MetallicGR

Θα είναι το επόμενο iPhone μεγαλύτερο;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Θα είναι το επόμενο iPhone μεγαλύτερο;]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/apple.png[/NEWS_IMG] Θα είναι το iPhone 6, το μεγαλύτερο που κατασκεύασε ποτέ η Apple;

Οι φήμες σχετικά με την επόμενη έκδοση του δημοφιλούς κινητού τηλεφώνου παίρνουν και πάλι τα πάνω τους. Οι πιο πρόσφατες μάλιστα θέλουν την Apple να δοκιμάζει οθόνες με διαγώνιο 4,9". Βέβαια, κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με όσα είπε ο Steve Jobs, ότι "κανένας δεν θα ήθελε να αγοράσει ένα μεγάλο τηλέφωνο", την εποχή που οι 4" φάνταζαν μεγάλες. Επίσης λέγεται ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει τον "Curved" σχεδιασμό αρκετών μοντέλων για την επόμενη συσκευή της. Ο χρόνος θα δείξει.

[img_ALT=Θα είναι το επόμενο iPhone μεγαλύτερο;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums258-picture18340.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Η αγορά πάει όλο και περισσότερο προς τις μεγάλες οθόνες. Παρόλο που το αγοραστικό κοινό της Apple έχει συνηθίσει στα 3.5" και 4", σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που θα εκτιμήσουν τα 4.5"+ ;)

Link to comment
Share on other sites

οι μεγαλες οθονες ειναι εντυπωσιακες οπως και να το κανουμε.. ασχετο αν ειναι λιγο δυσχρηστες! θεωρω οτι θα ακολουθησουν την ταση της αγορας και θα ενσωματωσουν μεγαλη οθονη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now