MetallicGR

Χάνουν μερίδιο αγοράς τα Windows 8 & XP

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Χάνουν μερίδιο αγοράς τα Windows 8 & XP]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Η Net Applications μας δίνει τα στατιστικά στοιχεία της για την χρήση των desktop λειτουργικών συστημάτων της Microsoft.

Συγκεκριμένα παρατηρούμε για τον μήνα Ιούλιο πτώση για τα Windows 8/8.1, με τα Windows XP να πέφτουν κάτω από το 25%, δείχνοντας έτσι την προτίμηση (σιγά-σιγά) σε νεότερα λειτουργικά, όπως τα Windows 7 με το ποσοστό των τελευταίων να αυξήθηκε κατά 0,67% σε 51.22%. Τα XP από την άλλη συγκεντρώνουν 24,82%, ποσοστό που έπεσε από το 25+% που ξέραμε λίγους μήνες πριν. Τέλος, τα νεότερα λειτουργικά Windows 8 και 8.1 έχασαν συνολικά περίπου 0,06% από την "πίτα" κυρίως λόγω των εκατοντάδων δυσαρεστημένων χρηστών.

[img_alt=Χάνουν μερίδιο αγοράς τα Windows 8 & XP]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31461.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

κυρίως λόγω των εκατοντάδων ΆΜΠΑΛΩΝ χρηστών.

Άσε μωρέ με την μπούρδα. Αμπαλος ξεαμπαλος win 8 είναι μπούρδα. Επίσης 80% εμπορικών εφαρμογών δεν παίζει σε win 8. Ομοίως αρκετές Web εφαρμογές και σελίδες δε παίζουν σε ie11 ούτε με compatibility Mode.

Link to comment
Share on other sites

Αδιαφορώ για τις εμπορικές εφαρμογές όπως και για την ύπαρξη του ie! τα 8.1 είναι το πιο smooth λειτουργικό σύστημα που έχει φτιάξει ποτέ η microsoft.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now