GileraCY

ASUS GTX 560 DCII TOP WATERBLOCK

Recommended Posts

Καλησπέρα Gilera,

δεν νομίζεις ότι είναι λίγο "πεταμένα λεφτά" να δώσεις 90-100 ευρώ για waterblock για μια κάρτα που είναι τελείως εκτός αγοράς? Εκτός και αν εννοείς Core Only block ( universal δηλαδή.. ) που θα το βάλεις και στην επόμενη VGA σου.. Το Full Cover block για μια "παλιά" κάρτα, προσωπικά, είναι πεταμένα χρήματα.

Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει full cover για αυτήν ( μιας και είναι custom υλοποίηση της Asus ) ψάξε λίγο να δεις τι παίζει με αυτό, ίσως ταιριάζει στην 560. Αλλιώς κοίτα για Universal.

Φιλικά, Γιάννης

Edited by PinwmpireS
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι αναγκη να παει σε μπλοκ απο 580 (στις περισσοτερες εταιριες δεν ταιριαζει ετσι κ αλλοιως). Η ιδια εταιρια εχει κ για 560

EK-FC560 GTX V2 - Acetal+EN (Nickel).

Επισης υπαρχει κ αυτο

HEATKILLER, το οποιο ομως ειναι σχεδιασμενο πανω σε reference καρτα. Λογικα δεν πρεπει να υπαρχει θεμα, αλλα κοιταξε το.

Καποιοι καπου (παει καιρος κ δεν θυμαμαι που) ειχαν πει οτι ταιριαξαν μπλοκ απο 460 σε 560, κ μαλιστα ισχυριστηκαν οτι το pcb ειναι ακριβως ιδιο. Σε τοσο βαθος δεν το εχω ψαξει με τις συγκεκριμενες καρτες, αλλα αν εχεις κανεναν να δινει φτηνα μπλοκ απο 460, δεν χανεις να δοκιμασεις.

Αλλα, τοσο πολυ θες την 560? Οι 600αρες εχουν βγει σαφως ανωτερες κ θα τις εχεις για αλλα 2-3 χρονια (οποτε δικαιολογεις κ την επενδυση σε υδροψυξη καλυτερα).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now