waterbear

Επιλογη καρτας

Recommended Posts

Καλημερα και καλη χρονια, θελω να ρωτησω το εξης: σε αυτη τη μητρικη ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS AT5IONT-I η οποια ειναι σε αυτο το κουτι Fractal Design Array Mini ITX NAS Case | silentpcreview.com με τροφοδοτικο 300watt τι καρτες γραφικων μπορω να βαλω. Εβαλα την ερωτηση εδω γιατι ειμαι fun των πρασινων οπως λεει και το section, αλλα αν υπαρχει καλη προταση και απο το αντιθετο στρατοπεδο δεν με χαλαει. Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, επίσης!

Η μητρική που επέλεξες έχει μόνο μια PCIe x4 ..Μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο την ενσωματωμένη nvidia..

οχι ειναι κομμενο το τελος της εγκοπης για αυτον τον λογο

αλλα το bandwidth ειναι μικροτερο, οποτε αγορα "δυνατης" καρτας δεν εχει νοημα γιατι δε μπορει να παιξει τοσο καλα

στο 4ο λεπτο
Link to comment
Share on other sites

δεν θελω δυνατη καρτα (δεν προκειται να παιξω battlefield), απλα να παιζει πιο ανετα απλα παιχνιδια και κατι παιχνιδια τυπου sims και zobie που παιζει η γυναικα μου στο facebook. τελικα μπορω να βαλω καρτα? κι αν ναι προτεινεται καμια για απλα πραγματα την θελω. Με maximum 100 ευρω τι καρτα μπορω να βαλω επανω και να εχω το καλλιτερο αποτελεσμα?

Link to comment
Share on other sites

όπως είπε και ο yoshi, μπορείς να βάλεις κάρτα πάνω αλλά θα είναι μονο στο 1/4 το ωφέλιμο bandwidth που θα έχεις από την κάρτα.

Πρακτικά δεν σημαίνει ότι θα έχεις το 1/4 της πραγματικής επίδοσης της κάρτας αλλά θα έχεις σίγουρα χαμηλότερες επιδόσεις από το αν την έβαζες σε μια 16x θύρα.

Από κει και πέρα, μιας και έχεις αυτό το περιορισμό, ότι και να πάρεις στα 100? πάνω κάτω το ίδιο θα έχεις σαν αποτέλεσμα, οπότε προσωπικά θα σου έλεγα μην σκάσεις ιδιαίτερα στο τι θα πάρεις, απλά δες αν σε καλύπτουν τα features της κάρτας και χτύπα την

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει ομως θεμα και το τροφοδοτικο γιατι ειναι 300watt οποτε εχω κι απο εκει περιορισμο. VGA :: nVidia GeForce GT 430 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Gigabyte) (GV-N430OC-1GL) - Visionstudio.gr αυτη πως την βλεπετε?

στα ιδια περιπου λευτα η 5670 και η 6570 ειναι καλυτερες

δεν θα εχεις θεμα με το τροφοδοτικο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now