katsu

Battlefield 4 - H υπόθεση του campaign αποκαλύπτεται από την EA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Battlefield 4 - H υπόθεση του campaign αποκαλύπτεται από την EA]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4615069034cf2a63.png[/NEWS_IMG]Απολαύσαμε χορταστικό gameplay στην Ε3 που μας πέρασε, με νέα όπλα, νέες τακτικές και ολόκληρες ουρανοξύστες να κατεδαφίζονται. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για λίγες περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ΕΑ αποφάσισε να ανακοινώσει μερικές πληροφορίες στο blog της, ρίχνοντας φως στο campaign του νέου Battlefield με ένα σχετικά μεγάλο κείμενο, αν και ίσως κάποιο βίντεο θα ήταν πιο παραστατικό και με λιγότερο spoilers για την υπόθεση. Για όσους λοιπόν, έχουν ήδη έτοιμο το tl;dr στο πληκτρολόγιο θα κάνουμε μια μικρή περίληψη. Λαμβάνουμε το ρόλο του λοχία Daniel Recker, της επίλεκτης ομάδας Tombstone, ρόλος της οποίας είναι να διατηρεί την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας. Μετά από μια αποστολή συγκέντρωσης πληροφοριών στο Azerbaijan γύρω από ένα διεφθαρμένο Ρώσο στρατηγό, όλα πάνε από το κακό στο χειρότερο ενώ μπαίνει και η Κίνα στο προσκήνιο, η οποία φαίνεται να είναι η αιτία όλων των καταστροφών. Αν και η υπόθεση δεν παρεκκλίνει από τις κλασικές πολεμικές ταινίες, σίγουρα θα προσφέρει αρκετή διασκέδαση για μερικές ώρες, πριν βουτήξετε στο multiplayer.

<center>Το Battlefiled 4 θα είναι διαθέσιμο στις 29 Οκτωβρίου για την Αμερική ενώ το ευρωπαϊκό release τοποθετείτε λίγο αργότερα στις 1 Νοεμβρίου.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/IEZhbV9s1Ag" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe></center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

H υπόθεση του campaign αποκαλύπτεται από την EA

έχουν πλάκα αυτοί στην ΕΑ

σα να σου λέει η Dorcel αποκαλύπτει την υπόθεση της νέας pron παραγωγής της . λες κ δεν ξέρεις την υπόθεση, ότι θα πέσει "φλούδα".

η υπόθεση: Οι καλοί (Αμερικάνοι σε κάθε περίπτωση) φροντίζουν για την παγκόσμια ειρήνη πολεμωντας τους κακούς (Κινέζους στην προκειμένη)

Edited by mofori
Link to comment
Share on other sites

Update 25/07/2013

Απ' ότι φαίνεται το Battlelog, η εφαρμογή της DICE για smartphone και tablet, έρχεται να συνοδεύσει και τη νεότερη έκδοση του Battlefield. To πρόγραμμα θα λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη για τη σήμανση της τοποθέτησης των παικτών αλλά και πληροφορίες σχετικά με το χάρτη, όλα αυτά σε real time. Η εφαρμογή αυτή θα μας επιτρέπει να δημιουργούμε προκλήσεις για τους φίλους μας και να δεχόμαστε ενημερώσεις όταν θα τις ολοκληρώνουν. Τέλος θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε για να ρυθμίζουμε το οπλοστάσιό μας και να βρίσκουμε συγκεκριμένους server.

<center><iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/zB3LFY1sp8Q" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe><center>

</center></center>

Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται υπέροχη σαν ιδέα να μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στο game :) και από την παρουσίαση της EA πριν λίγες μέρες που το έδειχναν live φαινόταν τέλειο :)

Λίγος ο καιρός μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now