magiz21

Επιλογή CPU και Motherboard

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θα ήθελα γνώμες σχετικά με την αγορά intel cpu και motherboard. Διαθέτω και για τα 2 γύρω στα 500 euro. Είναι για μελλοντικό gaming pc οποτε τα υπόλοιπα κομμάτια θα τα φτιάξω ανάλογα με τις επιλόγες σε αυτα. Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι έτσι να ακούω Intel!!

4770k + asus z87 pro...απλά τα πράγματα :) είναι υπέρκομπλέ έχει τα πάντα.

Αν θές να μας πεις μια τιμή για όλα ώστε να κάνει καθένας την πρότασή του κομπλέ να δεις κ εσύ.

Edited by venisk
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, για O/C δε σκέφτομαι οχι, ίσως ενα clik παραπάνω τις μνήμες αλλα ως εκει. οσον αφορά τα χρήματα υπολόγιζα καπου στα 350 για το CPU και τα υπολοιπα για το motherboard. δε με ενδειαφέρει αν η αναλογία αλλάξει, η απάντηση σου σχετικά με τον 4770Κ και το z87 μου άρεσε.

Link to comment
Share on other sites

μιας και δεν θα ασχοληθεις με o\c εγω θα επερνα εναν ι5 4440 και την asrock z87 extreme4

Intel Core i5-4440 Box | Skroutz.gr 169 cpu

Asrock Z87 Extreme4 | Skroutz.gr 127 mobo

καπου στα 300 δλδ με τα μεταφορικα τα υπολοιπα φορατα extra στην καρτα :)

ελπίζω να βοηθησα.

Edited by X4K4
γαβ γαβ
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έχω καταλήξει στον επεξεργαστή στα σίγουρα οτι θα είναι ο 4770Κ και σκεφτόμουν για το motherboard asus z87 pro οπως πρότεινε και ο φίλος στη πρώτη απάντηση, μεχρί που διάβασα για το G1.Sniper 5 της GIGABYTE. το overlocker περιοδίκο το αναφέρει σαν το καλύτερο gaming Motherboard με διαφορά. Όπως το βλέπω το O/C θα είναι σιγουρο μετα την επιλογη αυτων των κομματιών, άλλο Post ομως αυτο όταν με το καλό τα πάρω, οπότε η final ερώτηση ειναι ποιο απο τα 2 mobo? Ευχαριστώ και πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Asus z87 pro..είναι απλά τα πράγματα..Η asus έχει καλύτερο bios απο τους άλλους γι αυτό κ επιμένω. :) Το oc με αερα και νερό σε όλες τις μητρικές αυτού του επιπέδου είναι το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Αφού το θέλεις για gaming και δεν θα κάνεις overclock, έχεις υπολογίσει πόσα θα δώσεις για κάρτα γραφικών; αν είναι να πάρεις πχ μια 7770 με περίπου 100? τότε μην παίρνεις i7 (ο οποίος δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω στο gaming από εναν i5 εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) και αντί για μια entry κάρτα γραφικών πάρε μια high end κάρτα με 300? περίπου και δυνατές μνήμες (για τις οποίες επίσης δεν ανέφερες τι σκέφτεσαι να αγοράσεις).

Link to comment
Share on other sites

Στην αρχή ανέφερε ότι δεν θα κάνει, μετά είπε ότι θα είναι σίγουρο. Γι'αυτό ρωτάω για ολα τα κομμάτια γιατί βλέπω ότι δεν έχει κατασταλάξει και είναι κρίμα να πληρώσει (αδρά) κάτι που τελικά δεν θα του χρειαστεί για την δουλειά που το χρειάζεται. Επίσης δίσκο έχεις σκεφτεί φίλε magiz21?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, καρτά γραφικών έχω την GTX660, είναι νωρίς για να αλλάξω vga μιας και δεν την έχω καιρό. O/C θα κάνω σιγουρα και οσον αφορά τους δίσκους/μνημες κτλ τα έχω σκεφτεί όλα μιας και σε αυτά είχα καποιες γνώσεις παραπάνω, ήθελα βοήθεια στην επιλογή CPU/MOBO και με τις συμβουλές σας έχω καταλήξει στην πρόταση 4770Κ και z87pro. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές και περιμένω να δω επιδόσεις.

P.S Θα κάνω μια μικρή έρευνα σχετικά με το O/C αλλα αν χρειαστώ βοήθεια να περιμένετε καινούργιο Post. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now