aRkA$

Η πρώτη επίσημη διαφήμιση των Windows 8.1

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η πρώτη επίσημη διαφήμιση των Windows 8.1 ]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e0b3c641f0e1.jpg[/NEWS_IMG]Η επίσημη διαφήμιση των επερχόμενων Windows 8.1 είναι γεγονός στο διαδικτυακό κανάλι που διατηρεί η Microsoft στο YouTube.

Μέσα σε στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 30 δευτερολέπτων που διαρκεί το video με την ονομασία “Windows 8.1 Everywhere”, η εταιρεία προσπάθησε να ενσωματώσει όλες τις αναβαθμίσεις που θα περιλαμβάνει το νέο λειτουργικό σύστημα δίνοντας έμφαση κυρίως στις νέες δυνατότητες παραμετροποίησης στο modern user interface (MUI) αλλά και στη νέα προσθήκη του περίφημου start button, όπου η απουσία του από τα Windows 8 ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους καταναλωτές. Να υπενθυμίσουμε ότι τα Windows 8.1 θα κυκλοφορήσουν στις 18 Οκτωβρίου για κατόχους υπολογιστών με γνήσια Windows 8, ως free update μέσω του Windows Store αλλά και προεγκατεστημένο στις νέες συσκευές που θα πωλούνται από τις 18 Οκτωβρίου και έπειτα.

<iframe width="800" height="600" src="//www.youtube.com/embed/6QGrv7JbzjU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Τοσο μεγαλη διαφορα μαν?

Είναι ultra smooth ανοιγοκλείνω το rome total war 2 με τον chrome λες και αλλάζω καρτέλες στον browser και δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Να τα βάλεις!!

Όσοι έχουν καλά pc όπως κ εσύ αξίζουν τα 8.1!!

Link to comment
Share on other sites

Μα αφού είναι πιο smooth γιατί να μην τα βάλουν και αυτοί που δεν έχουν καλά pc?

εκεί θα φανούν οι διαφορές και όχι σε σύστημα με raid SSD

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ακριβώς έτσι Κωστή...στο αδύναμο pc ότι και λειτουργικό να βάλεις που είναι καλό απλά θα τρέχει καλά...και τα 7 είναι καλά και τα 8 και τα 8.1..

Φυσικά θα δει κ εκεί διαφορά αλλά όχι τόση όσο σε ένα δυνατό pc! Δλδ αν έχει κάποιος ένα pc 5 ετίας κ περιμένει θαύματα θα πει ααα μ@λ@κια και τα 8.1 δεν κάναν το pc μου καινούριο..με αυτή τ λογική το είπα :)

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ με το σκεπτικό

Γιατί με βάση τα λεγόμενα σου τα 8.1 είναι πιο βαριά από 7 αφού θα μας ξενερώσουν σε σύστημα 5ετιας

έτσι ναι ξενερώνω να δοκιμάσω λειτουργικό φτιαγμένο για high-end σύστημα για να το δω πιο smooth (αυτό θα έλειπε και να μην ήταν)

Link to comment
Share on other sites

τα 8 (όχι τα 8.1) τα έβαλα σε ενα netbook-χρέπι και πάνε πολύ πιο γρήγορα από τα win 7 starter. Τα 7 ήθελαν hardware. με 2GB μνήμη σερνόταν ο τόπος. με τα 8 δεν υπάρχει τέτοια κακή εμπειρία.

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά τα έβαλα σε χρέπι atom z2670 σε ένα acer w511 Acer Iconia W511 Review που ήταν ο ορισμός του πτώματος με 8 , αφού αναβάθμισα σε 8,1 το μηχανάκι πάει μια χαρά τα κάνει πλέον όλα με αξιοπρέπεια και η μπαταρία κρατάει 6-8 ώρες με χρήση internet youtube χωρίς την βάση που με αυτήν σχεδόν διπλασιάζει

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχουν start button παιδια..απλα οτι έκανες στα 8 με το δεξι κλικ τερμα κατω αριστερά τώρα εγινε μ το σήμα των Windows!..δλδ οταν τ πατας βλεπεις system control panel κτλπ.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now