MetallicGR

Επιβεβαιώνεται η πώληση του τμήματος VAIO

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επιβεβαιώνεται η πώληση του τμήματος VAIO]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sony1.jpg[/NEWS_IMG] Η Sony ανακοίνωσε τα σχέδιά της για πώληση του τμήματος υπολογιστών VAIO σε Ιαπωνικό επενδυτικό ταμείο.

Η απόφαση πάρθηκε λόγω των "δραστικών αλλαγών στον τομέα των υπολογιστών" δήλωσε η εταιρεία. Επίσης, ανέφερε: "Ο βέλτιστος τρόπος για να συντηρηθεί το τμήμα Vaio, είναι να μεταφερθεί σε μια νέα εταιρεία". Η συμφωνία με την JIP (Japan Industrial Partners) θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιουλίου με πρωταρχικό στόχο, την πώληση Vaio branded υπολογιστών στην αγορά της Ιαπωνίας.

[img_alt=Επιβεβαιώνεται η πώληση του τμήματος VAIO]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums304-picture21828.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

για τις πωλήσεις δεν το γνωρίζω! Αλλά για τις 500ευρες λύσεις που λες, μου φαντάζει λογικό γτ όταν η σόνυ βλέπει ανταγωνισμό πρέπει να αντιδράσει - και τι καλύτερο από το να βγάλει στην αγορά φτηνά "premium" Vaio? (παρόλο που μπορεί να φοράνε Brazos).

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη θα κανει κατι αναλογο με την Philips, θα κατασκευαζει αλλος τα προιοντα και θα εκμεταλευεται το αναγνωρισιμο brand Vaio.Θα υπαρχει και το ονομα Sony επανω στα pc, η μονο το Vaio.Ας πουμε Lenovo Vaio.

Στην Philips, οι τελεορασεις γινονται απο την TPV και κοτσαρουν το brand Philips, γιατι σαν TPV δεν θα την επερναν ουτε οι συγγενεις τους.

Παντως το να πουλας ενα τοσο αναγνωρισιμο brand και να περιμενεις να βρεις αγοραστες σημαινει 2 πραγματα.

Οτι ψαχνεις μ@λ@κες να το αγοραζουν και να σου δωσουν ζεστο ετοιμο χρημα.

Οτι εισαι ανικανος και κατι που καποτε ηταν κορυφη και αξιοσεβαστο το κατεστρεψες με λαθος επιλογες.Εισαι ανικανος να το ανεβασεις-αναμορφωσεις εκει που πρεπει και λες ελατε παρτε το παιδια καποιος πιο ικανος.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω τα Vaio δεν ήταν ποτέ στην κορυφή των πωλήσεων. Σίγουρα ήταν πολύ γνωστά σε όλο τον κόσμο και είχαν υψηλή ποιότητα κατασκευής (έχω δουλέψει κάμποσα) αλλά ήταν πάντα υπερτιμημένα - για αυτό ο κόσμος πήγαινε σε HP, Acer, Dell etc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now