Vagelis

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Vagelis last won the day on March 4 2018

Vagelis had the most liked content!

About Vagelis

  • Birthday 06/07/1983

Personal Information

  • Location
    Αλεξανδρούπολη

Systems Specs

  • CPU
    Intel i5 4570
  • Motherboard
    AsRock H87 Pro4
  • GPU(s)
    Gigabyte Radeon R9 270X 4GB OC
  • RAM
    Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3-1600MHz
  • SSDs & HDDs
    Samsung 840 Series Evo 120GB
  • OS
    Win 10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vagelis's Achievements

Member

Member (2/5)

27

Reputation

  1. Γενικά κάτι παίζει με τα τροφοδοτικά αυτήν την εποχή και πως υπάρχει μια τάση ανανέωσης... https://www.pcworld.com/article/3518831/how-intels-changing-the-future-of-power-supplies-with-its-atx12vo-spec.html
  2. εμένα δουλεύει και πάει καλά. με πολλά σκαλώματα βέβαια, passkey δε στέλνει ούτε για ζήτω. θα το συνεχίσω, γιατί αν βοηθάω έστω κι ελάχιστα, θαρρώ πως αξίζει τον κόπο. Εις υγείαν!
  3. 2 κωδικοί, για να μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα 2 συσκευές. PC και TV ή TV και TV. Αν τα έχω μάθει καλά, το netflix δίνει επιλογή λογαριασμού και με 4 ταυτόχρονες συνδέσεις.
  4. Δηλαδή μου προτείνετε κάτι τέτοιο... της TP-Link; Αυτό σημαίνει πως θα έχω ένα κοντά στο router, που θα στέλνει σήμα μέσω καλωδίου στο δεύτερο που θα είναι κοντά στην τηλεόραση; Έπειτα θα χρειαστεί να βάλω ακόμη ένα, παρόμοιο για την non-SMART TV και USB WiFi; Πουλάνε τέτοια μόνα τους; Παντού ζευγαρωμένα τα βλέπω! Πολύ μπελαλίδικο μου μοιάζει για να συνδέσεις 3 συσκευές στο δίκτυο του σπιτιού σου!
  5. Χαιρετώ τους φίλους και την εκπληκτική κοινότητα του HwBox.gr! Μια εισαγωγή-περιγραφή και περνάω στις ερωτήσεις. Σκέφτομαι να βάλω Netflix και να χρησιμοποιήσω 2 κωδικούς. Έναν κωδικό για μία SMART TV (με υποδοχή LAN) κι ένα δεύτερο, για μία όχι και τόσο SMART TV (μόνο με θύρα USB) ή τον υπολογιστή. Ας περάσουμε στις ερωτήσεις. Αξίζει να αγοράσω router για την έως 24Mbps γραμμή, που σέρνεται στα 10-11; Θα δω σημαντική βελτίωση; Πως θα προτείνατε, να συνδέσω τις τηλεοράσεις στο δίκτυο; Η σκέψη μου για τη SMART TV είναι να βάλω ένα αναμεταδότη/ενισχυτή σήματος με υποδοχή LAN, ώστε να τη συνδέσω μόνιμα κι ενσύρματα. Τώρα για την άλλη, σκέφτηκα chromecast ή USB κεραία, αλλά δε θα έχω καλό σήμα εκεί. Να πάρω δύο αναμεταδότες; Υ.Γ. Είμαι παντελώς άσχετος με ασύρματα δίκτυα.
  6. Ποντίκι Logitech G203, επάνω σε ένα απλό Mouse pad της CoolerMaster.
  7. Τα σωστά εργαλεία κάνουν τον μάστορα. + -
  8. Παιδιά ενεργοποίησα και τη iGPU, επειδή ήμουν περίεργος να δω τι θα γίνει κι όλα δουλεύουν και συνεργάζονται μια χαρά... Πραγματικά δεν ξέρω τι έφταιγε και που είχε κολλήσει. Τελικά, το μόνο feature που απενεργοποιήθηκε και θα παραμείνει απενεργοποιημένο, είναι το fast startup. Δε νομίζω πως έπαιξε κάποιο ρόλο στην όλη υπόθεση, αλλά εξαρχής δεν το ήθελα και ξεχνούσα να το απενεργοποιήσω.
  9. Παιδιά πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να σας πω... Έβγαλα την κάρτα, την καθάρισα, την έβαλα στη θέση της, απενεργοποίησα την iGPU και όλα ρολόι, μη σας πω καλύτερα κι από πριν! Εχθές αναβάθμισα και τους οδηγούς στην τελευταία έκδοση (απέφυγα την optional) και όλα καλά! Το OS: Windows 10 Pro, με όλα τις ενημερώσεις τους.
  10. Όσο απίστευτο κι αν μου φαίνεται, μετά την απενεργοποίηση της iGPU, το σύστημα έχει σταθεροποιηθεί. Δεν ξέρω τι και πως, αλλά όλα πάνε καλά και στο παιχνίδι που το δοκίμασα για κάνα δίωρο.
  11. Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Συγγνωμη που άργησα να απαντήσω, αλλά τώρα ξεμπέρδεψα. Τα νέα έχουν ως εξής... Σε μια τελευταία μου αναζήτηση κάπου είδα μια συμβουλή για απενεργοποίηση της iGPU. Την απενεργοποίησα, τη δοκίμασα για λίγο και όλα φάνηκαν να πηγαίνουν κατ' ευχήν. Τώρα που έχω χρόνο, θα δοκιμάσω τη σταθερότητα του συστήματος κι ευελπιστώ για τα καλύτερα! Θα σας κρατάω ενήμερους... Υ.Γ. Την iGPU την είχα ενεργοποιήσει στα πρώτα crashes και μετά συμπάθησα το να χρησιμοποιώ δύο οθόνες. Μια παλιότερη στην iGPU και την DELL κουμπωμένη στην προαναφερθείσα GPU.
  12. Πριν 4 χρόνια κι ένα μήνα, τέτοια ώρα ξεκινούσα το πρώτο μου post στο forum του hwbox.gr, ζητώντας τη συμβουλή σας για τη σύνθεση του νέου μου υπολογιστή. Απόψε είμαι στη δυσάρεστη θέση να αναρωτιέμαι αν η κάρτα γραφικών μου μας άφησε χρόνους. Όλα ξεκίνησαν με τα γνωστά crashes σε Overwatch και World of Warcraft. Όλη η κοινότητα πήρε μια ανάσα ανακούφισης με την έκδοση των adrenaline drivers από την AMD και ο χρόνος κυλούσε ήρεμα στο Azeroth. Ξαφνικά άρχισαν πάλι τα crashes... Μια μικρή στιγμή πανικού, αναβάθμιση των οδηγών στη νεότατη έκδοση, μερικά γαλλικά κι όλα φάνηκαν να σώνονται. Το crash συνέβη ξανά, τα γαλλικά αυξήθηκαν και συνοδεύτηκαν από μερικά ξεφυσήματα και αναστεναγμούς. Ακολούθησε ξήλωμα των υπαρχόντων οδηγών και υποβάθμισή τους σε παλιότερη, πολύ σταθερή έκδοση. Οι μαύρες οθόνες συνεχίστηκαν, πέρα από το Azeroth, στο Google Chrome, στο Excel και τώρα ούτε στο άνοιγμα δε φτάνουμε. Με αποκορύφωμα, ούτε άνοιγμα και μπόλικες στροφές στα φουρφούρια της κάρτας γραφικών. Γι' αυτό κι εγώ σας ερωτώ... Πέθανε η κάρτα γραφικών ή όχι; Υ.Γ. Κι αν πέθανε η κάρτα γραφικών, θα αναβαθμίσω σε τεσσάρων ετών σύστημα; Δε νομίζω πως έχω περισσότερες ανάγκες ιπποδύναμης, για να είμαι ειλικρινής. Υ.Γ. 2 Ελπίζω να μην κούρασε το ύφος του post. Ήταν πηγαίο και διασκέδασε τη στεναχώρια μου.
  13. Μπράβο σας ρε καλόπαιδα! Χαρά στο κουράγιο σας, την υπομονή σας και την εξαιρετική σας θέληση/διάθεση!