PinwmpireS

Ερωτήσεις σχετικά με Dell U2711

Recommended Posts

Καλησπέρα,

ψάχνω για 27αρι monitor, να πάω για το 2711 με κλειστά τα μάτια ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?

Επίσης.. τι διαφορά έχει το 2414Μ από το U2410. Θα άξιζε να έβαζα δυο 2414 αντί για ένα 2711 ή το panel της 2414 είναι πολύ μέτριο σε σχέση με του 2711?

Link to comment
Share on other sites

για 2 οθονες, συνιθως τα fps παιχνιδια εχουνε τον κερσορα στη μεση, δεν θα πεφτει στη μεση απο τις 2 οθονες?

σιγουρα προτεινω μια 27 αντι 2χ24

Link to comment
Share on other sites

Δεν παίζω fps οπότε δεν με πολυνοιάζει αυτό.. τώρα θα μου πεις δεν είναι μόνο τα fps που έχουν τον κέντρο του ενδιαφέροντος στο κέντρο της οθόνης, οπότε ναι, θα είναι πρόβλημα.. Απλά σκεφτόμουν ( επειδή είναι λίγο ναρκωτικό οι ίντσες ) ότι ξεκίνησα με 21 πήγα 23 μετά 24.. τώρα θα πάω 27.. μην σε 4-5 μήνες ψάχνω για 30.. το 30αρι βέβαια το Dell πάει πολύ ακριβά, αλλά βλέπω πολλά παιδιά έχουν πάει σε 37-42 ιντσες για Gaming.. τι άποψη έχετε πάνω σε αυτό? Μήπως είναι λίγο υπερβολή?

Link to comment
Share on other sites

Εγω πατνως εχω αυτην και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ips,led backlight,glass μπροστα και απλετη επιφανεια εργασιας.Το μονο αρνητικο ειναι οτι σε τετοιες αναλυσεις θελεις να τα χωσεις και στις καρτες για να εχεις smooth gaming...

Link to comment
Share on other sites

ψάχνω για 27αρι monitor, να πάω για το 2711 με κλειστά τα μάτια ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?

Μην ανοίξεις τα μάτια σου για κανένα λόγο...:T:

Link to comment
Share on other sites

@Yoshi Όντως τα 30άρια είναι ότι πρέπει.. αλλά και της Apple και της Dell πάνε κάτι παραπάνω από το χιλιάρικο..

@Stefpats Μου έδειξε και ο Yoshi μια τέτοια περίπτωση αλλά με ενδιαφέρει πολύ η εγγύηση, από Msystems θα την πάρω και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για την εξυπηρέτηση τους.

@Venisk Είσαι ευχαριστημένος δηλαδή? Κάτι σχόλια που διάβαζα για το coating που έχει ότι είναι λίγο θαμπό.. τα χρώματα της διάβασα δεν είναι πολύ ρεαλιστικά.. έχεις δει κάτι τέτοιο?

Link to comment
Share on other sites

Τα χρώματά της δεν είναι ρεαλιστικά? Αυτός που τα λέει αυτά προφανώς και δεν έχει δει την 2711..Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ καμία θαμπάδα σε τίποτα ούτε στις ταινίες ούτε στα παιχνίδια που παίζω..

Έχεις ψάξει αν βγάλει τώρα κανένα καινούριο μοντέλο ή αν έχει είδη βγάλει γιατί η 2711 είναι είδη 2 χρόνια στην αγορά..

Επίσης πρέπει να πάρεις σαν στάνταρ πως για να παίξεις σε τέτοια ανάλυση με καλά γραφικά θέλεις τρελή κάρτα ή κάρτες γραφικών...

Link to comment
Share on other sites

Χμμ τώρα είδα ότι την θέλεις για gaming... δεν είναι η πιο γρήγορη οθόνη η συγκεκριμένη. Ξεκούραστη ναι. Τέλεια απεικόνιση και χρώματα ναι. Αλλά γρήγορη όχι. Αν είσαι απαιτητικός gamer και το input lag είναι καθοριστικός παράγοντας για εσένα, νομίζω ότι πρέπει να ρίξεις μία ματιά σε αυτές

http://www.hwbox.gr/othones/16376-epilogi-othonis.html

πριν πάρει αποφάσεις :)

Link to comment
Share on other sites

Τάσο δεν παίζω καθαρά fps games (cs,ut,bf) με ενδιαφέρει η ταχύτητα αλλά δεν είναι και τόσο καθοριστική για τα games που παίζω.. Στο lol ας πούμε δεν νομίζω ότι θα δω κάποια διαφορά στην καθυστέρηση από το monitor που έχω τώρα (LG w2442pa). Συν του ότι είχα στο παρελθόν LG, Samsung, Sony και πάντα ήθελα να δω Eizo ή Dell. Έχω φάει ένα ψιλοκόλλημα με το 2711 η αλήθεια είναι, αλλά πιστεύεις πραγματικά ότι θα έχω πρόβλημα? Δεν είναι και τραγικά αργό από όσα διαβάζω..

capture12zd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω...

αν ήσουν κολλημένος "CSας" μάλλον κάτι θα έβλεπες στην 2711 (δεν μπορεί όλοι να τρώνε placebo) αλλά εγώ φερ' ειπείν ακόμα και στην U3011 που υποτίθεται είναι τρομερά πιο αργή, έχω παίξει metro και δεν καταλάβαινα τίποτα. Οπότε, αν ανήκεις στο 90% των casual gamers δεν παίζει να μετανιώσεις την αγορά της U2711 ever. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι "προβληματικά" αργή η 2711, οπότε ...βουρ! Και πάρ' την απ' όπου την βρίσκεις φθηνότερη, μιας και η Dell στο service των οθονών είναι αρκετά ok :)

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δεν είδα διαφορά από monitor σε monitor όσο αναφορά την ταχύτητας της, από 2ms σε 6ms σε 12ms, ποτέ δεν είδα διαφορά.. τώρα το 6ms grey to grey δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει και ποιά η σχέση του με το κλασικό ms που βλέπουμε στα χαρακτηριστικά των monitor. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να δω διαφορά αλλά και να δώ μια μικρή διαφορά στην ταχύτητα θα είμαι τόσο ενθουσιασμένος από την over all εικόνα του monitor που δεν νομίζω ότι θα δώσω και τόση σημασία στα ms!

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ μετά τις πρώτες 17άρες (κάτι παλιές EIZO και SONY) δεν έχω δει monitor που να είναι πραγματικά αργό. Τώρα μερικά από αυτά τα φρέσκα glossy 3d panels η αλήθεια είναι ότι φαίνονται κάπως πιο "ζωντανά" στην κίνηση, αλλά αν είχα να διαλέξω ανάμεσα από εκείνα και το x1440 της IPS Dell για τον υπολογιστή μου - δεν θα το σκεφτόμουν καν. Δαγκωτό στη Dell. Overall το experience είναι καλύτερο και πιο ακριβές :)

Link to comment
Share on other sites

μια τετοια και μια 27αρα/30αρα dell και ενα αδιαβροχο drool-proof πτρληκτρορLοLγιο και να κολλας με τις ωρες

γιατι δεν θα ειναι μονο για gaming το pc σιγουρα

Link to comment
Share on other sites

Δεν σε έπιασα ρε Yoshi! Το27άρι θα το χτυπήσω.. τώρα το droll-proof keyboard.. έχω το G19 και όταν με πιάνουν τα νεύρα μου στο lol ψάχνω να βρω τι θα κοπανήσω γιατί το keyboard πραγματικά το λυπάμαι/αγαπάω πολύ για να το χτυπήσω! Κάποτε έπαιρνα keyboard από το Πλαίσιο με 10 ευρώ Max τα οποία άλλαζα κάθε μήνα/δίμηνο :D Την D300 τι να την κάνω? Εδώ την α200 που έχω και μου φαίνεται βουνό!

Link to comment
Share on other sites

ενοω αν εχεις μια καλη καμερουλα, μια οθονη καλη, τραβας φωτο το οτιδηποτε και το χαιρεσαι πραγματικα σε ενα πανελ με τοσο ωραια χρωματα και τοσο καλη αναλυση (drool = σαλια)

τι θελω να πω, οτι αν και τακτικος gamer εγω θα κοιταγα πρωτα ωραια χρωματα και μετα ghosting, ms και τετοια, να μπορω να χαιρομαι την οθονη και χωρις gaming, ακομα και με απλες εικονες

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα.. δεν μπορούσα να συνδέσω την D300 με τα υπόλοιπα πράγματα..! Ακούω από τους πάντες πόσο καλά monitor είναι τα Dell και όπως είπα, πάντα ήθελα να δοκιμάσω ένα Dell.. είναι όμως τόσο γαμάτα monitor? Όλοι λένε τα καλύτερα σχόλια! Εχτές διάβασα πρώτη φορά αρνητικό σχόλιο για το 2711 και μου έκανε τόσο εντύπωση.. Λέω να το πάρω από Msystems..

Link to comment
Share on other sites

Η οθόνη έιναι απλά κορυφή και αυτοι που βρίσκουν ελλατώματα ειναι standar υπερβολικοί και περίεργοι (ίσως και άτυχοι)! Σε αυτήν την τιμή δεν υπάρχει καλύτερο deal στην ελληνική αγορά, χτύπα την και δεν θα το μετανιώσεις :T:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now