Elena

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Elena

  1. Μμ ναι . Που ειρωνεύτηκα ακριβώς ? Γιατί διαβάζω ξανά και ξανά ότι έγραψα και δε το βλέπω . Κατά τ'άλλα , μάλλον εσύ επιτίθεσαι σε μένα .
  2. Γοριλλάκο δεν το αντιλαμβάνεσαι και καλά κάνεις . Μου επιτρέπεις να το αντιλαμβάνομαι εγώ ε ? Βουδα , ασχολίαστο
  3. jpavly : Και εσύ το διέκρινες έτσι ? (Δεν είμαι η μόνη ε ?)
  4. Γερμανία ή Ισπανία ? Πιστεύω ότι η Ισπανία θα το πάρει . Cuore_Sportivo : Όχι, αυτή την εμπειρία ομολογώ ότι δεν την έχω βιώσει ακόμα . (Και ελπίζω να μη την βιώσω κάποτε .) AN7 OverClocker : Καλοτάξιδο
  5. Νομίζω ότι πρώτα ήθελε για άλλη μια φορά να πει τα περί λινουξ και μετά να πει για το θέμα με τα πεταμένα πισια -χρήματα - γουατεβερ . Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ , διαβάζοντας από την αρχή την ιστορία . Και νομίζω ότι ενισχύει την εντύπωση μου το γεγονός ότι το τοπικ ανοίχτηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία .
  6. Το νόημα είναι να μας εκθειάσεις για άλλη μια φορά τα προτερήματα του λίνουξ ή να εστιάσεις στο ότι πετιέται χαρντγουερ ? (Προσωπικά αν διαβάσω άλλη μια τέτοια περιγραφή εκθειαστική για το λίνουξ , θα ορκιστώ να μη βάλω ποτέ αυτό το λειτουργικό .) Όσον αφορά το μέρος για την ανακύκλωση , υπάρχουν αυτές οι διευθύνσεις . α) http://www.go-online.gr/ebusiness/specials/article.html?article_id=793 β) http://www.electrocycle.gr/new/ γ) http://www.ecorec.gr/ecorec_links.htm
  7. Αυτή η σειρήνα του αβαστ όταν βρίσκει κάτι , είναι το κάτι άλλο . Να είσαι ξαπλωμένος και χαλαρός και ξαφνικά ν'ακούς αυτό το πράμα . Και να πετιέσαι αλλόφρων και σίγουρος ότι κηρύχτηκε πόλεμος .
  8. Ποιόν να μαλώσω ? Ας πούμε ότι το λέω από πείρα , παθούσα και μαθούσα
  9. Νομίζεις ότι η παραπομπή είναι άκυρη .... Όπως δεν ήταν άκυρη και η επισήμανση στον Γουίζαρντ .
  10. Ναι , το ξέρω ότι υπάρχει . Αλλά νομίζω ότι το λινκ θα πρέπει να μπαίνει , για τυπικούς λόγους .
  11. Γοριλλάκος : Σε παραπέμπω εδώ ..
  12. Πηγή του άρθρου - ανακοίνωσης ?
  13. Τέλειωσε η Μαρία η Άσχημη σήμερα . Βουρκώσανε μέχρι και οι πέτρες στο απογευματινό επεισόδιο και στο βραδυνό κλάψανε .
  14. Έχω ανησυχήσει . Δεν τσίμπησε κανείς σας .... Είστε καλά ?
  15. Το ''ορθούν λαληθέν'' ή το ''ορθώς λαληθέν'' ?
  16. Καλοκαίρι είναι , ζέστη πολύ έχουμε , σαν ζαλισμένα κοτόπουλα είμαστε από την ζέστη , οπότε ορίστε ένας μικρός κατάλογος για να ξεδώσετε λιγάκι . Αν δεν βοηθάς με τις δουλειές του σπιτιού, τότε είσαι ένας σωβινιστής... Αν κάνεις εσύ τις δουλειές του σπιτιού, τότε είσαι φλούφλης... Αν δουλεύεις πολύ σκληρά, τότε παραπονιέται ότι δεν της αφιερώνεις πολύ χρόνο... Αν δουλεύεις λίγο, τότε είσαι ένας άχρηστος τεμπέλης... Αν η δουλειά της είναι βαρετή και μονότονη με χαμηλό μισθό, τότε είναι εκμετάλλευση... Αν η δική σου δουλειά είναι βαρετή και μονότονη με χαμηλό μισθό, τότε πρέπει να σηκώσεις τον κώ** σου και να ψάξεις να βρεις κάτι καλύτερο... Αν πάρεις προαγωγή νωρίτερα από αυτήν, τότε σε ευνόησε η τύχη ή είχες μέσο... Αν πάρει αυτή νωρίτερα προαγωγή από εσένα, απλά η εταιρία προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους... Αν της πεις πόσο όμορφη είναι, αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση... Αν δεν της πεις τίποτα, αυτό είναι ανδρική αδιαφορία... Αν είσαι αισθηματίας και δακρύζεις σε ρομαντικές ταινίες, τότε είσαι κλαψιάρης... Αν δεν σε επηρεάζουν οι αισθηματικές ταινίες και δεν δακρύζεις, τότε είσαι ένας αδιάφορος και αναίσθητος... Αν πάρεις μια απόφαση χωρίς να την ρωτήσεις, τότε είσαι ένας σκληρός φαλλοκράτης... Αν πάρει αυτή μια απόφαση χωρίς να σε ρωτήσει, τότε είναι μια απελευθερωμένη γυναίκα... Αν της ζητήσεις να κάνει κάτι που δεν της αρέσει, τότε αυτό είναι ανδρική κυριαρχία... Αν σου ζητήσει εσένα να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει, τότε αυτό είναι απλά μία χάρη... Αν ερεθίζεσαι με τις γυναικείες καμπύλες και τα εσώρουχα, τότε είσαι ανώμαλος... Αν όχι, μάλλον είσαι gay... ! Αν θέλεις η γυναίκα να ξυρίζει τα πόδια της και να κρατάει την γραμμή της, τότε είσαι ένας σεξιστής... Αν δεν σε νοιάζουν αυτά τα πράγματα, τότε δεν είσαι ρομαντικός και αδιαφορείς για την γυναίκα σου... Αν προσπαθείς εσύ να κρατιέσαι σε φόρμα, είσαι ματαιόδοξος... Αν όχι, τότε είσαι ένας τεμπελχανάς ... ! Αν της πάρεις λουλούδια, σίγουρα κάτι θέλεις και το κρύβεις... Αν όχι, τότε δεν την σκέφτεσαι καθόλου και δεν την αγαπάς πια... Αν θέλεις να το κάνεις πολύ συχνά, είσαι υπέρ σεξουαλικός... Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει να υπάρχει κι άλλη... Παρμένο από εδώ
  17. Το προηγούμενο ποστ μου περίεκλειε (ελπίζω να το έγραψα σωστά) και την επαρχία, οπότε υπέθεσα ότι την είχες συμπεριλάβει στην απάντηση σου . Νομίζω ότι βλέπετε μονόπλευρα το θέμα μιας και μιλάτε μόνο για χαρντγουερ υπολογιστών και βάσει των δικών σας κινήσεων . Ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει από το Ιντερνετ . Επίσης , εφ'όσον έχει την δυνατότητα να βρει ότι θέλει στην πόλη του , γιατί να τρέχει στην Αθήνα ή στα Σπάτα-Κορωπί-αεροδρομιο ? Όχι ότι δεν θα πάνε , αλλά θα πάνε μια φορά τον μήνα , άντε δυο (Μιλώντας για πολυκαταστήματα πάντα , όχι για απλά μαγαζιά). Υ.γ. Τον Τιτάνα τα τσιμέντα , ποιός τα έχει ?
  18. Ζέστη . Πόσο έφτασε ο υδράργυρος στα μέρη σας ?
  19. Οι λέξεις -κλειδιά είναι : Υπηρεσία , όσοι μικροί μπορούν , επαρχία . Εκτός αν μιλάμε μόνο για Αθήνα .
  20. Βλέπω μόνο για την Αττική -εκτός και αν μου'χει ξεφύγει κάποια τοποθεσία εκτός . Παρ'ολ'αυτά , δε νομίζω ότι οι μικροί θα εκλείψουν . Νομίζω ότι τα μικρά -ιδιωτικά- καταστήματα τα σώζει ότι μπορούν να έχουν διαφορετική πολιτική πώλησης από ένα πολυκατάστημα .
  21. Δεν τα δείχνετε κιόλας , να δούμε ποιά είναι τα καινούρια ? Για εμάς που δεν χρησιμοποιούμε smilies και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιά είναι .
  22. Η Madonna στο ΟΑΚΑ Το πλήρες άρθρο Πηγή : ΕΡΤ