caution

Για πείτε tablet...

Recommended Posts

Λοιπόν, ψάχνουμε tablet που να πηγαίνει σφαίρα :)

Είναι για φίλη. Apple fangirl δεν είναι, αλλά το θέλουμε γρήγορο. Από τα τελευταία που είχα δει (ipad 3 / το αντίστοιχο transformer της Asus και το μεγάλο Samsung) το 3άρι ρε παιδιά ήταν μια κλάση πάνω από άποψη ταχύτητας. Η πλατφόρμα δεν μας ενδιαφέρει εν προκειμένω ιδιαίτερα οπότε και android μας κάνει, μιας και μόνο www θα παίζει.

Το ερώτημα είναι το εξής: το καινούργιο ipad πρέπει να είναι ακόμα πιο γρήγορο, από το 3 που έχω χρησιμοποιήσει και έμεινα με την άποψη ότι ήταν up there από απόκριση. Θα βρω κάτι πιο γρήγορο στην αγορά; Υπάρχει αντίστοιχο σφαιράτο flagship android ή να της παραγγείλω το ipad το μικρό να τελειώνω;

Link to comment
Share on other sites

To Nexus 10 είναι αυτό με την Godlike οθόνη ε; Πρέπει να το δω αυτό ναι...

Απλά να δω και τι λέει από απόκριση γιατί αν είναι σαν το Galaxy tab δεν τραβάει η ομάδα. Αν μας διαφεύγουν άλλα high end / flagships που να πρέπει να δω, πείτε μου γιατί Τετάρτη λογικά θα κάνω τις τσάρκες και τις τελικές επιλογές :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι τελείως άσχετη η κοπέλα. ΟΚ δεν clockάρει κιόλας αλλά μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι τι. Εδώ που τα λέμε αν έχει συνηθίσει σε ένα SSDάτο w7 στην δουλειά, ένα αντίστοιχο PC στο σπίτι και ένα 4S στη τσάντα σου, η εμπειρία από ένα tablet "κλάσης" galaxy tab είναι ...να μασάς κουκιά και να το φτύνεις :hehe:

Γι' αυτό κοιτάμε κάτι από ipad 3 και πάνω, horsepower-wise :)

Link to comment
Share on other sites

^ Ναι ναι - και έχει το καινούργιο cpu και αυτό!

Απλά για να δω τι εναλλακτικές παίζουν, εκτός apple, ανοίχτηκε το thread. Γιατί ok, ξέρω να διαβάζω specs και benchmarks απλά το θέμα με την απόκριση τελικά, είναι συχνά λιγάκι "θολό" και μόνο αν πιάσεις μια συσκευή στα χέρια σου, καταλαβαίνεις αν πραγματικά δουλεύει όπως θέλεις ή όχι. Είναι ένας συνδυασμός ραφιναρισμένου front end / καλού input οθόνης και καθαρής επεξεργαστικής ισχύος, αυτό που αντιλαμβάνεται ο μέσος χρήστης στα "γρήγορο" ή "αργό".

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω δοκιμάσει πολλά tablet, εκτός από το Galaxy Tab 10, το Ipad 2 και το Dell Latitude ST, δεν έχω δει κάτι άλλο.

Ένα πράγμα θα σου πω και σε ξορκίζω να ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην αγοράσετε tablet με Windows... μιλάμε για μεγάλο κλάμα.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως το 4πύρηνο nexus 7 (tegra 3 - αν δεν κάνω λάθος) είναι ό,τι πιο smooth έχω δει σε tablet.

Κι εγω το ίδιο... λίγες μέρες στα χέρια μου είναι, δεν ξέρω αν όταν θα γεμίσει βαρύνει κι άλλο, αλλά είναι damn fast & smooth... Τώρα αν θέλει 10' κοιτάς αλλού...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά αγοράστηκε ipad 3 32άρι και ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή. Το είχα δύο μέρες. Όποιος λέει ότι ο safari είναι πιο γρήγορος από Chrome (με 5-6 tabs ταυτόχρονα που παίζω πάντα) απλά δεν ξέρει τι λέει.

Κατά τα άλλα, ευχαριστώ για τις προτάσεις guys, το nexus 10 δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω και πήγαμε για την "σίγουρη" επιλογή από γνωστό φθηνό uk ebay seller. Πάντως μια χαρά χαρούμενη και ενθουσιασμένη την είδα με pad, το μικρό δεν την έψηνε, οπότε mission accomplished :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now