MetallicGR

Το OnePlus 3 ξεκινά να πωλείται προς 399?

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το OnePlus 3 ξεκινά να πωλείται προς 399?]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Το τρίτο τηλέφωνο της γνωστής εταιρίας έρχεται για πρώτη φορά χωρίς invites και πιο δυνατό από ποτέ με Qualcomm Snapdragon 820.

Η OnePlus ξεκινά και επίσημα τις πωλήσεις του νέου smartphone της στην αγορά, και είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει χωρίς την απαίτηση invites στο ευρύ κοινό. Παρόλο που η κίνηση της εταιρίας είναι αρκετά θετική η κυκλοφορία του θα περιοριστεί σε ορισμένες αγορές και φυσικά μέσω του store του. Ένας από τους σημαντικούς λόγους που το smartphone είναι ιδιαίτερα αγαπητό είναι η χαμηλή τιμή κυκλοφορίας του σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχων επιδόσεων flasghips μεγάλων κατασκευαστών.

Το OnePlus 3 έρχεται με τον Qualcomm Snapdragon 820, έναν από τους πιο πρόσφατους high end επεξεργαστές της αγοράς, 6GB RAM τεχνολογίας LPDDR4 και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η κάμερα του είναι 16MP και με ποιοτικό αισθητήρα με λειτουργίες Autofocus και Dynamic De-noise. Το λειτουργικό του σύστημα είναι το 'in house' Oxygen OS, το οποίο είναι ουσιαστικά μια έκδοση του Android 6 Marshmallow. Θα διατεθεί σε δύο χρώματα, αυτό του 'γρανίτη' και του 'απαλού χρυσού ενώ η κατασκευή του ολοκληρώνεται από αλουμίνιο. Η τιμή του, 399? για την Ευρωπαϊκή αγορά. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο επίσημο site της εταιρίας.

[img_alt=Το OnePlus 3 ξεκινά να πωλείται προς 399?]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture65785.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ο συνιδρυτής βέβαια το είπε (με δικά μου λόγια, δεν θυμάμαι ακριβώς), "ναι είναι overkill, αλλά αφού μπορούμε..."

Διαβάζω πολύ καλά λόγια στα review... πολύ καλή κάμερα / οθόνη / αυτονομία. Επίσης πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, γρήγορο storage (UFS2.0). Και φυσικά καθαρό android και όχι σαβουρα φορτωμένο...

μετά από 2 χρόνια με το OPO, νομίζω από Σεπτέμβρη θα πάω σε ΟΡ3...

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή κάμερα; περίεργο! Ois έχει ή ούτε πάλι; Το oxygen πάντως με χαλάει! Επίσης αυτή η υποστήριξη...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now