chri5ti9

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Recommended Posts

ΓΕια σας παλικαρια ειμαι στον οτε με κονεχ τβ,24 ιντερνετ )παινει μεχρι 8 στιν περιοχι μου) και απεριοριστα προς ολα τα σταθερα αλλα και 60 λεπτα προς κινητα και για ολα αφτα πληρωνω 118€.Σημερα μας πηραν απο την wind και μου ειπαν για 24 ιντερνετ απεριοτιστα στο ελλασ, 60 προσ κινητα στα 42.24€ τα ιδια με τα ιδια λεφτα δινει και η φορθνετ.Και λεω τωρα εγω το ιντερνετ της wind αξιζει ή καθε 3 λιγο θα πεφτει το ρουτερακι??Γιατι μαζεβομαστε 5 φιλαρακια στο σπιτι μου και παιζουμε και κανα λαν και το τομσον δεν εχει προβληματα και λεω μηπως το ΖΕΤ της wind θα εχει?Της φορθνετ το ρουτερακι θα αντεξει και αυτο?Ειμαι σε διλημα πραγματικα.Απο προσωπικες εμπειριες ή ακουσματα απο αλλους θα ηθελα να με ενημερωσετε.

Link to comment
Share on other sites

εγώ έχω forthnet, και δεν μου πέφτει σχεδόν ποτέ έχω μείνει κ connected ώρες σερί... τώρα, ότι θες κανείς, παντός εγώ δεν θα πήγαινα στην wind. δεν μου αρέσει σαν εταιρεία... πως να το πω... καλύτερα μια που να ξεκίνησε από υπηρεσίες νετ πιστεύω θα είναι καλύτερη από μια που ασχολιόταν με τα κινητά... έχει αλλάξει και το όνομα της 2-3 φορές (telestet, tim, wind)

επίσης, αν μπορείς μαθέ που είναι το DSLAN τους ;)

όσο για το ρουτερ... αν σου αρέσει, κράτα το, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις... ;)

Link to comment
Share on other sites

δλδ δεν εχεις κανενα προβλημα με την φορθνετ?Και τωρα που το ειπες φυσικα και θα κρατησω το φοβερο και αθανατο τομσον.Ειναι πολλα χρονια μπροστα σε σχεση με τα ρουτερακια που δεινουν οι αλλοι.

Link to comment
Share on other sites

δεν έχω κανένα... το μονό πού με χάλασε λίγο, αλλά δεν έχει σχέσει με την forthnet, έπεσε η ταχύτητα μου πριν κάνα χρόνο γιατί έπρεπε να μετακινήσουν το DSLAN. αλλά, από τότε είμαι 100% ευχαριστημένος...

Link to comment
Share on other sites

το ειχα δηλωσει και μου ειπαν μην λειτουργειςμ τον ασυρματο (τηλεφωνο)και ενταξει τωρα χωρις τον ασυρματο το τηλεφωνο χανιε την μαγεια του.Ειμαι στην Ηλιουπολη Θεσσαλονικης.

Απο CHRI5TI9.(ειναι εδω μαζι μου και εγινε μπερδεματακι με οτυσ λογαριασμους)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now