katsu

2 εβδομάδες καθυστέρηση η κυκλοφορία του AC: Unity

Recommended Posts

[NEWS_IMG=2 εβδομάδες καθυστέρηση η κυκλοφορία του AC: Unity]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG]Ξεχάστε τον Οκτώβριο. Το AC: Unity θα βρίσκεται κοντά μας στις 13 Νοεμβρίου.

"Καθώς πρόκειται για ένα πλήρως next-gen game, απαιτεί πολύ δουλειά, μεγάλη παραγωγή αλλά και μάθηση. Πάντα είναι δύσκολο να είσαι ακριβής και να υπολογίζεις ακριβώς πόση δουλειά χρειάζεται. Έτσι, καθώς πλησιάζουμε την ολοκλήρωση, συχνά αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε κοντά στο στόχο αλλά ταυτόχρονα και μακρυά από αυτόν." αναφέρει ο senior producer της Ubisoft, Vincent Pontbriand. Το Unity, λόγω της νέας γενιάς κονσολών, χρειάστηκε περισσότερη προσπάθεια καθώς ανακατασκευάστηκαν τα περισσότερα συστήματα για να βελτιωθούν οι επιδόσεις, το gameplay αλλά και η εμφάνιση.

Παρ' όλα αυτά, η εταιρία κρατά την υπόσχεσή της για ταυτόχρονη κυκλοφορία σε όλες τις πλατφόρμες, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές όπου το PC καθυστερούσε να λάβει τη δικιά του έκδοση. Επιπλέον, η νέα ημερομηνία, συμπίπτει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed Rogue, το οποίο όμως δεν θα κυκλοφορήσει στα PC.

[img_ALT=2 εβδομάδες καθυστέρηση η κυκλοφορία του AC: Unity]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture32556.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now