MetallicGR

Στα $229 η προτεινόμενη τιμή της AMD RX 480

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στα $229 η προτεινόμενη τιμή της AMD RX 480]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd5.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD Πολωνίας σύμφωνα με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Facebook της ανέφερε πως η προτεινόμενη τιμή για τις reference κάρτες των 8GB που αρχικά θα κυκλοφορήσουν στην αγορά θα είναι $229!

Η πληροφορία ήρθε από την ίδια την AMD στο Facebook (το comment αφαιρέθηκε πριν λίγα λεπτά) και επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η απλή 4GB έκδοση της κάρτας θα κοστίζει $199 ενώ αυτή με τα 8GB GDDR5 θα έρχεται στην τιμή των $229 ανάλογα με την υλοποίηση. Στην αγορά έχουμε ήδη δει τιμές που φτάνουν μέχρι και τα 269? αλλά στην αγορά της Κίνας και για την έκδοση των 8GB και όπως όλα δείχνουν κατά τόπους, η προτεινόμενη τιμή δε θα ξεπεραστεί κατά πολύ.

Το μήνυμα λέει: 29 Ιουνίου. Η προτεινόμενη τιμή είναι 229 USD (για το μοντέλο των 8GB, 199 για αυτό των 4GB). Οι τελικές τιμές θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζουμε στην επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

[img_alt=Στα $229 η προτεινόμενη τιμή της AMD RX 480]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66077.png[/img_alt]

[img_alt=Στα $229 η προτεινόμενη τιμή της AMD RX 480]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66076.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Οπότε λοιπόν το bump στην τιμή είναι κατά 30$ για το μοντέλο με την περισσότερη μνήμη. Αποδεκτό, αν και νομίζω πως όλοι θα κοιτάξουν την φτηνότερη των 4GB, αν η τιμή είναι ρεαλιστική.

Βέβαια όπως μάθαμε και από την nVidia, το MSRP είναι για να πατιέται: Ξεκινάμε από τα 200$, και βλέπουμε. Ο καθένας έχει την ευχέρεια να βαρέσει όσο θέλει.

Σε αυτά τα χρήματα πάντως, δεν ξέρω αν παίρνουμε επιδόσεις που δεν έχουμε σήμερα. Ελπίζω να προσπερνάει την GTX 970, κάτι που θα κάνει όσους τρέξαν να την αγοράσουν στις γιορτές να νιώθουν λίγο... <s>μ</s> άβολα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now