Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/09/2020 in all areas

  1. Ξεκάθαρα η χρονιά της Microsoft φέτος. Μπορεί το Ps5 να έχει κάποια δυνατά esxclusive αλλά η τιμή και η περίοδος που διανύουμε νομίζω θα ευνοήσει περσότερο την MS.
    4 points
  2. Η μόνη θετική αλλαγή που έχει κάνει σαν εταιρία. Τώρα να δουμε και πιο ανταγωνιστικά προιόντα ; Ε Ιντελ ;
    3 points
  3. Πολύ χρημα 'καινε' οι κονσολαδες.
    2 points
  4. Έχοντας μάθει την ιδιομορφία κάθε build του GGF, ακόμη και από τον τίτλο περιμέναμε ένα μαζεμένο σύστημα με απλά χρώματα. Ο χρωματικός συνδυασμός του μαύρου με το μπλε είναι η κύρια ατραξιόν του συγκεκριμένου συστήματος, όμως αυτό δε σημαίνει ότι κάτω από τα πολύπλευρα tempered glass πλαϊνά, το hardware δεν κεντρίζει τα βλέμματα. Το σύστημα πλαισιώνεται από μια B550 μητρική της ASRock, έναν Ryzen 7 3800X και την κάρτα γραφικών ZOTAC RTX 2070 Super με το custom water block, που συνδέεται και στον επεξεργαστή, προσφέροντας ασύγκριτη... δροσιά στο σύνολο του setup. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  5. Δύο μεγάλες εταιρίες έδειξαν ήδη το ενδιαφέρον τους και ετοιμάζουν custom water blocks για τις νέες κάρτες γραφικών της NVIDIA. Η δημοφιλής EK Water Blocks βρίσκεται ήδη στο σχεδιαστήριο ετοιμάζοντας τα νέα water blocks, αρχικά για τις Founders Edition κάρτες γραφικών της NVIDIA, ενώ σειρά έχουν πάρει και οι custom GPUs από τρίτους κατασκευαστές όπως: ASUS, GIGABYTE και MSI. Η ιδιαιτερότητα των Founders Edition έγκειται προς το παρόν στο PCB, με την V εγκοπή στο πίσω μέρος του, ενώ η ανάγκη για αποδοτική ψύξη όλων των components που είναι συγκεντρωμένα γύρω από τον πυρήνα είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Η Bykski, όπως και η EKWB, θα έχει έτοιμα προϊόντα τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας της RTX 3080 αλλά και της RTX 3090. Τα blocks της θα έχουν μελετημένη ροή, η οποία θα πρέπει να είναι αυξημένη για να ψύξει αποδοτικά τον ισχυρό πυρήνα της NVIDIA, ενώ την ίδια στιγμή παρουσίασε και μερικά extras όπως το Digitaldisplaymodule που δείχνει σημαντικές πληροφορίες για την κάρτα γραφικών σε πραγματικό χρόνο. Όπως είναι αναμενόμενο, περισσότερα water blocks θα προστεθούν στο άμεσο μέλλον, ενώ τα πιο πολλά ενδέχεται να κυκλοφορήσουν μόλις δούμε και τη RTX 3070 στην αγορά, κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  6. αντε να ανεβεί λιγο η Amd στις κάρτες γραφικών στις μεσαίες και high end καρτες
    2 points
  7. Για για που λενε και οι Γερμανοι!! Εχω και εγω μια...Χριστος κι Αποστολος
    2 points
  8. Στην CES 2020, η ASUS ανακοίνωσε την πρώτη 360Hz G-Sync gaming οθόνη στον κόσμο όμως τώρα κυκλοφορεί και επίσημα! Τα νέα που σχετίζονται με αυτήν την γρήγορη οθόνη πέρασαν απαρατήρητα τους τελευταίους μήνες, όμως φαίνεται να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μιας και τώρα η PG259QN είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά. Η ASUS ROG PG259QN διαθέτει ένα IPS panel 24,5 ιντσών με ανάλυση FullHD, χρόνο απόκρισης 1ms G2G, ρυθμό ανανέωσης 360Hz και γωνίες θέασης 178° (H) / 178° (V). Έρχεται με φωτεινότητα 400 nits και αναλογία αντίθεσης 1000: 1 ενώ επίσης περιλαμβάνεται υποστήριξη HDR10, προσφέροντας μια εμπειρία «που υπερβαίνει αυτή των συνηθισμένων οθονών», όπως δηλώνει η εταιρία. Χάρη στο NVIDIA G-Sync που υπάρχει στην οθόνη, μπορείτε να απολαύσετε μια ομαλότερη και «tear-free» εμπειρία παιχνιδιού με έως 360Hz. Επιπλέον, αυτή η οθόνη υποστηρίζει επίσης το 3D Vision, μαζί με το Nvidia Ultra Low Motion Blur, το οποίο χρησιμοποιεί backlight για να αποτρέψει τη θόλωση της κίνησης και να αυξήσει περαιτέρω την ομαλότητα του περιεχομένου που προβάλλεται σε αυτήν. Η ROG PG259QN διαθέτει επίσης τεχνολογίες Flicker-free και Low Blue Light για τη μείωση της κόπωσής των ματιών. Υπάρχουν επίσης χρονόμετρο, crosshair, χρονοδιακόπτης, μετρητής FPS και display alignment και προεπιλογές χρωμάτων του GameVisual. Η οθόνη επίσης διαθέτει το Asus Aura Sync και χρησιμοποιεί 3-side borderless σχεδίαση με μόνο το κάτω σημείο να διακρίνεται από την πρόσοψη. Η επανα-σχεδιασμένη βάση εξοικονομεί χώρο στο γραφείο, διαθέτει επίσης έξυπνη διαχείριση καλωδίων για καλύτερο cable management στο πίσω μέρος. Επιπλέον, έρχεται και με ένα μεγάλο custom heatsink για να μπορεί να αντέξει σε πολύωρη χρήση χωρίς να υπερθερμανθεί, λόγω των προηγμένων τεχνολογιών που την συνοδεύουν. Τέλος, η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει: DisplayPort 1.4, μια θύρα HDMI 2.0, μια θύρα USB, 2 θύρες USB-A και μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Η βάση επιτρέπει την προσαρμογή του ύψος της κατά 120 mm, της κλίσης από -5º έως 20º αλλά και της περιστροφής κατά ± 25º και ± 90º. Η οθόνη στις ΗΠΑ, θα κοστίζει $699, θα αρχίζει να εμφανίζεται στα καταστήματα λιανικής από τον Σεπτέμβριο, όπως επίσης την ίδια περίοδο θα την δούμε και στα Ευρωπαϊκά καταστήματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Επιβεβαιώθηκε το κόστος της προσιτής, next gen κονσόλας της Microsoft. Το Xbox Series X αποτελεί το μεγάλο αδερφάκι της εν λόγω υλοποίησης και η Microsoft ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες την προτεινόμενη τιμή του μικρού αυτού μοντέλου. Το "μικρότερο Xbox που έχει κατασκευαστεί ποτέ", Xbox Series S θα πλαισιώνεται από πανομοιότυπο hardware αλλά σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις που θα το οριοθετήσουν στα 4 TFLOPs έχοντας μια RDNA 2 GPU της AMD και έναν Zen 2 επεξεργαστή. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, συναντάμε έναν custom NVMe SSD 512GB πλαισιωμένο από την Velocity Architecture, gameplay έως 120FPS στην ανάλυση των 1440p και variable rate shading, ως μια τεχνική για την ελάφρυνση του rendering pipeline. Σύμφωνα με νεότερα και οι δύο κονσόλες αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσημα στις 10 Νοεμβρίου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από αρκετές κυκλοφορίες γνωστών παιχνιδιών που θα συμβούν εκείνη την περίοδο. Το κόστος των $299 βρίσκεται αρκετά μέσα στο πλαίσιο των τιμών που βλέπουμε σήμερα με το Xbox One X και τα αντίστοιχα άλλων κατασκευαστών, ωστόσο το ίδιο δε θα συμβεί με την μεγάλη κονσόλα του lineup, με πηγές να ισχυρίζονται ότι θα έχει το διπλάσιο κόστος, δηλαδή $499, κατά το λανσάρισμα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Οι πολλά υποσχόμενες νέες RTX 30 series GPUs της NVIDIA έχουν δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των gamers (και όχι μόνο) οι οποίοι ανυπομονούν για την κυκλοφορία τους και τα πρώτα reviews. Βέβαια οι περισσότεροι αναμένουν τις custom υλοποιήσεις όπως των Gigabyte και ASUS με μερικές από αυτές να φιγουράρουν ήδη σε κάποια καταστήματα. Στο Γερμανικό Caseking θα βρούμε τη μεγαλύτερη ποικιλία. Εκεί βλέπουμε και τις τιμές στις οποίες θα κυμανθούν οι νέες κάρτες. Προς το παρόν πρόκειται για placeholders και δε μπορούμε να κάνουμε τη σχετική παραγγελία και οι τιμές είναι λίγο υψηλότερες από αυτές των Founders Edition όπως είθισται (RTX 3080FE: 699€ και RTX 3090FE: 1.499€).* Οι RTX 3080 οι οποίες αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 17 Σεπτεμβρίου κυμαίνονται από 740,16 έως 804,51 ευρώ, ενώ οι επόμενες σε κυκλοφορία (24 Σεπτεμβρίου) RTX 3090 κυμαίνονται από 1.576,07 έως 1.787,98 ευρώ. Επίσης, στο newegg είδαμε την ASUS TUF Gaming RTX 3080 όπου η παραγγελία είναι από τώρα ενεργοποιημένη στην εξωπραγματική τιμή των $1.173,90, αλλά δεν θα το προτείναμε. *Οι τιμές των Founders Edition έχουν ληφθεί από τη Γερμανική έκδοση της ιστοσελίδας της NVIDIA. Στις λοιπές χώρες της ΟΝΕ οι τιμές είναι ελαφρώς υψηλότερες (RTX 3080FE: 719€ και RTX 3090FE: 1.549€ Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η AMD μπαίνει στον χώρο των ποδηλάτων, αλλά αυτό δεν είναι η απάντηση στον τρέχοντα ανταγωνισμό! Με την επωνυμία της κυκλοφορούν ήδη κάποια ποδήλατα στο κατάστημα που παρέχει αντικείμενα για τους fans της εταιρίας όπως: καπέλα, πουκάμισα, πουλόβερ, αυτοκόλλητα και παρόμοια είδη, τα οποία δυστυχώς δεν αποστέλλονται στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή, οι fans έχουν δύο ποδήλατα για να διαλέξουν. Το AMD Custom Cruiser, το οποίο διαθέτει μια ταχύτητα και έχει μόνο φρένο τύπου κόστερ. Όσοι θέλουν μια πιο βαριά κατασκευή μπορούν επιλέξουν το AMD Custom Mountain Bike το οποίο είναι και η... ατραξιόν της AMD. Εκτός από διπλή ανάρτηση, αυτό το μοντέλο διαθέτει 21 ταχύτητες, twist-grip index-shifting και linear-pull φρένα. Από τεχνικής άποψης, τα ποδήλατα είναι τυπικών προδιαγραφών, όμως ο custom χαρακτήρας με το λογότυπο στο πλάι, όπως και τα πορτοκαλί ελαστικά, δίνουν έναν μοναδικό χαρακτήρα. Και τα δύο ποδήλατα είναι διαθέσιμα για αποστολή εντός των Η.Π.Α. μόνο για την ώρα και στην τιμή των $299 μαζί με χρέωση αποστολής $50 και συνοδεύονται από μερικές χρωματικές επιλογές για τον σκελετό και τα ελαστικά. Για την ευρωπαϊκή αγορά αναμένονται νέα σύντομα, μιας και η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του merch της και σε αρκετές χώρες της Γηραιάς Ηπείρου. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. Σχεδόν πάντα έτσι γίνεται.
    1 point
  13. 150 κανει μονο του το gamepad και με 300 παίρνεις και την κονσολα και το gamepad καθολου ασχημα
    1 point
  14. Η εταιρία ετοιμάζει δύο νέα προϊόντα ψύξης για επεξεργαστές με μια σειρά υδροψύξεων και μια αερόψυκτρα. Ο λόγος για τη σειρά Pure Loop, που αποτελείται από τέσσερα μοντέλα με διαφορετικό μέγεθος ψυγείου και ενσωματωμένους τους signature ανεμιστήρες της Be Quiet, Pure Wings 2 που συνδυάζουν το αυξημένο airflow με την ήσυχη λειτουργία. Οι υδροψύξεις φυσικά παρέχουν υποστήριξη των πιο πρόσφατων sockets της αγοράς, ενώ την ίδια στιγμή, έχουν φωτιζόμενο λογότυπο στο CPU block και λευκά LEDs, δείχνοντας όμορφα εντός του συστήματος. Η εταιρία αναφέρεται επίσης και στην ευκολία αλλαγής του ψυκτικού υγρού, εάν χρειαστεί, υποδηλώνοντας έτσι ότι μπορεί να γίνει και από τον χρήστη, μετά ίσως το πέρας της τριετούς εγγύησης που συνοδεύει τα προϊόντα. Τα μεγέθη των ψυγείων ξεκινούν από τα 120mm και η εταιρία μας αναφέρει ποια CPU προτείνεται να ψύξουμε με κάθε μια από τα μοντέλα της στον παρακάτω πίνακα. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι θα βρεθούν στα καταστήματα στις αρχές Οκτωβρίου. MSRPs: 120mm: €84.90 240mm: €94.90 280mm: €104.90 360mm: €119.90 Σε μια προσπάθεια να επιδείξει αρκετά μοναδικά προϊόντα, η εταιρία παρουσίασε επίσης και την Shadow Rock 3 White, μια λευκή έκδοση του γνωστού σχεδίου της Shadow Rock 3, ικανή να φανεί εύκολα στο εσωτερικό ενός σκουρόχρωμου συστήματος. Το TDP ανέρχεται στα 190W, ενώ πλαισιώνεται από πέντε nickel coated χάλκινα heat pipes πάχους 6mm, που πραγματοποιούν άμεση επαφή με τον επεξεργαστή χάρις στην HDT τεχνολογία της Be Quiet. Η κυκλοφορία της συγκεκριμένης έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Οκτώβριο με προτεινόμενη τιμή τα 59,90€. Be Quiet Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Οι νέες Navi κάρτες γραφικών της εταιρίας μπορεί να φτάσουν στην αγορά και πριν τα Χριστούγεννα σύμφωνα με τον CFO της AMD, Devinder Kumar. Οι enthusiasts περιμένουν εδώ και αρκετούς μήνες περισσότερα νέα για τη νεότερη κάρτα γραφικών της AMD, η οποία ίσως κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους, όπως έχει προγραμματιστεί. Η RDNA 2 αρχιτεκτονική που θα υπάρχει στο εσωτερικό των νεότερων κονσολών: Sony PlayStation 5 και Xbox Series X θα έρθει και στη PC desktop κατηγορία πιθανόν μερικούς μήνες νωρίτερα από αυτές, αποτελώντας ένα ισχυρό προϊόν για τη κατηγορία κάτι που επιβεβαιώνει ο CFO της AMD, Devinder Kumar. "H RDNA 2 θα είναι ένα halo product και οι enthusiasts θα χαρούν να πάρουν το καλύτερο και σίγουρα έχουμε ως στόχο να τους προσφέρουμε το καλύτερο", είπε μεταξύ άλλων στο Bank of America Securities Global Technology Conference. Η RDNA 2 θα μετατραπεί σε μια γενιά που καλείται να ανταγωνιστεί τις high end προτάσεις της NVIDIA και ενόψει των νεότερων Ampere που ίσως κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι, οι προσδοκίες βρίσκονται ψηλά για την υλοποίηση της AMD που ίσως κάνει ένα 'soft reset' για να επανέλθει πιο δυναμικά στην αγορά των GPUs. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  16. Rumor: για 16 Gb HBM2 απέναντι στη 3070, η οποία (3070) επίσης αναμένεται με μεγαλύτερη ή/και ταχύτερη μνήμη (16Gb/GDDR6X), ως super / Ti. Πιστεύω πως η AMD ακόμα μια φορά θα παίξει το παιχνίδι στην τιμολόγηση. Edit: στο easter egg μπαίνεις και σε κλήρωση
    1 point
  17. Easter egg στο Fortnite https://community.amd.com/docs/DOC-2472
    1 point
  18. Η εταιρία ανανεώνει το lineup φέρνοντας στο προσκήνιο GPUs με τον νέο πυρήνα της RTX 3080, ενώ από το lineup δε θα λείψουν οι RTX 3070 και RTX 3090 για την high end αγορά. Με βάση διάφορες διαρροές, η ASUS ετοιμάζει τουλάχιστον τρεις σειρές καρτών από τη σειρά RTX 30 σε άφθονες παραλλαγές με overclocked και μη μοντέλα, όπου συνήθως πωλούνται με χαμηλότερη τιμή απ' ότι οι overclocked εκδόσεις τους. Οι πηγές αναφέρουν τις ROG STRIX, την TUF αλλά και τις DUAL/TURBO, με την DUAL να βρίσκεται μόνο στη σειρά καρτών RTX 3070, όπως επίσης και η KO σειρά. Αντίθετα, όλα τα μοντέλα θα τα καλύψουν οι ROG STRIX μαζί με τις σειρές TUF και TURBO καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των enthusiasts. Η εμφάνιση της ROG STRIX αλλάζει σημαντικά στη συγκεκριμένη γενιά των RTX 3080 και RTX 3090, με τις περισσότερες αλλαγές να εμφανίζονται στο κάλυμμα του cooler, που διατηρεί όμως τους τρεις ανεμιστήρες του. Αυτοί γίνονται ημιδιάφανοι σε αυτό το μοντέλο και το RGB LED στη ράχη της κάρτας διαχέει φως και στο εσωτερικό της ψύκτρας, φωτίζοντας μαζί και τους ανεμιστήρες. Η ASUS επιβεβαιώνει ότι το θερμικό load σε αυτή τη γενιά θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο, γι' αυτό η σχεδίαση ενός αποδοτικότερου συστήματος ψύξης ήταν απαραίτητη, όπως επίσης γίνεται λόγος για την πίεση που ασκείται επάνω στον πυρήνα, με ένα ειδικό backplate που βοηθά στην εκτόνωση της περιττής πίεσης, φροντίζοντας για την ομοιόμορφη πίεση επάνω στον μεγάλο πυρήνα της NVIDIA. Όπως και στο reference PCB που αντικρίσαμε κατά την παρουσίαση της NVIDIA, έτσι κι εδώ, η ASUS διαθέτει μια κάρτα με ένα μικρό σε μήκος PCB και τρεις 8 Pin PCI-e συνδέσεις τροφοδοσίας, που τοποθετήθηκαν για να δώσουν επιπλέον headroom στη περίπτωση extreme overclocking σεναρίων. Οι προτάσεις που δεν αλλάζουν σημαντικά σε σχέση με την ROG είναι οι TUF, όπου διατηρούν τις ίδιες γραμμές στις RTX 3080 και RTX 3090, με πολύ λεπτές και μικρές αλλαγές από τους προκατόχους τους. Σε αυτές βλέπουμε και πάλι το μεγαλύτερο πλήθος συνδέσεων σε σχέση με τις Turing GPUs, όμως εδώ περιορίζεται σε δύο 8 Pin συνδέσεις PCI-e και ένα αρκετά δυνατό backplate για τη σωστή πίεση του cooler στον πυρήνα. Οι προτεινόμενες τιμές των GPUs δεν έχουν γίνει εμφανείς από κάποιο listing, αφού αναμένουμε την κυκλοφορία όλων των μοντέλων από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και τον Οκτώβριο, στη περίπτωση της RTX 3070. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  19. Μετά από αρκετά χρόνια η Intel αποφάσισε να αλλάξει το λογότυπο που έγινε σήμα κατατεθέν, επαναφέροντας μια πιο ρετρό εκδοχή του. Κατά την αποκάλυψη νέων προϊόντων στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, η Intel πραγματοποιεί ένα 'άλμα στο μέλλον', αλλάζοντας αρκετά πράγματα στο εσωτερικό της εταιρίας και το πιο εμφανές για τους λιγότερο παρατηρητικούς είναι το λογότυπο. Η Karen Walker, αντιπρόεδρος και διευθύντρια του marketing τμήματος της Intel είπε πως είναι "[η Intel] είναι αρκετά διαφορετική από ότι πριν από 5 χρόνια, κυνηγώντας άλλες ανερχόμενες αγορές όπως του AI, του 5G, σε έναν κόσμο που τροφοδοτείται κυρίως από τα δεδομένα." Πέρα από την αναδιάταξη του προσωπικού της, που ξεκίνησε πριν από αρκετές εβδομάδες, η Intel αποφάσισε να κάνει πιο μοντέρνο το λογότυπό της, με πιο απλές και κατανοητές γραμμές, νέα γραμματοσειρά με στόχο να δημιουργήσουν γερές βάσεις για το μέλλον. Επιπλέον το γνωστό jingle των 5 νοτών που ακούγεται σε διαφημιστικά σποτάκια και trailers θα αλλάξει, με την Intel να θέλει να το φέρει και αυτό στην μοντέρνα εποχή, μιας και ήδη μετράει πάνω από 20 χρόνια επιβεβαιώνοντας την επιτυχία του. Η ανακοίνωση συνεχίζει μιλώντας για το κλασικό μπλε χρώμα που χαρακτηρίζει την εταιρία. Σε αυτό αναμένεται να προστεθούν νέες αποχρώσεις, μια πιο διευρυμένη χρωματική παλέτα για χρήση σε διάφορες περιστάσεις. Βασικότερο κίνητρο για αυτές τις εικαστικές αλλαγές, αφήνεται να εννοηθεί πως είναι οι "ασυνήθιστες προκλήσεις των ημερών, τις οποίες δεν έχουμε δει ξανά στο παρελθόν", εκεί όπου αναφέρθηκαν τόσο η κλιματική αλλαγή όσο και η επίδραση του πρόσφατου κορονοιού, πράγματα που έδειξαν να επηρεάζουν περισσότερο την εν λόγω απόφαση της Intel. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανακοίνωση στο link της πηγής. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Κατέληξα σε αυτό: Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες στο σχετικό τόπικ αφού παραλάβω.
    1 point
  21. Βρήκα ένα ενδιαφέρον video test του linus, σχετικά με το πόσο βοηθούν τα Hz & fps.
    1 point
  22. η ιδεα σου ειναι .... απλως...! το ανθρωπινο ματι, μπορει να καταλαβει αλλα πραγματα στα πολλα καρε οχι ομως τα ιδια τα καρε..! μην ξεχνας οτι οι κινηματογραφικες ταινιες ειναι και στα 24Fps..!! Σκεψου λοιπον αν ειναι ανθρωπινως δυνατον να καταλαβεις διαφορες απο (θα ελεγα ακομα και απο τα 60, αλλα εσυ πες....) 120fps και πανω .....!!!! ακομα κι εκει, αν οι οθονες μπορουσαν να αποδωσουν σωστα τα 60, θα ηταν υπεραρκετα. αλλα κατι το clouding, κατι το Blurring, κατι η μαμη, κατι η λεχωνα, λεμε απο 120 και πανω, για να βλεπεις ομαλη κινηση.
    1 point
  23. Έχουν ξεφυγει τα χερτζ και δεν ξέρω αν έχει νόημα, δηλαδή δεν ξέρω αν γίνονται αντιληπτά από το μάτι.
    1 point