Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/08/2017 in all areas

  1. παντως το 11 ξερει να κρατα το μικροφωνο
    2 points
  2. Έχουν πει που υλοποιούνται όλα αυτά? Μόνο GF ή έχουν δώσει και αλλού(samsung tsmc)? Γιατί είναι οι ryzen 5 και 7, έρχονται οι Threadripper και οι ryzen 3 καθώς και οι vega(αυτές μπορεί να τις έχουν έτοιμες εδώ και καιρό και να είχαν μόνο θέμα με τις μνήμες, ποιος ξέρει...). Γιατί το κόβω λίγο δύσκολο όλα αυτά να τα βγάλει η GF μόνη της.
    2 points
  3. Gesendet von iPad mit Tapatalk
    2 points
  4. Η εταιρία πιστεύει ότι είναι πολύ κοντά στην κατασκευή chip στα 4nm, αφού πρώτα περάσει από άφθονο trial and error. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, τα τρανζίστορ στο εσωτερικό των PC τείνουν να μικραίνουν σε μέγεθος, βαδίζοντας παράλληλα με τον νόμο του Μουρ, τουλάχιστον μέχρι πρότινος. Πλέον υπάρχει αρκετά μεγάλη δυσκολία στη κατασκευή λειτουργικών chip σε λιθογραφία κάτω των 10nm, όμως η Samsung είναι αισιόδοξη πως μπορεί να τα καταφέρει στο άμεσο μέλλον. Έτσι, η Samsung προσπαθεί να επεκτείνει το κατασκευαστικό της έργο μέχρι και τα 4nm, χρησιμοποιώντας transistor τύπου Gate All Around FET (GAAFET), τα οποία δεν έχουν τα εμπόδια των παραδοσιακών FinFET. Μετά τα chip των 10 και των 8nm, η εταιρία θα ενσωματώσει την Extreme Ultra Violet τεχνολογία για παραγωγή chip από τα 7nm και κάτω. Παρά την "σωτήρια" μορφή του EUV και της βοήθειας του για πιο "πυκνά" σχέδια, η ενσωμάτωση του είναι πολύ αργή από την αγορά. Όμως, το EUV testing της Samsung, έχει αποδώσει έως και 1000 silicon wafers την ημέρα, με την εταιρία να κυνηγάει τον σχετικά εφικτό στόχο των 1500 wafers ανα ημέρα, κάνοντας έτσι την παραγωγή "λειτουργική" για τις ανάγκες της αγοράς. Η εταιρία σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή 8nm chips, χρησιμοποιώντας EUV, και έπειτα θα προχωρήσει στα 7nm έχοντας μάθει όλα τα θετικά και αρνητικά του EUV. Στα 6 νανόμετρα θα δούμε τη νέα τεχνολογία Smart Scaling της Samsung, ενώ σε σχέδια μικρότερα των 5nm, τα οποία παρεμπιπτόντως η Intel ήδη προσπαθεί να βγάλει στην παραγωγή, θα πάρουμε τη πρώτη γεύση για αυτό που όλοι περιμένουν, τα 4nm, που θα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τη τεχνική GAAFET. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  5. Σου δινε κλειδάκι μέσα στο κουτί. Φαινόταν ξεχωριστό promo χαρτί που έβαζε η Acronis στα κουτιά και προφανώς ήταν universal και όχι bined με το sn του SSD.
    2 points
  6. Πήγαινε στο AMD conference news, αφού το λεω
    2 points
  7. Με ένα Acronis κάνεις μια χαρά αντίγραφο και δεν θα καταλάβει κάνεις τίποτα.
    2 points
  8. Τελικά άξιζε τον κόπο... γερό χαστούκι δεν λες τίποτα. Αυτή η X399 Taichi είναι πανέμορφη... έκλεισε εκεί πάω.
    2 points
  9. Στην προσπάθειά μου να κάνω λίγο πιο γρήγορο το χρέπι που μου έχουν παραχωρήσει στο γραφείο σκεφτόμουνα να αγοράσω (φυσικά με δικά μου έξοδα) έναν SSD για να αντικαταστήσω τον υφιστάμενο HDD ο οποίος έχει πάνω του το λειτουργικό (win8.1) και τα apps (MS office, cad, etc.). Το ερώτημα είναι υπάρχει τρόπος να γίνει κάποιος κλώνος του HDD που να μπορεί να τρέξει από τον SSD ή θα έχω προβλήματα ? Η όλη εργασία θα γίνει από εμένα καθώς δεν θέλω να μπλέξω το τμήμα IT, τον GM, κλπ γιατί μου ζαλίζουν τον έρωτα. Η πρώτη απάντηση που πήρα από το τμήμα IT είναι ότι μάλλον θα μου περάσει τα win αλλά στα apps θα έχω πρόβλημα. Το pc είναι σε δίκτυο της εταιρείας. Το έχει επιχειρήσει κανείς ?
    1 point
  10. Η AMD ανοίγει την ατζένα της και αποκαλύπτει πληροφορίες για τον Ryzen Threadripper και μιλάει ελαφρώς περισσότερο και για την RX Vega GPU! Στις 10 το πρωί στη Ταϊβάν, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο για να δει από κοντά τις πρώτες X399 μητρικές της AMD και ότι άλλο είχε να αποκαλύψει. Το conference διήρκεσε περί τα 30 λεπτά όπου η Lisa Su, πρόεδρος της εταιρίας μαζί με εκπροσώπους της μίλησαν για την βελτίωση των επιδόσεων στο desktop που λαμβάνουν οι Ryzen του AM4 ενώ συνέχισε με την εμφάνιση των πρώτων Threadripper επεξεργαστών για το socket SP3 με τα 4094 pins. Προσπαθήσαμε για selfie με την πρόεδρο της AMD, αλλά έπρεπε να φύγουμε, παρά το γεγονός ότι ήταν doable με ευκολία αφού πέρασε μπροστά μας στο τέλος της παρουσίασης. Παράλληλα στην Siggraph 2017 φαίνεται πως θα λανσαριστεί η RX Vega της AMD όμως η εταιρία μας έδειξε ένα demo από το παιχνίδι Prey (όχι του 2006 προφανώς), να τρέχει σε ένα all AMD σύστημα και δύο Vega κάρτες γραφικών σε 4K ανάλυση με τις ρυθμίσεις στο μέγιστο. Στα slides αναφέρεται ο κορυφαίος (ίσως γιατί μπορεί να υπάρξει και μεγαλύτερο μοντέλο με περισσότερους πυρήνες) 16πύρηνος της AMD για την consumer αγορά. Με τη χρήση της τεχνολογίας SMT καθώς και με τη δυνατότητα πρόβλεψης των εντολών που έχει η νέα αρχιτεκτονική της AMD έχουμε να κάνουμε με μια high end πλατφόρμα με έως 64 PCIe Gen3 lanes (περιττό να πούμε πως εδώ όλοι είπαν wow), τετρακάναλο ελεγκή μνημών DDR4 και νέα πλατφόρμα με νέο socket, το SP3. Το socket τώρα θυμίζει αυτό των Opteron και έτσι τα chip έχουν μακρόστενη σχεδίαση και αφού τοποθετηθούν στο socket βιδώνουν με τρεις βίδες που δυγκρατούν τον επεξεργαστή στο socket. Έπειτα υπάρχει ένα σύστημα που θυμίζει LGA 2011 όπου η ψύκτρα δεν χρειάζεται να έχει bacplate, αλλά βιδώνει επάνω στην εξωτερική, μεταλλική περιφέρεια του socket με τις κλασικές 4 βίδες της σε κάθε γωνία. Επιπλέον, το socket είναι LGA τύπου, κάτι που σημαίνει πως τα chip έχουν Pads, όπως όλοι οι επεξεργαστές της Intel - και τα Pins είναι στη μητρική. Στις φωτό θα δείτε και επερχόμενες μητρικές, όπως την Zenith Extreme της ASUS ROG, όπου φέρει το X399 chipset και προορίζεται για την high end αγορά. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Άμα ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν ότι έχουν +80% yields στο κάθε Ryzen waffer τότε δεν είναι παράλογο.
    1 point
  12. Εισαι ποιο τρελος και απο τον τρελο!!! Τουρκο εε..
    1 point
  13. @Dimitrios1971 δεν θα μας τρελλανεις εσυ... Ψηφιζω την 14.
    1 point
  14. εγω ολες...απο λιγο!!! Οποιος θυμαται το ανέκδοτο: Ηταν ενας Γερμανος, ενας Τουρκος, ενας Ελληνας και 12 γκομενες ...βαλαν στοίχημα...ποιος τις περισσοτερες ...ο πρωτος στις τρεις σταματισε... ...ο δευτερος στις 6.... ...ο Ελληνας τις πηρε με την σειρα απο λιγο και παλι απο την αρχη. Του λνε οι αλλοι. Ε εεε...αυτο δεν ειναι μαμισι.. λεει ο Ελληνας. μπειτε στην σειρα κι εσεις και πειτε οτι δεν σας μαμισα!!!
    1 point
  15. φτου...παλαιό αγοραστης του κερατα!!! Το ROG GK 2000 ειναι αντικατασταση απο εγγύηση γιατι το αυτο που ειχα παρει στις 07.05.2016 εδω και λιγο καιρο αρχισε να διπλό κλεικαρει....καταλαβες; Η αντιστατιστικη μαπα...την ειχαμε αλλα εκανε φτερα μζι με το αντιστατικό βραχιολακι...πιος ξερει που....κλεφτοκοτάδες....οπα κλεφτομαπαδες παιδι μου !!!!
    1 point
  16. Άντε να βγαίνουν να χαρούμε και εμείς λίγο.
    1 point
  17. Ψηφίστε τη φωτογραφία λοιπόν!
    1 point
  18. Και δεν έφτιαχνες ένα poll ?
    1 point
  19. ισως τις πηρανε μεταγραφη απο το στεκι της DTS ,Dolby μονο ρε
    1 point
  20. Σειρά της Cooler Master να μας δείξει εκτός από τα νέα της προϊόντα και μέρος από την πρόσφατη ιστορία της μιας και φέτος βρήκε την ευκαιρία να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της! Modding, νέα κουτιά και περιφερειακά περίμεναν όσους βρέθηκαν στο booth της εταιρίας στην Computex που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Ταιβάν. Η εταιρία είχε ένα τοίχο αφιερωμένο στα ιστορικά προϊόντα της, όπως το πρώτο της πλήρως αλουμινένιο case το 2000, την πρώτη ψύκτρα με heatpipes που χρονολογείται από το 1999 αλλά και άλλα προϊόντα που έγραψαν τη δική τους ιστορίας. Η σειρά κουτιών που θυμίζει το HAF "επιστρέφει" με τη μορφή του MasterCase H500P, που αν η ονομασία του μπορεί να μη το δηλώνει ξεκάθαρα (well, γράφει H), πρόκειται πρακτικά για τη συνέχεια της σειράς HAF με έμφαση στο airflow έχοντας δύο 200ρηδες ανεμιστήρες στη πρόσοψη και άλλους τρεις 120mm στην οροφή. Οι παρατηρητικοί θα πρόσεξαν και την εκτενή χρήση διάφανου ακρυλικού υλικού, όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για tempered glass. Ακολούθησε το MasterBox K500L, ένα κουτί που η Cooler Master θα κυκλοφορήσει σε δύο αγορές, αυτή της Ευρώπης και αυτή της Ασίας (το αριστερό είναι της Ευρώπης) στοχεύοντας τα χαμηλά στρώματα της αγοράς. Εκτός από τους RGB ανεμιστήρες, είδαμε και ένα controller με το οποίο μπορούμε να ρυθμίσουμε το χρώμα, ενώ αξίζει να πούμε πως η Cooler Master θα δίνει μαζί και μια εφαρμογή για αλλαγή των χρωμάτων εντός των Windows. Περνώντας στα πρωτότυπα προϊόντα, βρήκαμε την MasterAir Maker 3DLV με κυκλικά heatpipes που περνούν πάνω από τη ψύκτρα και καταλήγουν στην άλλη πλευρά της dual tower ψύκτρας που κρύβεται κάτω από το shroud. Αυτό λέγεται πως συνεισφέρει σε ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες, όμως το σχέδιο είναι καθαρά δοκιμαστικό. Η UFO θυμίζει προφανώς τα ομώνυμα αεροσκάφη και είναι ουσιαστικά μια top down ψύκτρα με RGB φωτισμό και λεία επιφάνεια για να ταιριάξει σε κάθε σύστημα. Αν και η κυκλοφορία της δεν είναι επικείμενη, η Cooler Master μας είπε πως θα έχει προτεινόμενη τιμή κοντά στα 25€. Φυσικά το RGB Θα πάει και στα τροφοδοτικά της Cooler Master - τουλάχιστον κάποια στιγμή - όπως αναφέρουν οι ειδικοί της εταιρίας με το MGX 700B. Η σειρά MasterWatt αναβαθμίζεται με περισσότερα μοντέλα για κάθε χρήση. Από πλευράς περιφερειακών, η εταιρία ετοιμάζει ένα ζευγάρι προσιτών ακουστικών που θα κυκλοφορήσουν με τιμή όχι πάνω από 40€, με κατασκευή που θυμίζουν MasterPulse αλλά με διαφορετικά υλικά κατασκευής μιας και η Cooler Master χρησιμοποιεί άλλο εργοστάσιο για τη παραγωγή τους. Μερικά επερχόμενα πληκτρολόγια και ποντίκια αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο έτος, ενώ είδαμε και ένα modular πληκτρολόγιο, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και σε Mac συστήματα αλλά και Linux, ρυθμίζοντας τη θέση των πλήκτρων (command, control σε Mac όπου συνήθως είναι αντεστραμμένα). Το ίδιο πληκτρολόγιο θα έρχεται και με DVORAK layout, για όποιον επιθυμεί κάτι διαφορετικό για τις δικές του ανάγκες. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. το νεο ΚΟΣΜΟΣ δεν ειναι κακο το αλλο δεν μοπυ αρεσε ποτε αν τα χερουλια βγαίνουν και μικρινουν το shroud δεν ειναι καθολου κακό , αν και το ασπρο base 900 που θα ειναι περιορισμεη εκδοση με καλεί
    1 point
  22. Το βράδυ θα κοιτάξω στην αποθήκη.
    1 point
  23. Αυτό με την άδεια που δίνουν μαζί με SSD το έχω διαβάσει και αλλού. Υπήρχε στη συσκευασία ή το κατέβασες με το s/n το ssd? Ψάχνομαι να βρω αν οι δικοί μου (Samsung 850EVO 500GB & Kingston 240GB) έχουν κάτι τέτοιο, ή ο OCZ Trion 150 480GB που προτίθεμαι να αγοράσω.
    1 point
  24. Πλήθος media ήρθε στο booth της GALAX στη φετινή Computex τόσο για το live overclocking που πραγματοποίησε, όσο και για τις ολοκαίνουριες κάρτες γραφικών της και τους PCIe SSDs της! Ένα από τα βασικότερα κομμάτια του booth ήταν το live overclocking από αναγνωρισμένους overclockers της κοινότητας όπως ο DuckOC αλλά και ο βραζιλιάνος Rbuass όπου έκαναν επίδειξη με υγρό άζωτο. Στο επίκεντρο και η GALAX GTX 1080 Ti Hall of Fame edition, μια high end κάρτα γραφικών για... λίγους, με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά που θα αξιοποιήσουν πλήρως οι extreme overclockers της διεθνούς σκηνής. Παράλληλα, η εταιρίας έδειξε σε συνεργασία με την KFA2 που είναι υπεύθυνη για την Ευρώπη, μερικούς PCIe SSDs αλλά και 2.5 ιντσών για πιο mainstream χρήση. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  25. Θα σε γελάσω, εγώ το κάνω με μια άδεια του 2014 που είχα πάρει με έναν SSD. Δεν έχω δοκιμάσει trial, αλλά φαντάζομαι η windows εφαρμογή σε αφήνει κανονικά να κάνεις τη διαδικασία με όλες τις επιλογές κιόλας. 2. Είναι άδεια για ένα PC και νομίζω πως παίρνεις έκπτωση στην αναβάθμιση. 775, μια χαρά.
    1 point
  26. 1. Το trial θα με καλύψει ή θα χρειαστεί να το αγοράσω ? 2. Το 1-time purchase υποθέτω ότι είναι εφάπαξ http://www.acronis.com/en-eu/personal/computer-backup/ 3. Να απευθυνθώ στο φίλο μου τον τζαμπατζάν (tpb) ? Το socket είναι 775.
    1 point
  27. FYI Το έχω κάνει αρκετές φορές με acronis και δούλεψε μια χαρά. Απλά φρόντισε το μέγεθος των αρχείων να χωράει στον μικρότερο SSD για να μη σου βγάλει κάποιο σφάλμα. Επίσης, ανάλογα την χρονολογία του μηχανήματος ίσως χρειαστεί να κλείσεις τα security features του BIOS, αλλά αυτό ισχύει κυρίως σε GPT partition setups.
    1 point
  28. Και η ASRock με τη σειρά της έκανε αρκετά καλή εντύπωση στο booth της στη φετινή Computex δείχνοντας τις νέες μητρικές της αλλά και μερικά έτοιμα συστήματα με δικό της hardware. Στο επίκεντρο βρέθηκαν φυσικά οι X299 μητρικές της καθώς και μερικές με το X399 chipset τις οποίες και είδαμε από κοντά τόσο στο booth της όσο και στο AMD press Conference στη Ταιβάν. Ανάμεσα στις X299 που ξεχώρισαν ήταν και η ITX εκδοχή, η οποία χάρη στη χρήση SODIMM DDR4 μπορεί να αξιοποιήσει και τα 4 κανάλια της μνήμης του επεξεργαστή, κάτι που δεν υπήρχε στη προηγούμενη έκδοση με το X99 chipset που κυκλοφόρησε το 2015. Παράλληλα, οι SuperCarrier μητρικές της έκαναν την εμφάνισή τους σε δύο builds, ένα με ένα... αεροπλανοφόρο μεγάλων διαστάσεων αλλά και άλλο ένα σε ένα Cooler Master MasterCase με ασημί επένδυση και λεπτομέρειες που θυμίζουν πολεμικό πλοίο. Έμφαση έδωσε η εταιρία και στο bitcoin mining με μια μητρική που φέρει 8 εξόδους για εγκατάσταση καρτών γραφικών. Η ASRock είχε εγκατεστημένες 8 RX 470 και πραγματοποιούσε στην έκθεση υπολογισμούς ενώ η μητρική βασίζεται στο H110 chipset. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  29. Thanx Το ότι θα βάλω ssd 500gb ή 250gb αντί του 1ΤΒ HDD αντιμετωπίζεται με το Acronis ? Πότε θα ξαναχαρίσεις SSD's είπαμε ?
    1 point
  30. Καλές, χρυσές οι Χ299 αλλά τις Χ399 δεν μας δείχνεις και ανησυχώ Λουκά!
    1 point
  31. Καλό θα ήταν να αλλάξεις σύντομα κουτί, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής είναι όλα τόσο συμπιεσμένα.. Άλλαξε την πάστα να δούμε τι θα γίνει και μετά να δούμε για κουτί.
    1 point
  32. Η InWin με αρκετά ενδιαφέρουσες προτάσεις στην έκθεση έρχεται ενσωματώνοντας το ξύλο σε μερικά κουτιά της! Και αφού οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν ξεμείνει από ιδέες, η InWin έρχεται με φρέσκες προτάσεις δείχνοντας το δρόμο. Πολλά από τα κουτιά που γνωρίζουμε επανεμφανίστηκαν στην έκθεση, ντυμένα με hardware ούτως ώστε να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους, ενώ είδαμε και μερικές εκδόσεις τους με επένδυση ξύλου, τόσο στη πρόσοψη όσο και πιο ήπια με μια απλή γραμμή στο front panel. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  33. Μπορεί να άργησαν ακόμη περισσότερο όσο αναφορά τις Vega αλλά το ξεπλήρωσαν με το Threadreaper και το επερχόμενο mobile lineup. Απλά έριξαν ένα τρελό χαστούκι στην ιντελ, που απλά δεν μπόρεσε να απαντήσει με τίποτα αξιόλογο.Και όσο αναφορά την server αγορά μιλάμε για ένα εξίσου μεγάλο leap.Τέτοιου είδους ανατγωνισμό περιμένανμε τόσο χρόνο !!
    1 point
  34. Κακουργε!!! Αυτα παιδι μου δεν τα αγοραζεις...τα πλερωνεις!!!!
    1 point
  35. Το booth της εταιρίας ήταν στολισμένο με κουτιά της, το Baronkace Liquid, ένα από τα νέα κουτιά της που έρχεται μαζί με μια all in one υδρόψυξη, την Captain 120EX AIO. Η εταιρία φέτος είχε λίγα αλλά ποιοτικά πράγματα να δείξει. Ένα από αυτά ήταν και η RGB έκδοση της Captain 240 EX RGB η οποία διατηρεί την ίδια σχεδίαση με την απλή. Η υδρόψυξη συνδέεται στο ίδιο ψυγείο των 240mm και θα γίνει ήδη διαθέσιμη από σήμερα. Ένα ακόμη ενδιαφέρον κουτί ήταν και το New Ark 90, με τρία tempered glass side panels και υποστήριξη μητρικών μέχρι και EATX. Η μόδα των preinstalled watercoolers συνεχίζεται και σε αυτό το case όπου θα βρίσκουμε προεγκατεστημένη την Captain 280EX, μια υδρόψυξη με δύο 140ρηδες ανεμιστήρες και RGB φωτισμό στο waterblock για να γίνει πιο οικείο σε περισσότερους. Το συγκεκριμένο λέγεται πως θα γίνει διαθέσιμο τον προσεχή Οκτώβριο. Τέλος, η ψύκτρα GAMMAXX GT έκλεψε τις εντυπώσεις με τον RGB ανεμιστήρα της και την προσιτή τιμή με την οποία θα πωλείται σύντομα στην αγορά (σύμφωνα με νύξη της εταιρίας). Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  36. Η Thermaltake αποφάσισε να δείξει την ποιότητα των κουτιών της με την βοήθεια μερικών από τους πιο γνωστούς modders της σκηνής. Στο booth είδαμε πολλά από τα κουτιά της, με πολλές τροποποιήσεις και custom υδροψύξεις που έκαναν τα περισσότερα cases αγνώριστα. Mods όπως οι Πειρατές της Καραϊβικής και άλλα εμπνευσμένα από ταινίες και οχήματα, όπως αεροπλάνα και μαχητικά αεροσκάφη. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Επιπλέον, η εταιρία έδειξε και κομμάτια από τις custom υδροψύξεις της, αλλά τα τροφοδοτικά της, που κοσμούσαν μια συγκεκριμένη γωνιά του booth, μαζί με μερικές ντουζίνες RGB ανεμιστήρων! Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  37. Ολα με αρεσαν αλλα...Θελω αυτο που δεν πουλανε!!! ...την οθονη!!!!!!!!!
    1 point
  38. Το Booth της GIGABYTE περιελάμβανε περισσότερα πράγματα απ' όσα φαντάζεστε μιας και διέθετε μια πλήρη γκάμα από μητρικές, φορητούς υπολογστές αλλά και περιφερειακά. Αρχικά το booth της εταιρίας στο ισόγειο κοντά στον 101 διέθετε ένα μικρό μέρος από τα πράγματα που έχει η εταιρία στο δικό της portfolio. Οι X299 μητρικές της με το AORUS brandname βρίσκονταν στο επίκεντρο και φέρουν πλήρη υποστήριξη για τους νέους Extreme επεξεργαστές της Intel. Αν και δε τη βρήκαμε, στο lineup θα υπάξρξει και μια all black SOC Champion μητρική, ειδικά για όσους στοχεύουν σε υψηλά clocks. Το ανοιχτό booth της είχε και έναν Motion simulator που οδηγούνταν με hardware της GIGABYTE και έτρεχε ένα racing demo α λα Trackmania. Η κατασκευή που θυμίζει cockpit μετακινούνταν ανάλογα με την κλίση του αυτοκινήτου στη πίστα κάνοντας τα πράματα αρκετά εδναιφέροντα στο εσωτερικό! Εκτός από αυτά, την εμφάνισή τους έκαναν και AORUS branded ψύκτρες από την GIGABYTE αλλά και μερικά gaming laptops, τα γνωστά AERO των 15 ιντσών που πρόσφατα αναβαθμίστηκαν με νέους επεξεργαστές Kaby Lake από την Intel και NVIDIA κάρτες γραφικών. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  39. Η BeQuiet φέτος δεν έμεινε στη παρουσίαση μερικών κουτιών αλλά έδειξε καινοτομίες και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στα τροφοδοτικά. Συγκεκριμένα, η σειρά κουτιών Pure Base 600 έκανε τη τιμιτική της με ένα ξεχωριστό build, που αποτελούνταν από δύο τέτοια κουτιά, με το ένα να στεγάζει το hardware του PC και το άλλο την custom υδρόψυξη των δύο reservoir η οποία έπειτα συνδεόταν με εξωτερικούς quick release σωλήνες στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών αντίστοιχα. Το σύστημα είχε hard tube σωληνώσεις ενώ έτσι η BeQuiet προσέφερε ένα διαφορετικό και σίγουρα ένα εντυπωσιακό θέαμα για όλους τους επισκέπτες. Παράλληλα η εταιρία είχε και μια σειρά από τροφοδοτικά και μια από αυτές δε χρησιμοποιεί τυπικά καλώδια στο εσωτερικό, αλλά χρησιμοποιεί ειδικής σχεδίασης πλακέτες για τα μετέπειτα κυκλώματα που ρυθμίζουν τις χαμηλότερες τάσεις τροφοδοσίας DC, ένα σχέδιο που σύμφωνα με την BeQuiet της έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα πιο αποδοτικό τροφοδοτικό. Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  40. Χύμα έτσι. Να μυρίζει το PCB μετά και κατά τη διάρκεια του γκέιμ. Αξία; Ανεκτίμητη
    1 point