Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/17/2017 in all areas

  1. άντε και αύριο το πισακι μου θα πάει σε νέο σπίτι
    4 points
  2. Marketing department 16GB 'High Bandwidth Cache' The tragedy
    2 points
  3. 4567456 Σχετικά με την επιλογή επεξεργαστή, αυτό που εννοώ είναι οτι με την πλατφόρμα της amd στα ίδια λεφτά παίρνεις 4πυρηνο επεξεργαστή με 8threads (4C/8T), με μεγαλύτερη συχνότητα, δυνατότητα υπερχρονισμού και κατόπιν δυνατότητα αναβάθμισης σε 8πυρηνο με 16threads (πχ. Ryzen7 1700). Στην Intel μπορεις να φτάσεις έως 4πυρήνες/8 threads (7700Κ), ο δε τιμολογιακά αντίστοιχος i5 7400 δεν υπερχρονίζεται, οπότε και το συγκριτικό πλεονέκτημα των intel εξανεμίζεται. Επιπρόσθετα η πλατφόρμα της amd είναι καινούρια (με ότι αυτο συνεπάγεται) και θα υποστηρίζει και την επόμενη γενιά επεξεργαστών. Συνεπώς θεωρώ πως τα amd (σε σύγκριση με τα υφιστάμενα intel) είναι καλύτερη επιλογή σε βάθος χρόνου. Σχετικά με τις επιδόσεις στα παιχνίδια, και οι δύο πλατφόρμες υπερκαλύπτουν τις ανάγκες των παιχνιδιών. Στις περιπτώσεις που τα παιχνίδια δεν εκμεταλλεύονται τους πολλούς πυρήνες, θα σου έλεγα με απλοικό τρόπο ότι οι intel καλύπτουν τις ανάγκες κατά 150%, ενώ τις amd κατά 135%. Όμως και οι 2 είναι πάνω απο 100%. Απο εκεί και πέρα μόνο πλεονεκτήματα θα έχεις με περισσότερους πυρήνες. Έχε επίσης υπόψιν σου οτι τα μελλοντικά παιχνίδια θα εκμεταλλεύονται τους πολλούς πυρήνες. Τέλος σου επισυνάπτω ενα υπόδειγμα επιλογής υποσυστημάτων στο χρηματικό πλαίσιο που έθεσες βάσει των αναγκών που περιέγραψες ("μετρια ανάλυση", το οποίο μεταφράζω σε 1920x1080 medium settings).
    2 points
  4. Εφόσον τα φουρφούρια γυρίζουν κανονικά, βγάζουν λίγο ζεστό άερα (εννοείς από την πίσω πίσω έξοδο), τα pipes και το heatsink ζεματάνε τότε αποκλείω το πρόβλημα κακής λειτουργίας της ψύκτρας. Υποθέτω πως έχεις αφήσει μία ικανή απόσταση μεταξύ κουτιού και τοίχου ώστε ο θερμός αέρας να διαχέεται με ευκολία στο περιβάλλον. Βέβαια αν η ψύκτρα δεν πατάει πλήρως, τότε ίσως έχει απώλειες στην απαγωγή, αλλά από τις φωτό που έχεις ανεβάσεις μου φαίνεται ότι πατάει καλά. Επίσης, θα επιχειρούσα να φτιάξω ένα πιο επιθετικό προφίλ για τα ανεμιστηράκια. Τελικά, μήπως τα settings του game (Far cry 4) είναι αρκετά απαιτητικά για την κάρτα σου ? Ίσως είναι καλύτερο να μη βασιστείς μόνο στις θερμοκρασίες ενός game, αλλά να τρέξεις ένα benchmark και να συγκρίνεις score & temperature με άλλους κατόχους ίδιας κάρτας, ή από reviews π.χ. http://thepcenthusiast.com/asus-geforce-gtx770-dc2oc-2gd5-review/3/ http://www.geeks3d.com/20130720/asus-geforce-gtx-770-directcu-ii-oc-2gb-review-test-benchmarks-burn-in-test/4/ Στον παρακάτω οι θερμοκρασίες του για το far cry 4 σε ultra είναι >80. https://www.youtube.com/watch?v=jy6HsQuZ13o Σε idle τι θερμοκρασίες δίνει ? Παρακάτω το review του techpawerup δίνει 29 σε idle και 81 σε load. https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_770_Direct_Cu_II_OC/31.html Επίσης στο forum της rog κάποιος αποδίδει ευθύνες στη nVidia https://rog.asus.com/forum/showthread.php?50078-Asus-GTX-770-DirectCUII-2GB-scary-temperatures Σχετικά με την after market ψύκτρα που προτείνει ο @X4K4 προφανώς θα βοηθήσει, αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως από τη στιγμή που σκέφτεσαι να πας σε αναβάθμιση, τότε ρίξε τα λεφτά της στη νέα gpu. Θα μπορούσες μεν να τη χρησιμοποιήσεις και σε κάποια καινούργια gpu, αλλά νομίζω πως έτσι θα χάσεις την εγγύηση της gpu. Τέλος, όσον αφορά στη βελτίωση της λειτουργίας της ψύκτρας, αυτό που μπορείς να κάνεις ακόμα είναι να λιπάνεις τα ανεμιστήρια. Υ.Γ. Sorry, αν γίνομαι αναλυτικός, αλλά δε γνωρίζω σε ποιον απευθύνομαι.
    2 points
  5. Μερικές ημέρες έμειναν από την αποκάλυψη του OnePlus 5, του νεότερου smartphone που σκοπεύει να φέρει στο προσκήνιο η εταιρία και για το οποίο έχουμε ήδη αναφερθεί αρκετές φορές. Η συσκευή, αν και υπάρχουν μερικές ανεπιβεβαίωτες λεπτομέρειες, κατά πάσα πιθανότητα θα έρχεται με διαγώνιο οθόνης 5.5 ίντσες και ανάλυση 1080p, που είναι ίσως η πιο ιδανική ανάλυση για το μέγεθος τόσο από άποψης ευκρίνειας όσο και από κατανάλωσης. Με κάμερες 16 MP + 20 MP στο πίσω μέρος και f stop 1.7 και 2.6 αντίστοιχα, επιβεβαιώνονται οι προηγούμενες φήμες σχετικά με τα specs του smartphone και κατ' επέκταση τις φωτογραφικές δυνατότητές του. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που ο CEO της εταιρίας δημοσίευσε πρόσφατα μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου φαίνεται να έχει τραβηχτεί με το νέο smartphone. Οι δύο αισθητήρες στο πίσω μέρος θα μπορούν να συλλάβουν άφθονη λεπτομέρεια, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό και μέσω ειδικής επεξεργασίας μετά, θα βελτιώνουν τη φωτογραφία. Σχετικά με τη τιμή, το OnePlus 5 θα είναι κατά $40 ακριβότερο από το OnePlus 3T ή $80 από το OnePlus 3 ($489 δηλαδή), αν και για την ώρα αυτό είναι φήμη. Οι παρακάτω εικόνες που διέρρευσαν εξακολουθούν να αντικατοπτρίζουν μια ποιοτική συσκευή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Ε, τι λες δεν κάνω για σύμβουλος επιχειρήσεων ?
    1 point
  7. Agori moy esi...πως τα λες ετσι απλα ωραια!!!
    1 point
  8. Ρε παιδιά, βάλτε και μια Cooler Master - Hyper 212 EVO, 32 euroλάκια έχει. Δεν ξέρω για τις μαμά ψύκτρες της AMD, αλλά της Intel όταν ανεβάζουν στροφές είναι ενοχλητικές.
    1 point
  9. Ναι τα έβαλα έτσι. αλλά και μια μια ξεχωριστά. Όταν βάζω την μια ραμ δουλεύει η άλλη ραμ μου βγάζει C1 error ακόμα και μόνη της η δεύτερη βγάζει C1 σε όποιο ντιμ και αν την βάλω..
    1 point
  10. 2 απο της νεας γενιας ROG SLI-Bridge HB (2-Way) των 60 και των 80 mm για την 2η Asus11GB D5X GTX 1080 Ti STRIX OC GAMINGGAM Asus που έρχεται σύντομα και τελος η αγορες τουλαχιστον μεχρι τον Οκτωβριο ...
    1 point
  11. 24500 στο Multiscore δεν ειναι πολυ λιγο για αυτο που ειναι; Θελω να πω 7700K εχει τοσο Multicore...
    1 point
  12. Τι διαφορά έχει ο σοιμπλε με τον μπαρμπαστρουμφ?.... . Ο μπαρμπαστρουμφ έχει σόι μπλε, ο σοιμπλε δεν έχει μπαρμπα στρουμφ..
    1 point
  13. Το ανέκδοτο αυτό του metallic το είχαν ποστάρει στο insomnia το 2006, αλλά το περίεργο είναι ότι δεν είχε ξεκινήσει ούτε από εκεί. Από άλλο forum είναι
    1 point
  14. Πρέπει να ναι true story σε διπλανό forum αυτό
    1 point
  15. Πόσα μέλη ενός forum χρειάζονται για να αλλαχθεί μια λάμπα; 1 για να κάνει post ότι σκοπεύει να αλλάξει λάμπα 14 για να μοιραστούν εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία 7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας 4 για να προτείνουν για το forum ειδική θεματική ενότητα περί λυχνιών 2 που αντιδρούν στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και προτείνουν τη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών 26 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να προφέρεται λάμπα ή λάμ-πα... άλλοι 6 που αποκαλούν τους προαναφερόμενους κολλημένους και ηλίθιους 4 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας 15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουν ότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή 7 για να υποδείξουν Greeklish και άλλα ορθογραφικά/γραμματικά λάθη στα posts 14 για να την πουν στον admin που επέτρεψε τα λάθη αυτά 9 moderators για να διαγράψουν τα flames περί των λαθών 19 για να πουν ότι το forum δεν ασχολείται με λάμπες και η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες 11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες τότε μας αφορά 36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, που θα βρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες και ποιες οι χειρότερες 9 για να ποστάρουν links όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών 12 για να πουν ότι κάποια από τα παραπάνω links δεν ανοίγουν 4 που θα προτείνουν σε όσους έχουν πρόβλημα με τα links να καθαρίσουν την cache του browser 3 για να ρωτήσουν πώς καθαρίζει η cache στον browser τους 7 για να παραπονεθούν ότι πάλι βγήκαν εκτός θέματος και ότι η συζήτηση για τους browsers πρέπει να γίνει σε άλλο topic 6 για να ποστάρουν τα σωστά links γιατί τελικά όντως τα παραπάνω ήταν λάθος 13 που κάνουν quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και προσθέτουν κάτω-κάτω ένα smile 5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσεις τους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ 14 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα 13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες να κάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο Google ...και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό μήνυμα μετά από 1 χρόνο, ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή.
    1 point