MetallicGR

7 εκ Gamers δοκίμασαν την Beta του Battlefield Hardline

Recommended Posts

[NEWS_IMG=7 εκ Gamers δοκίμασαν την Beta του Battlefield Hardline]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Αρκετά μεγάλος αριθμός gamers δοκίμασε το νέο παιχνίδι της Visceral Games.

Η open beta του Battlefield Hardline διήρκεσε για 7 ημέρες, από τις 3 Φεβρουαρίου έως τις 9, και σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσίευσε η Visceral Games, το παιχνίδι είχε αρκετά μεγάλη απήχηση, αφού περίπου 7 εκ. gamers χάρηκαν να παίζουν κλέφτες κ αστυνόμους στο multiplayer mode. Το στούντιο ανάπτυξης ανέφερε μάλιστα πως το feedback που έλαβε κατά τη διάρκεια της open beta θα μελετηθεί και αναμένεται να δούμε πως θα επηρεάσει τον τελικό τίτλο.

Υπενθυμίζεται ότι το Battlefield Hardline θα είναι ένα "παρακλάδι" του γνωστού franchise Battlefield και θα έρθει σε Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, και στο PC στις 17 Μαρτίου του 2015. Τέλος, μπορείτε να δείτε το Hands on βίντεο του Digital Foundry πατώντας εδώ.

[img_alt=7 εκ Gamers δοκίμασαν την Beta του Battlefield Hardline]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41334.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Άμα είναι ωραίο το κανονικό γιατί όχι..ψιλοβαρέθηκα με το bf4..ευτυχώς βγήκε το dying light και περνάει η ώρα με τα ζόμπια..

Και εγω τελειωσα με το camp και λιωνω sidequest.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως σε γειτονικό forum, με μεγάλη κοινότητα παικτών BF4, η άποψη ήταν κοινή σχεδόν για όλους:

Καλό, διαφορετικό, αλλά 60? είναι πολλά. Στα 20-30? θα ήταν καλή επιλογή.

Προσωπικά ούτε τα 20-30? δε δίνω, αφού δε μου άρεσε καθόλου, αλλά άλλο εγώ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now