George_o/c

Διαθέσιμα τα Windows 8.1 & Νέο Facebook app!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διαθέσιμα τα Windows 8.1 & Νέο Facebook app!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/microsoft.png[/NEWS_IMG]Τα Windows 8 αποκτούν σήμερα ένα πασίγνωστο app που ακούει στο όνομα Facebook. Η Microsoft μας είχε προϊδεάσει για αυτή της την κίνηση στο Build developer event.

Μαζί με το λανσάρισμα του facebook app, σήμερα γίνεται το ντεμπούτο των Windows 8.1! Αναφορικά με την εφαρμογή αυτή καθ' αυτή, περιέχει ότι ακριβώς χρειάζεται ένας χρήστης του Facebook - Status, photo, check in tabs και chat interface στα δεξιά της οθόνης. Στην πάνω δεξιά γωνία, συναντάμε τα friend request, inbox και notifications counters, ενώ το γενικότερο feeling της εφαρμογής είναι touch-friendly. Στα αριστερά του app, υπάρχει το news feed, τα events, οι φίλοι, τα groups κ.α.

Το Facebook app ενσωματώνει και υποστήριξη Share Charm, η οποία σας αφήνει να κάνετε αυτόματη επισύναψη της φωτογραφίας που βλέπετε σε ένα email. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης.

Κλείνοντας να πούμε ότι παρόλο που το Facebook app υπάρχει ήδη στο Windows Store, προαπαιτεί την ύπαρξη του Windows 8.1 update, αλλιώς δεν γίνεται να το κατεβάσετε. Οπότε πριν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook app, επισκεφτείτε το Windows Store και κατεβάστε δωρεάν τo Windows 8.1 Update (3.62GB).

Μάθετε περισσότερα για τα Windows 8.1 εδώ!

[img_ALT=Διαθέσιμα τα Windows 8.1 & Νέο Facebook app!]

http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture16914.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Διαθέσιμα τα Windows 8.1 & Νέο Facebook app!]http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture16915.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Διαθέσιμα τα Windows 8.1 & Νέο Facebook app!]http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture16916.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Διαθέσιμα τα Windows 8.1 & Νέο Facebook app!]http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture16917.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Διαθέσιμα τα Windows 8.1 & Νέο Facebook app!]http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture16918.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Διαθέσιμα τα Windows 8.1 & Νέο Facebook app!]http://www.hwbox.gr/members/461-albums221-picture16919.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

τα πέρασα πριν 2 ώρες στο desktop και στο laptop, ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από τις προσθήκες και την extra παραμετροποίηση του new start menu...

3.41gb για τα Windows 8.1 Pro (64bit) with Media Center, για 32bit είναι 2.81gb νομίζω...

Link to comment
Share on other sites

To καλό είναι πως η οθόνη χωρίζει στα 8.1 πολύ ωραία στα apps το κακό είναι ότι δεν βλέπεις τίποτα άλλο εκτός απο τα apps οπότε desktop εκδόσεις και πάλι!!

Link to comment
Share on other sites

Με το 8.1 preview που έχω βάλει, έχω δει αρκετά προβλήματα στον ΙΕ 11. Κρασάρει συχνά, και αρκετές ασυμβατότητες σε sites, ακόμη και σε SharePoint. Δεν το βλέπω να κάνω σύντομα update αυτά που τρέχουν 8.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι το update, το έκανα χθες κι εγώ. Ωραία η προσθήκη του Start Button, αν και δεν με προβλημάτιζε ποτέ αυτό. Το FB app εντάξει δεν με τρέλανε, έχω συνηθίσει μάλλον περισσότερο το fb απλά να το ανοίγω από τον browser.

Όσο για τον browser που είδα κάποιος ότι αναφέρθηκε παραπάνω, παιδιά ο νέος IE είναι πολύ γρήγορος. Μην σας φαίνεται περίεργο που τον χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος :)

Link to comment
Share on other sites

Ο IE 11 είναι πολύ γρήγορος αλλά ακόμα αντιμετωπίζει μερικά προβλήματα με το html5 και με μερικά benchmarks.

Το start button δεν θα το αποκαλούσα "έτσι". Κάνει, ότι έκανε το δεξί κλικ στη κάτω αριστερή γωνία στα Windows 8. Έχουν όμως βελτιωθεί σημαντικά απ' την Preview οπότε όσοι τρέχετε αυτήν, καλύτερα να πάτε στην RTM η οποία είναι ίδια με την retail (ως συνήθως) και έχει ακόμα περισσότερα enhancements και performance/stability fixes!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now