John-X

Corsair AX1200+Ερώτηση

Recommended Posts

Για σας παιδια εχθες μου ηρθε το ax1200.Ομολογω οτι εχω μεινει γενικως με την ποιοτητα του psu των bundle και της συσκευασιας,παρα πολυ ωραιο,μου ερχετε να το δαγκωσω.

Τελικα πλεον μπορω να παιξω τις καρτες στα 900mhz με 1.13ν κατι που δεν μπορουσα να κανω πρωτα οπως ειχα αναφερει σε αυτο το θεμαhttp://http://www.hwbox.gr/psu/11473-psu-help.html εχθες ολο το βραδυ επαιζα ασταματητα μετρο 2033 και οι καρτες και το psu δεν εκαναν κιχ πλεον το συστημα μου ειναι τελειως αθορυβο και rock stable:evil:

Ερωτηση:Οταν παταω το power botton για να ανοιξει το pc ακουγεται ενα μικρο ΤΣΙΚ σαν να ανοιγει δηλαδη ενας μικρος αυτοματος διακοπτης μεσα στο psu επισης αυτο το κανει και οταν κλεινω το pc.Ειναι προβλημα?Ξερει καποιος?

Παρτε και μερικα pics

09032011204.jpg

09032011207.jpg

09032011209.jpg

09032011211f.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εμενα με χαλασε φιλε γιατι σε ξενα φορουμ ολο προβληματα διαβαζα και τιποτα αλλο,αλλα ηταν για την πρωτη φουρνια απο οτι καταλαβα μετα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια οταν κλεινω το pc ακουω ενα απαλο γρυλιζμα απο το αχ1200.

Λετε να εχω το προβλημα των πρωτων rev το λεγομενο coil whine?

Ετσι εκαναν και τα πρωτα και μετα ψωφαγαν.

Καποιος που να εχει προσφατο rev?Ας μου πει αν κανει το ιδιο.

Link to comment
Share on other sites

Οχι στο Shutdown.Μονο οταν ειναι κλειστο.Αν το κλεισο απο το psu τελειος δεν ακουγετε τιποτα.Επισης οταν στρεσαρετε ειναι αθορυβο και δουλευει κομπλε.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά εμένα μου βγάζει κάτι χρωματιστές γραμμές,και σαν να τρεμοπαίζει και κάνει Restart μετά..έλεγα μήπως φταίνε οι κάρτες αλλά τις δοκίμασα και τις 2 ξεχωριστά και οι 2 κάνουν αυτό το πράγμα αλλά όχι πάντα βέβαια..Λέω μήπως φταίει το PSU!!! τι λέτε? Και εγώ αυτό έχω corsair AX1200 αλλά το πήρα μόλις βγήκε στο πλαίσιο! Το πήρα κατευθείαν..Μήπως έχω τη version 1??

Link to comment
Share on other sites

Eγω παρατηρησα οτι στο σπιτι μου στην αθηνα που εχω 24αρα ασφαλεια για το δοματιο μου το τροφοδοτικο ειναι εντελος αθορυβο ειτε ειναι κλειστο η ανοιχτο το pc και στρεσαρετε τερμα.

Εδω στο πατρικο μου που εχω δεκαρα ασφαλεια τσιτσιριζει οταν το πισι ειναι κλειστο.

Επισης δοκιμασα και κατι αλλο,αν συνδεσω εναν usb hdd την ωρα που το pc ειναι κλειστο το τσιτσιρισμα σταματαει.

Παντος δουλευει τελεια.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ξανά εδώ εγώ....

Στρέσαρα και τις 2 κάρτες γραφικών ξεχωριστά!

Με Heaven Benchmark v2.1, FurMark (Multi-GPU), 3DMark 11, MSI Kombustor. Όλα τα settings στο high-extreme! Αλλά τώρα τελευταία δεν με κάνει BOSD..Ούτε χρωματιστές γραμμές με βγάζει ούτε τίποτα! Μήπως έφταιγε επειδή είχα το PCH 1.20v? Έδινα πολύ ρεύμα στις κάρτες? Τώρα το έχω το PCH 1.15v.

Για πείτε..

Link to comment
Share on other sites

Επανέρχομαι ξανά στο θέμα...Τελικά jonny,ακούς ένα τσιτσίρισμα ακόμα?? Τώρα τα διάβασα όλα τα Post.. Εμένα είναι αθόρυβο και δεν καταλαβαίνω τίποτα,ούτε τσιτσίρισμα,ούτε κάτι παράξενο..Το είχα πάρει όταν έλεγε το πλαίσιο: Αναμένεται σύντομα..Γιατί δεν είχα προλάβει την πρώτη φουρνιά!

Όσο για τις γραμμές που έλεγα μου είπε ένας ότι φταίει η οθόνη.....Τώρα θα την αλλάξω τα χριστούγεννα με την u2410 dell γιατί ούτε ταινίες bluray δεν μπορώ να δω!! Πήρα χθες από το seven μια ταινία bluray,όπως κάθε φορά και αυτή τη φορά δεν έπαιξε γιατί μου έλεγε το powerdvd 11 ultra,ότι έχω αναλογική έξοδο στη οθόνη! Και μετά το έσπασα το bluray με ένα πρόγραμμα για να το παίξω σε αναλογική! Rise of planet,νομίζω λεγόταν η ταινία...με κάτι πιθήκους! Πολλές φορές έπαιρνα blu-ray αλλά πρώτη φορά ζητούσε ψηφιακή έξοδο! Η ταινία ήταν 40,4 GB!

Link to comment
Share on other sites

Και εγω τοτε το πηρα οταν ελεγε αναμενεται.Ειναι το καλο ρεω εμενα.

Δεν ειναι ακριβως τσιτσιρισμα,ειναι πολυ απαλο,και ακουγεται μονο οταν το pc ειναι κλειστο.

Πρεπει να βαλεις το αυτι σου πανω για να το ακουσεις.Δεν εχει θεμα ετσι κανει και ενος φιλου μου τελικα,ειναι το ρευμα γιατι αμα δεν το κλεισεις απο πισω τα λαμπακια ολα ειναι αναμενα.Οταν δουλευει το pc to psu ειναι αλοιφη.

Παιζει ρολο και η ασφαλεια του σπιτιου σε 26αρα που εχω εγω ειναι κομπλε δεν ακουγεται σε 10αρα ακουγεται.Αλλα ισα ισα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now