chris2005dim

ECS X79R-AX Stealth: Η πρωτοποριακή Motherboard της ECS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ECS X79R-AX Stealth: Η πρωτοποριακή Motherboard της ECS]http://reviews.hwbox.gr/news/ecs.jpg[/NEWS_IMG]Σήμερα το πρωΐ, η ECS παρουσίασε στη σελίδα της στο Facebook, ένα motherboard που προσωπικά είναι αρκετά αμφιλεγόμενο. Άλλοι θα το λατρέψουν και άλλοι θα το μισήσουν. Για να μην τα πολυλογούμε, όμως, πρόκειται για μια νέα προσθήκη στην οικογένεια των X79 μητρικών της εταιρίας, η οποία ακούει στο όνομα X79R-AX Stealth. Σύμφωνα με την ECS, πρόκειται για μια αισθητικά άρτια υλοποίηση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν χάνει την λειτουργικότητά της. Φυσικά, αυτό που τραβάει με την πρώτη ματιά την προσοχή μας, είναι το προστατευτικό κάλυμμα της μητρικής, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία, δεν δημιουργεί υπερθέρμανση των υποσυστημάτων, λόγω της ύπαρξης ανεμιστήρων, προστατεύοντάς τα παράλληλα από τυχόν "ζημιές'.

Αφιερώστε ένα λεπτό και μεταφέρετέ μας τις σκέψεις σας για το προϊόν, αφήνοντας ένα σχόλιο!

<img style="border-radius: 8px; box-shadow: 0 0 12px 4px black;" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/3782502f366a5ac86.jpg" alt=" ECS X79R-AX Stealth: Η πρωτοποριακή Motherboard της ECS" />

Link to comment
Share on other sites

Ούτε εμένα μου άρεσε η συγκεκριμένη. Πολύ πλαστικούρα και πραγματικά αμφιβάλλω εάν έχει καλές θερμοκρασίες...Επίσης, δεν βλέπω και πολλές θέσεις για ανεμιστήρες και αγχώνομαι.

@taso Νομίζω είναι p67 και z77 εάν θυμάμαι καλά :)

Btw, σε κάποιο modding project ενδεχομένως και να ταιριάζει αρκετά καλά!

Edited by chris2005dim
Link to comment
Share on other sites

Me likes too... stealth όνομα και πράγμα ! και όπως αναφέρθηκε στο πρώτο πόστ έχει κλέψει και κάτι από το καλούπι της sabertooth σειράς.

Γνωρίζουμε άν θα βγάλει κάτι η συγκεκριμένη εταιρεία σε z77 ή άν υπάρχουν φήμες για παρόμοιες υλοποιήσεις από άλλες εταιρειούλες?

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ο μοναδικός, κι εμένα μου αρέσει. Έχει στοιχεία από το F-117 Stealth Bomber-γνωστό και ως Night-Hawk, γι'αυτό και η ονομασία Stealth.

F-117_Night_Hawk_Wallpaper__yvt2.jpg

Η Sabertooth για την οποία μιλάτε είναι η παρακάτω (Ζ77), για να συνοδέψει αρχικά έναν 2600 και αργότερα έναν 3770 (αν όλα παν καλά και καταφέρω να σουτάρω τον 2600 σε καλή τιμή πουθενά), την οποία και παρήγγειλα χθες το βράδυ:

P_500.jpg

Link to comment
Share on other sites

Όμορφο.. κάτι καινούργιο επιτέλους..

Η εικόνα που βλέπουμε δεν είναι φωτογραφία.. είναι Render και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δίνει αυτήν την αίσθηση της πλαστικούρας. Αν το κάλυμμα είναι πλαστικό τότε ίσως να είναι λίγο Fail, αν όμως είναι μεταλλικό ίσως να προσφέρει και κάτι παραπάνω.. Όταν λέτε για ψύξη, που ακριβώς αναφέρεστε? Υπάρχει κάποιο εξάρτημα κάτω από το κάλυμμα που να θέλει ψύξη? Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει κάπου τον μέσω χρήστη αυτό το κάλυμμα.. Είναι ότι πρέπει για Moding Projects, είναι κάτι καινούργιο.. όλοι οι κατασκευαστές βάζουν διαστημικές-χρωματιστές ψύκτρες, πυροβόλα, χειροβομβίδες κτλπ, η ECS αποφάσισε να βάλει αυτό το κάλυμμα, απλά.. είναι κάτι καινούργιο που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και χτυπάει λίγο κάπως.. Σαν ιδέα μοιάζει πάρα πολύ με το κάλυμμα της Sabertooth αλλά σαν υλοποίηση είναι τελείως διαφορετικό... Από άποψη γούστου είναι κάτι τελείως υποκειμενικό, από άποψη χρηστικότητας όμως δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση της μητρικής.

Link to comment
Share on other sites

Στο site Fb page της ECS λένε πως ενδεχομένως να την δείτε και σε κάποιο κατάστημα.

Κατ' εμέ είναι πολύ νωρίς ακόμη φίλε μου. Όπως είπε και ο φίλος PinwmpireS είναι πολύ πιθανό είναι αυτή η εικόνα να είναι ένα rendering και όχι το real product.

Link to comment
Share on other sites

Είναι ότι πρέπει αυτός ο σχεδιασμός για να μπορείς να βγάζεις εύκολα την μπαταρία ε; :hehe:

022_zm.jpg

περιλαμβανεται και το παραπανω εργαλειο στη συσκευασια για ευκολο "ξεκουμπωμα"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now