p_under

Nvidia GTX 770: Οι προδιαγραφές και τιμολόγηση της GTX 770

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Nvidia GTX 770: Οι προδιαγραφές και τιμολόγηση της GTX 770]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]Σήμερα ένα paper με τις προδιαγραφές και την τιμολόγηση της ανερχόμενης Nvidia GeForce GTX 770 βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν μας εντυπωσίασαν μιας και είναι λίγο-πολύ γνωστά από διάφορες διαρροές που έχουν δημοσιευτεί σε τεχνολογικές σελίδες, αλλά η τιμολογιακή πολιτική που σύμφωνα με το paper πρόκειται να ακολουθήσει η Nvidia είναι αξιοθαύμαστη. Πρέπει να σημειώσουμε ότι αν τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι σωστά τότε η GTX 770 θα γίνει η πρώτη κάρτα γραφικών που θα διαθέτει τόσο υψηλούς εργοστασιακούς χρονισμούς.

Όπως βλέπουμε και στις παρακάτω εικόνες η νέα GTX 770 θα διαθέτει ένα GPU cooler ταυτόσημο με αυτό που μας παρουσίασε η Nvidia στις GTX 780 και GTX TITAN. Ο πυρήνας θα έρθει με χρονισμό στα 1.046ΜΗz - 1.085MHz Boost ενώ τα memory chips τα οποία θα έχουν συνολική χωρητικότητα από 2GB ως 4GB θα έχουν 1.750MHz / 7.0GHz memory clock.

Τέλος, το κομμάτι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η τιμολογιακή πολιτική που επρόκειτο να ακολουθήσει η Nvidia, όπου σύμφωνα με λιανοπωλητές στην Ιαπωνία η GTX 770 αναμένεται να κοστίζει 40,000¥ δηλαδή περίπου . Παρακάτω μπορείτε να δείτε επιπλέον τεχνικές πληροφορίες.

<center>

[img_ALT=Nvidia GTX 770: Οι προδιαγραφές και τιμολόγηση της GTX 770]http://www.hwbox.gr/members/1120-albums123-picture10516.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Nvidia GTX 770: Οι προδιαγραφές και τιμολόγηση της GTX 770]http://www.hwbox.gr/members/1120-albums123-picture10517.jpg[/img_ALT]

</center>

Edited by p_under
Link to comment
Share on other sites

εάν στην Ιαπωνία κάνει τόσο, σίγουρα στην Ελλάδα θα έρθει στα 500ευρώ. Το θέμα είναι ότι παραδοσιακά στην Ιαπωνία τα τεχνολογικά προϊόντα είναι πιο ακριβά από τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές αγορές.

Link to comment
Share on other sites

Άχτι το 'χω να δω leaked φωτογραφία σε κάτι διαφορετικό από ανάλυση και blur κινητού του 2003.

Δηλαδη ηθελες να την βαλουν και στο στουντιο με ομπρελες και Photobox?

Προφανως ειναι κλεψιμεικη!

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Τέτοια λέγε να νομίζουν πως θα έρθει η 770 κανά 250ρι :hehe::hehe::hehe::hehe:

:hehe::hehe:

Πάντερ δεν είναι τόσο φθηνό το h/w στην Ιαπωνία. Είναι φθηνότερο από εδώ αλλά όχι και 50% κάτω πχ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now