gkagman

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About gkagman

  • Birthday 05/04/1978

gkagman's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. το galaxy θα είναι πιο Φτηνό και σε λίγο με jb. σημαντικά πιο ώριμο από οποιοδήποτε windows phone. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  2. Samsung bundles Assassin's Creed III with SSD 840 Pro to spark a sales revolution, ships the 840 line -- Engadget
  3. Έχω το cooler master Haf X και έχω τοποθετήσει την H100 κάτω απ τους 200mm ανεμιστήρες στο πάνω μέρος του κουτιού. αυτοί ανεμιστήρες μαζί με τους δύο από την corsair βγάζουν αέρα από το κουτί. Θα δώ διαφορά αξιόλογη αν αλλάξω φορά στα ανεμιστήρια αυτά αν τα βάλω να βάζουν αέρα? είμαι σίγουρος ότι τραβάνε ζέστη από την 560gtx που έχω. Σκέφτομαι να βγάλω τα ανεμιστήρια της corsair από την Η100 και να βάλω 4 push and pull λέω να βάλω Noctua 120 αλλά τα ρημάδια είναι ακριβά .....έχει κανείς να προτείνει κάτι δε θέλω να κάνουν θόρυβο δηλαδή 3000rpm είναι too much.
  4. πολυ καλη η καρτα. its a keeper.....αντε να ερθει !!!βεβαια την βλέπω πανω απο 400?
  5. Διάβασα κάτι πρόσφατα review για την 7950 και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την τσιμπήσω όταν βγει. Να πω την αλήθεια όμως ο μοναδικός ενδοιασμός μου είναι οι drivers της AMD (ATI). Έχω φίλους με παλαιότερα μοντέλα που δεν λένε και τα καλύτερα. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι και η NVidia είναι άψογη. Το ξέρω το θέμα δεν είναι πολύ απλό αλλά επειδή δεν είχα ποτέ AMD VGA ζητάω τα φώτα σας.....
  6. Μπράβο καταπληκτική δουλεία. Μερικοί reviewers του εξωτερικού θα πρέπει να παίρνουν μαθήματα για το τι σημαίνει πραγματικό review. BRAVO BRAVO BRAVO.
  7. παιδια εχω την gene3 version αλλα πρακτικα ειναι τα ιδια και το μονο που εχω να πω ειναι πολυ καλη. Πηγα τον 2700κ ευκολα στα 4.8hz με Η100 corsair και σταματισε να ειναι σταθερος στα 5 αλλα δε το εχω προσπαθισει πολυ... ααα και κατι καλο τερμα τα restart. Το review τα σπαει πολυ καλο .
  8. Εχω την Maximus IV GENE-Z/GEN3 εδω και 2 εβδομαδες και εχω μεινει πολυ ευχαριστιμένος. Σε λίγες μέρες που θα έχω χρόνο θα αρχίσω τα σοβαρα πειράματα. Αλλα so far so good.... πολύ ποιοτικό mbord , αν δε θες να βαλεις 3,4 GPU το MATX είναι αρκετό.
  9. αρκετα γρηγορη αλλα περιμένω NVIDIA .....ενα ειναι το σιγουρο θα εχουμε τρελη κοντρα και φέτος...