GoriLLakoS Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Απο σήμερα και στο εξής η ομάδας μας στο hwbot.org θα είναι μέρος της H.O.T. (Hellas O/C Team) μαζί με την ομάδα του www.thelab.gr, www.pctechnology.gr και www.overclockers.gr . Η διδικασία είναι πολύ απλή. Ποστάρετε τα σκόρ σας κανονικά εδώ http://www.hwbox.gr/forumdisplay.php?f=61 και το bot θα πιάνει την βαθμολογία στο H.O.T. . Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα : 1. www.hwbot.org 2. Κλίκ στο όνομά τους και πάνε εκεί που λέει account. 3. Εκεί που λέει team βάζουν την ομάδα H.O.T. (Hellas O/C Team) 4.Πάλι κλικ στο όνομα σας και κατω κάτω θα γράψει forums 5.Κάνετε authenticate δίνοντας τα username και τα passwords σας για κάθε forum που έχετε ποστάρει αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 δεν βλέπω κανέναν να το έχει κανει Αποφασήστε στα σιγουρα ρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yz250 Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 εγω εχω αλάξει ομαδα Μπραβο στους admin που πηραν μια σωστη αποφαση για το καλο ολων μας αλλα και της Ελλαδοσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 ok, me too...........saved ok. Ας μην ξεχνάμε και τον "υπαίτιο" της ένωσης και να του αποδώσουμε τα ΕΥΣΗΜΑ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_p Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 και εγω ειμαι in απο εχθες....!!!! περιμενω ανανεωσεις σε υπογραφες μονο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 ..μετακόμισα και εγω άντε άντε να ανεβαίνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 και γώ είμαι in από χθές Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Μπήκα και εγώ μεσα...Αναμενεται σκορια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tifozif1 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Ρε σεις τι γίνεται ? Βρωμάνε τα πόδια μου ? σε οποια ομαδα πάω μετά από λιγο καιρό φευγουν όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC_Denton Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Όταν γίνουν οι κατάλληλες επεξεργασίες στο h/w και s/w μ, θα μπω κι εγώ στη H.O.T. Σύντομα ελπίζω γιατί το ΑΠΘ μας έχει μονοπωλήσει τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Μπράβο σε όσους βοήθησαν στην ένωση. Σκέφτομαι με εσάς τους τρελούς που έμπλεξα να ξαναθυμηθώ τα νιάτα μου και να ξαναρχίσω τα bench. To μόνο που πρέπει να κάνω είναι να στήσω το main pc γιατί εδώ και μια βδομάδα είναι χύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Σιγα-σιγα μπαινουμε και εμεις απο το pct-o/cers στη νεα ομαδα . Θα βγαλουμε ανακοινωση σημερα ή αυριο στο forum μας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Άντε βγάλτε ανακοινώσεις στα site και με κάποιον οδηγό βοήθειας για να καταλάβουν οι χρήστες τι πρέπει να κάνουν..... "Φορτώστε" εσείς να ανέβει η βαθμολογία μας και μετά θα φορτώσω κι εγώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Μέσα κι εγώ από σήμερα... Μπράβο παιδιά The best choise ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 ήδη 2οι στο 32m k 4oi στο 1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 15οι στην γενική.. Χωρίς τον hipro Ακόμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 με δ' αυτον θα στην 8άδα πρέπει να μαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Ολεεεεεεεεεεεεεεε 1οι στο 32Μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 Πως ειναι δυνατον να έχουμε 120 πόντους http://www.hwbot.org/searchTeams.do?teamId=1577&name=HwBox+O%2FC+Team+Hellas και να υπάρχει μόνο ένα μέλος(dom) με 38 πόντους μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Πως ειναι δυνατον να έχουμε 120 πόντουςhttp://www.hwbot.org/searchTeams.do?teamId=1577&name=HwBox+O%2FC+Team+Hellas και να υπάρχει μόνο ένα μέλος(dom) με 38 πόντους μέσα? αυτό δεν είναι τίποτα, έχεις πάρει χαμπάρι ότι οσοι έχουν έρθει από το lab (και εγω μέσα) μας έχει το bot ότι είμασται μέλη του box.gr ? (ενώ είμαστε κανονικα και με τον νόμο (H.O.T)..... κάτι έχεις κάνει και μπερδεύεται το box.gr..........έχω ενημερώσει τον hiprίδη και θα επιλυφθεί του θέματος.... (ελπίζω γρήγορα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 παίδες....δεν είναι τόσο εύκολο αυτό που κάναμε δηλ..να ενώσουμε 3 site και τα αποτελέσματα τους..και να έχει και ο καθένας στο site του την δική του κατάταξη(με τους δικούς του χρήστες)..και όλα τα results να πηγαίνουν στην Η.Ο.Τ Θέλει ψάξιμο...έχω λιώσει αυτές τις μέρες για να καταλάβω τι γίνεται....και είναι πολύ πιθανό για να δουλέψει σωστά να πρέπει να σβηστούν οι ομάδες και του hwbox και του Thelab και του Pctechnology !! Αλλιώς ο καθένας που θα ποστάρει αποτέλεσμα πχ στο lab θα ανεβαίνει το σκορ σαν Thelab Team και θα βλέπετε τους πόντους μόνο στο προφίλ σας και για να πάνε οι πόντοι στην H.O.T θα πρέπει να κάνετε edit το σκορ σας και εκεί που θα λεει Τeam: Thelab να το αλλάζεται σε H.O.T....εγώ προς το παρών έτσι το έχω κάνει και δουλεύει. Ας δούμε μήπως βρει και ο Γιώργος καμιά πιο σωστή λύση !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 http://www.hwbot.org/forums/showthread.php?t=839 Sorry, I was logged in with wrong account.I think I can add the multiple forums for one team feature in hwbot v2, which should be out by the end of the month. Θα περιμένουμε λίγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 οκ...λέω και γω δεν μπορεί να έχω κάνει τέτοιο λάθος...οπότε παιδιά προς το παρόν θα παίζει ετσι όπως έγραψα πιο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 @gpr πρέπει να κάνεις authentication για να περάσεις πλήρως στην HOT. Επίσης εγώ δεν είμαι τύπος που κάτι κάνω ώστε να κερδίσω κάτι....ρώτα κάποιον που με ξέρει καλά για να μάθεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 ...ο Gorillas δεν εχει κάνει τπτ, με το hwbot ασχολούμε εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...