MetallicGR

Αρκετά XBOX One με πρόβλημα στο Disc Drive

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αρκετά XBOX One με πρόβλημα στο Disc Drive]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/xbox.png[/NEWS_IMG] 10% των κονσολών του Best Buy έχει γυρίσει πίσω!

Σύμφωνα με την μεγάλη αλυσίδα Best Buy, περίπου το 10% των κονσολών (δεν αναφέρεται ο συνολικός αριθμός για αναλογία) που πωλήθηκαν παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα που οφείλεται σε δυσλειτουργία του Disc Drive. Πολλοί gamers αναφέρουν ότι η κονσόλα τους δεν μπορεί να διαβάσει κανένα δίσκο, είτε πρόκειται για παιχνίδι, είτε για μια Blu Ray ταινία.

Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι η εγγύηση προβλέπει την αντικατάσταση της νέας κονσόλας, ή μερών αυτής με μεταχειρισμένες μονάδες (used refurbished), πράγμα που θα δυσαρεστήσει αρκετούς gamers. Η MS ανταπαντά, λέγοντας πως το πρόβλημα επηρεάζει μικρή μερίδα χρηστών και η εταιρεία θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για την άμεση αντικατάσταση των μονάδων. Επιπρόσθετα, η Microsoft προτρέπει τους αγοραστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα να απευθυνθούν στις support σελίδες του xbox.com ή στο Twitter @xboxsupport για περισσότερες πληροφορίες.

[img_ALT=Αρκετά XBOX One με πρόβλημα στο Disc Drive]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums284-picture20064.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now