mortisboy

Final Operation: First LN2 Drops of 2012 - Powered By Battlenet

Recommended Posts

δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω περασα πολυ καλα. υπηρχαν τα κλασσικα προβληματα στο rig μας αλλα στο τελος νιωσαμε, παιξαμε και βγηκαν ωραια σκορακια. επισης ο phil με τον μορτη κατι κανανε, περισσοτερα απο τους ιδιους αργοτερα φανταζομαι. τελος να πω οτι χαρηκα που γνωρισα μερικα ατομα απο κοντα και ενα ευχαριστω σε οσους μας βοηθησαν

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια στους Phil+Mortisboy, πολύ καλό το run του Unigine! Φυσικά πολλά μπράβο και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, κρίμα για τον Στέλιο και τον Άρη που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό...Αυτοί είναι για τα worldwide events :D

Το άζωτο έρεε αύθονο χθες, αρκετό βέβαια πήγε και στο πάτωμα :P

Link to comment
Share on other sites

Τζαμι περασαμε εχθες...μπραβο και στα παιδια που πηραν μερος.

live hardmod by Stelaras σε 7970 και δεν συμαζευετε....ωραια πραματα.

Καθομουν και χαζευα με τις ωρες phil+mortisboy που παλευαν με την msi να μπουν στα windows ποση ωρα,τι περιεργες μητρικες ρε παιδι μου?

Θαυμασα πραγματικα την υπομονη τους και το ποσο smooth δουλευαν,εγω στην θεση τους με τοσα κοληματα που ετρωγαν και στην αρχη και μετα με την καρτα οταν ετρεχαν τα τεστ,θα ειχα γυρισει τουμπα το τραπεζι με ολα τα πραματα πανω και θα εφευγα.

Και παλι μπραβο παιδια.

Link to comment
Share on other sites

Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους παραβρέθηκαν στο event αλλά και σε όσους βοήθησαν και ιδίως τον Μπάμπη aka zafiripo για τη μεταφορά του αζώτου.

Βεβαίως ένα μεγάλο ευχαριστώ παει και στους χορηγούς μας όπως επίσης και στον Μανο aka TheMiddleMan και το Battlenet Internet Station για την διοργάνωση του event.

Link to comment
Share on other sites

Να ευχαριστήσω και εγώ όλους όσους συντέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το event και κυρίως τον Μάνο (TheMiddleMan) για την φιλοξενία και τα κεράσματα :T:

Επίσης ευχαριστώ πολύ τον Μπάμπη (zafiropo) για την πολύτιμη βοήθεια του στο γέμισμα και την μετάφορά του αζώτου.

Έπειτα λοιπόν απο πολύ τρέξιμο, μπορώ να πώ οτι το event είχε επιτυχία! Όλα ήταν άψογα και πήγαν καλά για μας (mortisboy -phil). Δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα γιατί είμασταν προετοιμασμένοι και φυσικά τυχεροί αφού παίζαμε απο τις 13:00 μέχρι τις 19:00 ασταμάτητα βγάζοντας το ενα σκορ μετά το αλλο :D

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρεβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ελπίζω να περάσατε τόσο καλά όσο εμείς :)

Να και τα σκόρ που βγάλαμε, εκ των οποίων και το 2o παγκόσμιο στο Unigine με μονή 7970.

phil`s Unigine Heaven - Xtreme Preset (DX11) score: 3552.7 DX11 Marks with a Radeon HD 7970

mortisboy`s 3DMark11 - Performance score: 14189 marks with a Radeon HD 7970

mortisboy`s 3DMark Vantage - Performance score: 50325 marks with a Radeon HD 7970

photos το βράδυ....

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Να ευχαριστησω και εγω ολους οσους ασχοληθηκαν για το event αυτο . Ειδικα στον Μανο , που ξερω τι τραβηξε για να καταφερει να οργανωσει τα παντα !

Εμεις δεν καναμε τιποτα , διοτι με τετοια CPU ... απλα δε μπορεις να κανεις τιποτα . Oυτε στα 5ghz δεν εβγαζε vantage . :hehe:

Ο Phil εφερε το δικο του , που ηταν της προκοπης ... και γι'αυτο προκοψε ! :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now