Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορείς να με βοηθήσεις σε κάτι. Είδα ότι θα κάνετε μια ομαδική αγορά από ένα κατάστημα.

Έχω full tower και τα καλώδια που έρχονται από το panel μπροστά για να συνδεθούν με τη μητρική (power,reset, hdd led κτλ.)

είναι κάτι μπλε-άσπρα που δε μου αρέσουν.

Θα μπορούσα να τα συμμαζέψω με κάτι τέτοιο? http://sleeve-modding.com/index.php?...&product_id=67

Αν ναι τι θα χρειαστώ για να τα καταφέρω? Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε..πάρε μία μεζούρα και μέτρα τα καλώδια του front panel πόσο μήκος έχουν όλα μαζί αν είναι ίσα..η ένα ένα ξεχωριστά..

Μόλις τα μετρήσεις και βγούνε για παράδειγμά 12 μέτρα αγοράζεις 13-15 μέτρα από το υλικό αυτό. Παίρνεις πάντα λίγο παραπάνω γιατί θα έχεις απώλεια σε κάποιο λάθος κόψιμο αν είναι πρώτη φορά..

Sleeve 6mm BLACK CARBON - 1m

και παίρνεις και αυτό μαζί.

Fan Heatshrink tube 10 mm dia - black

Το πρώτο το χρησιμοποιείς για να καλύψεις τα καλώδια μπλε-άσπρα όπως αναφέρεις..και το 2ο για να ενώσεις το καλώδιο με τον κονέκτορα από πάνω να φαίνεται ένα ενιαίο.

Απλά θα χρειαστείς εκτός από αυτά και κάποια εργαλεία για να το κάνεις αυτό.

Θάνος

Link to comment
Share on other sites

@TheSpirit Αρχικά, όπως είπε και ο Θάνος, πρέπει να μετρήσεις το μήκος των καλωδίων σου από άκρη σε άκρη και θα αθροίσεις τα μήκη των καλωδίων. Στο σύνολο σου υπολόγισε ένα 20-25% επιπλέον υλικό, σίγουρα, αν είναι η πρώτη φορά που sleevaρεις θα έχεις απώλειες! Πέρα από το sleeve που θα χρειαστείς, θέλεις και Heatshrink.. αυτό που σου δείχνει ο Θάνος είναι το σωστό!

Όσο για τα εργαλεία που αναφέρει ο Θάνος,

Τα καλώδια που θέλεις να sleevαρεις δεν χρειάζονται κάποιο "ειδικό" εργαλείο.. Τα βύσματα από τα καλώδια του front panel έχουν ένα πολύ απλό σύστημα με πλαστικά "αυτάκια" που κρατάνε το crimp μέσα τους. Μπορείς να τα ανοίξεις απαλά - χωρίς να τα σπάσεις με ένα κοινό κοπίδι! Φυσικά θα χρειαστείς ένα κοφτάκι για να κόβεις το sleeve, μην το κόψεις με ψαλίδι.. χαλάει τελείως η πλέξη του και δεν κόβεται ΠΟΤΕ ίσια! Και έναν αναπτήρα για να ζεσταίνεις το heatshrink! Δεν θεωρώ τον αναπτήρα και το κοφτάκι "ειδικά" εργαλεία.. υπάρχουν σε κάθε σπίτι! :D

Ότι άλλο χρειαστείς, feel free to ask! :D

φιλικά, Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά καταρχάς σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

Με μια πρόχειρη ματιά εκτός του ότι έχει ένα "υψηλό" κόστος για να γίνει αυτό, χρειάζονται και κάποιες γνώσεις που ακόμη δεν έχω.

Προς το παρόν θα το αφήσω όπως έχει αν και δε μ' αρέσουν καθόλου και θα επανέλθω στο θέμα βασικά όταν υπάρχει αρκετός χρόνος διαθέσιμος (λόγω δουλειάς) για να προχωρήσω στην υλοποίησή του.

Ευχαριστώ πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παίδες!

Παιδιά ξέρω ότι το έχω τραβήξει πάρα πολύ.. δυστυχώς δεν βλέπω ενδιαφέρον και με τα καλάθια που μου έχετε στείλει δυστυχώς δεν μπορούμε να πετύχουμε κάποια τιμή..

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι κάνουν στο Lab.. έχω όμως τις πληροφορίες μου ότι η Karmen ίσως κάνει κάτι από το συγκεκριμένο μαγαζί! :D

Δεν ξέρω κανέναν στο Lab πέρα από τον Γιώργο, αν τα ξέρεις τα παιδιά μπορείς είτε να τους ενημερώσεις για το Group Buy που έχουμε ανοίξει εδώ ή μίλησε αν θέλεις με την Karmen και θα σου πει τι παίζει.

Link to comment
Share on other sites

ουτε εγω ξερω ρεσυ...2-3 ατομα ξερω... ειδα που συζητησανε για το ενδεχομενο σε ενα θεμα... αλλα δεν το ξεκινησανε...

ρωταω επειδη εσυ θα κανεις τη παραγγελια αν γινει...εχεις αντιρρηση αν ανοιξω θεμα στο lab και ενημερωνω οτι κανουμε ομαδικη εδω?

μπορει να ενδιαφερθουνε χ ατομα και να πιασουμε καλη τιμη τλκ...

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω κανένα πρόβλημα.. μπορείς να τους ενημερώσεις και να δώσεις ένα Link από το παρόν Thread! Όσο περισσότεροι μαζευτούμε τόσο περισσότερο θα κερδίσουμε όλοι!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους και απο εδώ παίδες :)

Μετά απο επικοινωνία μου με τον Βασίλη (aka GoriLLakoS) και τον Γιάννη (aka PinwmpireS) κάνω ένα bump στο θέμα.

Για το κατάστημα τα έχω πει πολλές φορές στο διπλανό φόρουμ και πραγματικά αξίζει με χίλια. Δεν έχει να ζηλέψει πουθενά στο MDPC. Μάλλον το δεύτερο έχει να ζηλέψει σε αρκετά το Sleeve-modding.

Θα σας αφήσω ένα λινκ με μία παρουσίαση διαφόρων προϊόντων του καταστήματος. Αλλά πριν απο αυτό να ευχαριστήσω τον Γιάννη που μου άνοιξε τα μάτια με το συγκεκριμένο μαγαζί. Δε το ήξερε τότε βέβαια, καθώς παρακολουθούσα τα διάφορα project του σαν επισκέπτης του φόρουμ αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Γιάννη σε ευχαριστώ :)

Το λινκ απο το θέμα είναι παρακάτω και εύχομαι να σας βάλει σε νέους "μπελάδες".

[Κατάστημα] Παρουσίαση Sleeve-modding.com

Link to comment
Share on other sites

Καλώς τον μάγκα! :D

Δεν υπάρχει λόγος για "ευχαριστώ" κτλπ.. Αυτός είναι ο κύριος σκοπός των Forum, όταν κάποιος βρίσκει κάτι καλό, να μπορεί να το μοιράζεται με την κοινότητα και να βγαίνουν όλοι κερδισμένοι! Όπως το συγκεκριμένο κατάστημα.. Ποιοτικά προϊόντα και οικονομικά! Κάτι που όλοι ψάχνουμε.. Το άσχημο με την Ελληνική κοινότητα των modders (που θα ασχοληθούν λίγο βαθύτερα με το modding και δεν θα αρκεστούν σε ένα plexi side panel) είναι ότι είναι λίγο μικρή και δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για μια τόσο συμφέρουσα περίπτωση. Εμείς όμως το κυνηγάμε και όπως βλέπετε, από εδώ και στο εξής το συγκεκριμένο Group Buy θα συνεχιστεί με την συνεργασία μας με την Karmen προκειμένου να μαζευτεί λίγο παραπάνω κόσμος!

Karmen καλώς ήρθες και σου εύχομαι η διαμονή σου εδώ να είναι ευχάριστη!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς τον μάγκα! :D

γμτ δεν έχω βάλει ακόμα υπογραφή και δε μπορώ να σε πω Μαρίκα :P

Karmen καλώς ήρθες και σου εύχομαι η διαμονή σου εδώ να είναι ευχάριστη!

Είμαι σίγουρη ότι θα είναι Γιάννη. Ευχαριστώ πολύ :)

Link to comment
Share on other sites

καλωσορισες Αγάπη! θελω το ψυγείο, στο είπα? :hehe:

Είμαι μικρό ακόμα εδώ, αλλιώς θα σου απαντούσα κατάλληλα καλόπαιδο :P

@E||hnas ευχαριστώ Μαρίκα μου :D

****Κάποιος να approve το post :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now