MetallicGR

Τα Windows 10 έρχονται στο Xiaomi Mi4 από τις 3 Δεκεμβρίου

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Windows 10 έρχονται στο Xiaomi Mi4 από τις 3 Δεκεμβρίου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture39280.jpg[/NEWS_IMG] Οι κάτοχοι του εν λόγω smartphone, θα μπορούν σύντομα να εγκαταστήσουν το Windows 10 mobile λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Η συνεργασία Xiaomi και Microsoft ξεκινά επιτέλους να αποδίδει καρπούς καθώς το δημοφιλές smartphone Mi4 της Κινέζικης εταιρείας θα λάβει την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile λίαν συντόμως, εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.

Το project τρέχει πειραματικά εδώ και περίπου 6 μήνες, από τότε που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες ROM στους developers, όπως αναφέρει το Windows Central. Ο συνιδρυτής της Xiaomi Bin Lin, ανάρτησε το παρακάτω slide που αναφέρεται σε δημόσια κυκλοφορία της ROM στις 3 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι πλέον το smartphone κοστίζει περίπου 140 Αγγλικές Λίρες και διαθέτει τον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5GHz, 3GB RAM, 16GB storage, κάμερες 13MP & 8MP καθώς και οθόνη 5-inch full HD IPS με επίστρωση Gorilla Glass.

[img_alt=Τα Windows 10 έρχονται στο Xiaomi Mi4 από τις 3 Δεκεμβρίου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56097.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν τα βάζω. Αν και χαίρομαι που έχει τέτοιο support, δεν θέλω να μείνω με τις μισές εφαρμογές - το windows store απλώς υπολείπεται κατά πολύ ακόμα.

Από την άλλη με εκνευρίζει που η νέα MIUI είναι Kitkat 4.4.4...

Link to comment
Share on other sites

May the W10 rom porting commence!

Από την άλλη με εκνευρίζει που η νέα MIUI είναι Kitkat 4.4.4...

Είχαν πει ότι θα παει σε 6.0 πάντως.

Αν δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας δεν νωμιζω να έχει διάφορα κάτω από το miui

Το περίεργο είναι ότι δεν είπαν κάτι για το mi3 που φοράει την ίδια rom.

Edit:

Ανοίγω phone arena και πρώτο πρώτο: www.phonearena.com/news/Xiaomi-Mi-4-and-Mi-Note-to-get-bumped-to-Android-6.0-Marshmallow-shortly_id76384

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Edited by FrOsT
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now