Recommended Posts

Τον τελευταίο καιρό, you can't go wrong with Asus. To ίδιο φαίνεται να ισχύει και στο LGA2011.

Μπράβο παιδιά, ωραίο review και πραγματικά λαχταριστό hardware :)

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τυγχάνει να την έχω εδώ και κάποιες μέρες, η RIVF είναι πραγματικά εντυπωσιακή σε κάθε της άποψη. Τόσο από πλευράς BIOS αλλά και χρηστικότητας. Για παράδειγμα τα Debug codes, POST leds και τα PCI switches με βοήθησαν να διαπιστώσω πολύ εύκολα ότι κάηκε η κάρτα γραφικών, που με άλλη μητρική δεν θα πήγαινε το μυαλό μου! Οι επιλογές στο BIOS για tweaking στα voltages και τις μνήμες είναι αμέτρητες, σε βαθμό υπερβολής, αρκετά preloaded profiles για oc και μνήμες(!) ενώ σαν σύνολο είναι αρκετά σταθερό και αν κάτι "στραβώσει" η εναλλαγή στο δεύτερο BIOS είναι εύκολη και το corrupted επανέρχεται μόνο του!

Αυτά είναι κάποια points που διαπίστωσα, δεν μπορείς να πείς τίποτα το κακό! Και επίσης το μάτι σίγουρα δεν ξεφεύγει από το Supreme FX ;)

Well done παίδες :T:

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στο Σοφοκλή αλλά πολύ βλαμμένη η μητρική. Ατομάκια που κάνουν ριβιουζ την αγοράζουν μόνο και μόνο για το Supreme FX! Ήμαρτον!!!

Άσε που όπως πολύ σωστά ειπώθηκε με έναν 3930K είναι από τα καλύτερα all rounders. Ούστ PEG-ASUS που θες και τα λεφτά μας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now