George_o/c

iPhone 4S: Μειώνεται το μερίδιο αγοράς του στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=iPhone 4S: Μειώνεται το μερίδιο αγοράς του στην Ευρώπη]http://reviews.hwbox.gr/news/apple.jpg[/NEWS_IMG]Με την κυκλοφορία του iPhone 4S η Apple ενίσχυσε σε σημαντικό βαθμό το μερίδιό της στην αγορά των smartphones, όμως όχι σε όλες τις χώρες. Οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν την ίδια προτίμηση προς το iPhone με εξαίρεση τη Βρετανία. Σε χώρες της Ευρώπης όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία η κυκλοφορία του iPhone 4S δεν έχει σταματήσει τη μείωση του μεριδίου αγοράς του δημοφιλούς smartphone της Apple. Σε αυτές τις χώρες το λειτουργικό σύστημα Android της Google κυριαρχεί σύμφωνα με την εταιρεία Kantar, η οποία ειδικεύεται σε αναλύσεις της αγοράς. Ο κυριότερος λόγος φαίνεται να είναι η οικονομική κρίση που πλήττει τις χώρες αυτές και στρέφει τους καταναλωτές στην αγορά οικονομικότερων προτάσεων.

Οι Ευρωπαίοι, και ειδικότερα οι χώρες του Ευρώ εμφανίζονται πιο διστακτικοί στην αγορά ενός ακριβού για τα δεδομένα τους iPhone, με τους οικονομολόγους να προβλέπουν κι άλλη περίοδο ύφεσης. Οι Android συσκευές των οποίων το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε στις παραπάνω χώρες εις βάρος του μεριδίου του iPhone, κυκλοφορούν σε μεγαλύτερο εύρος συσκευών με κλιμακούμενες τιμές.

Το μερίδιο αγοράς του iPhone στην Αμερική έφτασε το 36% στο πιο πρόσφατο τρίμηνο, σε αντίθεση με το αντίστοιχο περσινό ποσοστό που άγγιζε το 25%. Στη Βρετανία σημειώθηκε επίσης αύξηση από 21% στο 31%. Στη Γερμανία όμως, το μερίδιο αγοράς του smartphone της Apple μειώθηκε από το 27% του μεριδίου του στο 22%. Απʼ ότι φαίνεται η συνέχιση κυκλοφορίας του iPhone 3GS σε μειωμένη τιμή από την Apple δεν ήταν αρκετή στο να πείσει τους καταναλωτές σε χώρες με τη ζώνη του Ευρώ να στραφούν σε αυτό.

[img_ALT=iPhone 4S: Μειώνεται το μερίδιο αγοράς του στην Ευρώπη]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f02c1f3eef3a.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Καιρος να ριξουν λιγο τις τιμες.. Αντε γιατι πολυ ντιβες μας την ειδαν εκει στην apple!

Αλλα βεβαια.. μου βγαλανε κινητο ιδιο με το 4 και σου πετανε την π@π@ρια οτι εχει Siri , βελτιωμενη καμερα 8mp και κατι τρεχει στα γυφτικα..

Μια χαρα γ@ματο ειναι το 4αρι μου και αμα το πανε ετσι θα παω για Meizu MX .

Link to comment
Share on other sites

Δεν πειράζει, έτσι, να στρώσει η Apple, γιατί πολύ ιστορία την έχει δει, και χωρίς λόγο...Όχι να θες να πληρώσεις 330 ευρώ την συσκευή, με πάγιο 60 ευρώ το μήνα και 2 χρόνια συμβόλαιο για να το πάρεις! ΕΛΕΟΣ πια!!!

Link to comment
Share on other sites

και είναι να φανταστώ για 2 χρόνια απο 200 το μήνα?

αυτοκίνητο επαιρνα με τα λευτα που ζητανε στα συμβόλαια

2 χρόνια σε όποιο πρόγραμμα ήθελα!!!! Είχα κάνει αίτηση στη vodafone και με παρακαλούσαν. Πληρώνω περιπου 40? το μήνα οπότε κρατησα το πρόγραμμα που είχα (200' και 100ΜΒ).

Στο γκισε για διετες μου εδιναν επιδότηση + 360? από εμένα για διετες συμβόλαιο και τους έστειλα.

Link to comment
Share on other sites

ολες οι εταιριες κινητης δινουν υπερεπιδοτηση σε οσους ενδιαφερονται για iphone, πλεον μονο για 18-24 μηνες, για νεο συμβολαιο με 50αρικο παγιο βγαινει στα 200ευρω περιπου ενω σε περιπτωση μεταφορας απο αλλο παροχο ειναι δωρεαν. ζητηση υπαρχει, αλλα οχι οπως για το 4αρι παντως...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now