perik

Members
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by perik

  1. Ωχ! Συγνώμη. Κάνω edit
  2. 23.8", 2560x1440, Χρόνος απόκρισης: 1ms, Αντίθεση: 1000:1, 165Hz Gsync Αγορασμένο 28/2/19 από msystems Ελάχιστα χρησιμοποιημένο. 380€ https://www.skroutz.gr/s/10553884/AOC-AG241QG.html
  3. Νέο σύστημα ρουφιάνων, που θα ρουφιανεύουν αφιλοκερδώς (μην πληρώσει τίποτε μισθούς παραπάνω η Εταιρία) με αντάλλαγμα χρωματιστές χάντρες.
  4. Την έχω oced απ το Νοέμβρη. Τα TDR ξεκίνησαν απ τους 352.86 και μετά σε μένα όπως και σε πολύ κόσμο ακόμα. Το hotfix το διόρθωσε. Απ ότι διάβασα στα foorum της vidia έχει να κάνει με τα update που γίνονται στα win 7 για συμβατότητα με τα 10. Και μάλλον έτσι είναι γιατί την προηγούμενη απ τη μέρα που άρχισε είχαν κάνει update τα windows.
  5. TDR= timeout detection & recovery ή κάτι τέτοιο. Crashάρει πχ ο chrome και βγάζει ένα μήνυμα "display driver has stoped responding and has recovered". Απ ότι έχω καταλάβει από όσα διάβασα, το πρόβλημα έχει να κάνει πιο πολύ με τη microsoft παρά με την nvidia (και την amd) . Αλλά μετά πρέπει να τρέχουν για να διορθώσουν διάφορα θέματα συμβατότητας των drivers με τα windows IC504939.png
  6. Τον τελευταίο καιρό το είχε ψηλοξεφτιλίσει η nv με τους drivers και αυτός δεν ήταν εξαίρεση. Πολύς κόσμος (και γω μέσα σ αυτούς) είχε συνεχόμενα TDR με τους drivers μετα τους 350.12 Έβγαλε όμως έναν hotfix χθες (353.38) και τώρα είναι οκ. GeForce Hotfix driver 353.38 (Θέλει λίγο scroll down)
  7. Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος για αυτό το θέμα. Αν δεν είναι, οι admins θα πράξουν αναλόγως και είμαι προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες.
  8. Ως τώρα είναι πολυ καλό. Έχω παίξει ελάχιστα βέβαια και καθόλου online ακόμα.
  9. Δεν θέλει steam. Πήγα και το αγόρασα από μαγαζί. Ξεκίνησα την εγκατάσταση στις 15:40 Τώρα είναι 18:10 και κάνει update.
  10. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την οθόνη στην gpu του επεξεργαστή και να δεις αν θα ανοίξει κανονικά. Καλου κακού βγάλε πρώτα από πάνω τη gtx. Αν ανοίξει, θέλεις gpu. Αν δεν ανοίξει, κάνεις το bios reset (γιατί μπορεί η gpu του επεξεργαστή να είναι απενεργοποιημένη στο bios) και ξανατσεκάρεις με την οθόνη πάντα συνδεδεμένη στη gpu του επεξεργαστή.
  11. Έχει ψωνίσει κανείς από το GEARBEST; Εντυπώσεις;
  12. Πείτε εσείς τίποτα, γιατί εγώ δεν ξέρω τι να πω.
  13. Έψαξα και γω και δεν βρήκα κάτι στο site της gb. Μάλλον μέσω του support στέλνουν mail.
  14. https://forums.geforce.com/default/topic/808983/geforce-900-series/gigabyte-offering-a-discounted-upgrade-from-their-970-to-their-980s-/ Μόλις διάβασα αυτό για τη gigabyte. Αναβάθμιση με έκπτωση σε 980.
  15. Έχω 970 και με πειράζει - αλλά θα την κρατήσω μιας και το performance παραμένει καλό. Πρακτικά, δεν με πειράζει γιατί παίζω σε 1080p, αλλά με ενοχλεί η π00cτ1α της nvidia. Αν παίξει πρόγραμμα επιστροφών, θα τη γυρίσω και θα συμπληρώσω για 980 αν με παίρνει οικονομικά
  16. Middle Earth: Shadow of Mordor GeForce GTX 970 VRAM stress test Μιας και δεν έχω σκοπό να παίξω σε 4K νομίζω πως τώρα που θα αρχίσουν να τις πουλάνε θα χτυπήσω κ ένα sli να γουστάρω. Όχι πως μου έχει χρειαστεί στα 1080p που παίζω, αλλά έτσι για τα γούστα. Το μόνο που με αγχώνει είναι πως η δικιά μου δεν έχει coil wine και δεν θα θελα να αλλάξει αυτό.
  17. Έχω λαπτοπ με ubuntu. Δοκίμασα και εκεί, με το gparted, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Στο λαπτοπ όμως δεν μπορώ να βάλω μέσα το δίσκο. Τον βάζω μέσω εξωτερικού dock και usb.
  18. Μου έδωσε ένας φίλος έναν ssd transcend ssd370 γιατί λέει δεν μπορούσε να του κάνει format. To ssd scope της transcend δεν τον αναγνωρίζει. Τα windows τον βλέπουν και μπορώ να του κάνω format αλλά δεν μπορώ να του κάνω secure erase με το software της transcend. Ψάχνοντας γύρω γύρω έφτασα στο συμπέρασμα πως ειναι frozen, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Δοκίμασα μια μέθοδο που λέει του βγάζεις το ρεύμα αλλά όχι το sata καλώδιο, τον αφήνεις για λίγο και μετά του ξαναδίνεις ρεύμα. Τζίφος. Έχει κανείς ιδέα πως "αποψύχουμε" τους ssd; Να τον βάλω στο φούρνο, στον αέρα για κανα μισάωρο; :D
  19. Νομίζω πως οι 970 και 980 έθεσαν νέα standards στις gpu. Αν δεν είχαν βγει θα έλεγα και γω ίσως για το σύστημα ψύξης του mac pro.