Elena

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About Elena

  • Birthday 01/09/1960

Elena's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Μμ ναι . Που ειρωνεύτηκα ακριβώς ? Γιατί διαβάζω ξανά και ξανά ότι έγραψα και δε το βλέπω . Κατά τ'άλλα , μάλλον εσύ επιτίθεσαι σε μένα .
  2. Γοριλλάκο δεν το αντιλαμβάνεσαι και καλά κάνεις . Μου επιτρέπεις να το αντιλαμβάνομαι εγώ ε ? Βουδα , ασχολίαστο
  3. jpavly : Και εσύ το διέκρινες έτσι ? (Δεν είμαι η μόνη ε ?)
  4. Γερμανία ή Ισπανία ? Πιστεύω ότι η Ισπανία θα το πάρει . Cuore_Sportivo : Όχι, αυτή την εμπειρία ομολογώ ότι δεν την έχω βιώσει ακόμα . (Και ελπίζω να μη την βιώσω κάποτε .) AN7 OverClocker : Καλοτάξιδο
  5. Νομίζω ότι πρώτα ήθελε για άλλη μια φορά να πει τα περί λινουξ και μετά να πει για το θέμα με τα πεταμένα πισια -χρήματα - γουατεβερ . Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ , διαβάζοντας από την αρχή την ιστορία . Και νομίζω ότι ενισχύει την εντύπωση μου το γεγονός ότι το τοπικ ανοίχτηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία .
  6. Το νόημα είναι να μας εκθειάσεις για άλλη μια φορά τα προτερήματα του λίνουξ ή να εστιάσεις στο ότι πετιέται χαρντγουερ ? (Προσωπικά αν διαβάσω άλλη μια τέτοια περιγραφή εκθειαστική για το λίνουξ , θα ορκιστώ να μη βάλω ποτέ αυτό το λειτουργικό .) Όσον αφορά το μέρος για την ανακύκλωση , υπάρχουν αυτές οι διευθύνσεις . α) http://www.go-online.gr/ebusiness/specials/article.html?article_id=793 β) http://www.electrocycle.gr/new/ γ) http://www.ecorec.gr/ecorec_links.htm
  7. Αυτή η σειρήνα του αβαστ όταν βρίσκει κάτι , είναι το κάτι άλλο . Να είσαι ξαπλωμένος και χαλαρός και ξαφνικά ν'ακούς αυτό το πράμα . Και να πετιέσαι αλλόφρων και σίγουρος ότι κηρύχτηκε πόλεμος .
  8. Ποιόν να μαλώσω ? Ας πούμε ότι το λέω από πείρα , παθούσα και μαθούσα
  9. Νομίζεις ότι η παραπομπή είναι άκυρη .... Όπως δεν ήταν άκυρη και η επισήμανση στον Γουίζαρντ .
  10. Ναι , το ξέρω ότι υπάρχει . Αλλά νομίζω ότι το λινκ θα πρέπει να μπαίνει , για τυπικούς λόγους .
  11. Γοριλλάκος : Σε παραπέμπω εδώ ..
  12. Πηγή του άρθρου - ανακοίνωσης ?
  13. Τέλειωσε η Μαρία η Άσχημη σήμερα . Βουρκώσανε μέχρι και οι πέτρες στο απογευματινό επεισόδιο και στο βραδυνό κλάψανε .
  14. Έχω ανησυχήσει . Δεν τσίμπησε κανείς σας .... Είστε καλά ?