simulator που οδηγούνταν με hardware της GIGABYTE και έτρεχε ένα racing demo α λα Trackmania. Η κατασκευή που θυμίζει cockpit μετακινούνταν ανάλογα με την κλίση του αυτοκινήτου στη πίστα κάνοντας τα πράματα αρκετά εδναιφέροντα στο εσωτερικό! Εκτός από αυτά, την εμφάνισή τους έκαναν και AORUS branded ψύκτρες από την GIGABYTE αλλά και μερικά gaming laptops, τα γνωστά AERO των 15 ιντσών που πρόσφατα αναβαθμίστηκαν με νέους επεξεργαστές Kaby Lake από την Intel και NVIDIA κάρτες γραφικών. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. Η BeQuiet φέτος δεν έμεινε στη παρουσίαση μερικών κουτιών αλλά έδειξε καινοτομίες και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στα τροφοδοτικά. Συγκεκριμένα, η σειρά κουτιών Pure Base 600 έκανε τη τιμιτική της με ένα ξεχωριστό build, που αποτελούνταν από δύο τέτοια κουτιά, με το ένα να στεγάζει το hardware του PC και το άλλο την custom υδρόψυξη των δύο reservoir η οποία έπειτα συνδεόταν με εξωτερικούς quick release σωλήνες στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών αντίστοιχα. Το σύστημα είχε hard tube σωληνώσεις ενώ έτσι η BeQuiet προσέφερε ένα διαφορετικό και σίγουρα ένα εντυπωσιακό θέαμα για όλους τους επισκέπτες. Παράλληλα η εταιρία είχε και μια σειρά από τροφοδοτικά και μια από αυτές δε χρησιμοποιεί τυπικά καλώδια στο εσωτερικό, αλλά χρησιμοποιεί ειδικής σχεδίασης πλακέτες για τα μετέπειτα κυκλώματα που ρυθμίζουν τις χαμηλότερες τάσεις τροφοδοσίας DC, ένα σχέδιο που σύμφωνα με την BeQuiet της έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα πιο αποδοτικό τροφοδοτικό. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. tomtom κορυφαια εταιρία,εχω το ρολοι τους
    1 point
  23. Το έχω πάθει με κάρτα γραφικών πριν 15 χρόνια, φοβόμουν μην την σπάσω τότε και πίστεψε με ακόμα αυτό σκέφτομαι όταν βάζω hw στο pc και λέω κούμπωσε?
    1 point
  24. Ναι, ολα οκ... Ημουν σιγουρος οτι τις κουμπωνα καλα, τρομαρα μου. Ακουγα κλικ, αλλα κουμπωνε απο τη μια μερια και νομιζα οτι ηταν αρκετο. Αλλα δεν... Και παλι ευχαριστω
    1 point
  25. Το σκεφτηκα και εγω να βαλω αλλον για αυτο ανεφερα αν αξιζει να ασχολιθω (σσ με usb 2) Παντως τον ανοιξα σημερα. και πραγματικα αυτος που τον σχεδιασε πρεπει να ηταν πολυ .....μερακλης ( συνολικα 12 βιδες + τα αυτακια που ειναι κουμπωτα )
    1 point
  26. Σε usb 2 κουτί? Πλάκα έχεις Μήτσε!!
    1 point
  27. Αξιζει να τους ριξεις μια ματια πριν μπεις στην μαχη. http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/greece/index_en.htm και http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=18fe2588-2e15-4a84-81a6-da2af2a0ca5a Καλη δυναμη.
    1 point
  28. Γι αυτό σου είπα παραπάνω να είσαι 100% ότι κούμπωσαν, κάτι τέτοια μας κάνουν και ψαχνόμαστε ώρες χωρίς λόγο Παρακαλώ.
    1 point