ThodorisF

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ThodorisF

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα!! Πάντα επιτυχίες και πρωτιές!! ΥΓ.Και για σένα γλυκό αγόρι Βασιλάκη λίγο μυαλό γιατί εαν με είχες πάρει τηλέφωνο την Δευτέρα την Τετάρτη θα είχες το "παιχνιδάκι" σου!!! Α και οι υπόλοιποι δεν χρωστάνε τίποτα! Εσύ όμως μήν νομίζεις οτι θα την βγάλεις με ένα τραπέζι!
  2. Ιτσ α ντεαλ δεν! Όμορφα! Ακου το πράγμα......
  3. Καλημέρες σε όλους!!! Εσείς γατάκια καθήστε και παιξτε στο offtopic και η Asrock καθετε και κλαίει στην DHL.....Ούτε οικόπεδο να αγοράζατε...:hehe:
  4. Μου φαίνεται πως κάποιος ψώνισε μαύρο "kinky" πλέξυ..... Άψογη βάση για την όμορφη εικόνα που ετοιμάζεται! Μεγειές barf!
  5. Χρόνια πολλά πανέμορφο αγόρι!!!!!!!
  6. Έστω και τελευταία στιγμή count me in Α μου Ν7 μου! Δεν μπορω πάντως να καταλάβω ποιό ήταν το πρόβλημα ?? Αφού είχε κάνει την σχετική ανακοίνωση ο φίλοςγραμματέας-ρουφιανάκος mr Jason! ......:kiss:...
  7. Den paizei re to exw sto karne mou!! :P:(....:(....

  8. Μια χαρά στην θέση του! Λίγο κρύο αλλά ο voudas εχει φροντίσει για φώτα, τρίποδα κλπ και βγαίνουν ωραία πράγματα! Δυστυχώς κανένας Κωνσταντίνος-Αντώνης ΑΝ(ΞΟΠΡΣΤ8)7 να έχουμε λίγο θεματάκι! Που θα πάει όμως.....
  9. Crio μήπως μπερδεύεσαι λιγάκι? Μωρή πάντως σε καμία περίπτωση δεν με λένε! @Gorillaz Που.. τώρα! Sent by me for ban
  10. Stelnw se pm! FAIIIILLLL!!!!

  11. Μαγκάκια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!:drinks: Το ξέρω οτι έχω χαθεί αρκετά και δν ποστάρω αλλά και παρακολουθώ και διαβάζω όσο μπορώ! Ελπίζω να επανέλθω σύντομα στην "συσκευασμένη" (aka box) παρέα! Σας ευχαριστώ και πάλι!
  12. :bravo::hehe::hehe::hehe::worship2: Respect.....όσο δεν πάει άλλο! Το thread της δεκαετίας.....Πάει για 250000 views καρφωτό! Μηπως να του κάναμε και ένα review? Αν αλλάξει αυτή η "κούπ" θα σημάνει και μία νέα αρχή , μια νέα σελίδα στην σύγχρονη ιστορία........... Καλά ποιός υπερστυλίστας ψήφησε να κουρευτεί??????? Δεν αντρέπεσε ΡΕΙΙΙΙΙ???!!!
  13. Χρόνια πολλά και καλά κύριε Vouda!!! Οτι καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου! (Μέρες πού ναι! ) Και με το καλό στα διακόσια σύντομα!
  14. Calendaridis fail......xaxaxaxa

  15. Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα κύριε βούδα! Ανυπομονώ να το δώ και απο κοντά!! Πολύ σύντομα.......! :Ρ
  16. Σύνταγμά.....Προσό-χή! Special LO (for Gor) Special FAIL(for JC) Ωραίο κουτί! Τώρα για το Review τι να πω! Όλο και καλύτερα τα βλέπω...! Να δούμε πού θα φτάσουμε! Και το Φρούριο της Silver καλά κρατεί! Τουλάχιστον πήρε λίγο το αίμα της πίσω από τα αρκετά fail του raven!
  17. 3 έξω 1 μέσα?????? Δεν σας χάλασε!! (για 5-1 πάμε αλλά ας μην υπερβάλουμε!) Lucky village.....! Respect??:hehe:
  18. Hello from exotic gatzolia !!!!!:p:hehe: Internet cafe FTW.....!!!!
  19. Χρόνια πολλά mos guy! Τις καλύτερες ευχές μου!!! :D
  20. Πολύ ομορφο review mate!!! Δυστυχώς η τιμή της χαλάει αρκετα την καλή εικόνα!! Κρίμα γιατί με τέτοιες επιδόσεις θα ενδιέφερε πολύ κόσμο! Ελπίζω σύντομα να διαβάσουμε παρουσίαση απο την νέα σειρα της nvidia!! Keep up the good job!!!
  21. Εξαιρετικό review...!!! Πραγματικά ότι μπορει να ήθελε να μάθει κάποιος για το συγκεκριμένο κουτί! (Και εγώ μαζί! ) Όσο για φωτογραφίες και παρουσίαση κάτι παραπάνω απο άψογα!!! Thanx J!
  22. Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ πολύ!!! (Άδεια ΠΣΚ!!!! )
  23. Μήπως σου ζήτησε να ανέβεις και πάνω????? :hehe::hehe: Lo lo LO lO (To many gay stuff? WTF :@....)
  24. Ετσι οκ! Αν και έχω την εντύπωση απ'οτι θυμάμαι και στην vm που είχα χρησιμοποιήσει δεν έιχε κάτι extra πέρα απο τα "μπριζάκια" DVI κλπ! Μάλλον θα πρέπει να ψάξεις για δείγμα σε κάποιο μαγαζί για να είσαι σίγουρος! Αν τώρα η onboard κάρτα ήχου έχει τέτοια συνεργασία με την onboard κάρτα γραφικών ή η asus μπορεί να σου το απαντήσει ή κάποιος που την έχει! @ΑN68: Sorry knowdledge fail!! Τώρα για αυτό διάβαζα...!.. Ναι δουλέυει αν και κάνει κατι κόλπα....Ευχαριστώ οπως και να χει!