MetallicGR

Η Amazon ιδρύει την αεροπορική Prime Air

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Amazon ιδρύει την αεροπορική Prime Air]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amazon.jpg[/NEWS_IMG] Με απώτερο σκοπό την βελτίωση των χρόνων παράδοσης των παραγγελιών η Amazon ιδρύει την Prime Air και βάζει στον στόλο της το πρώτο cargo αεροπλάνο.

Ο λόγος για ένα Boeing 767-300 το οποίο μέχρι πρότινος πραγματοποιούσε δρομολόγια με αρκετές αεροπορικές εταιρίες (Nordwind Airlines, Kenya Airways, Air Europa, Vietnam Airlines) και μερικές ακόμα ενώ έχει συγκεντρώσει 90,000 ώρες πτήσης. Το πρώτο αεροπλάνο της Amazon φέρει την ονομασία Amazon One και ελέγχεται από την Atlas Air ενώ η πρώτη του πτήση με το νέο livery θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή στο SeaFair Air Show του Seattle.

Στόχος της Amazon είναι να βελτιώσει τους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών και σταδιακά να απαγκιστρωθεί από τις γνωστές ταχυδρομικές εταιρίες με τις οποίες και συνεργάζεται. Παρακάτω υπάρχει και το σχετικό βίντεο-timelapse που δείχνει την μεταμόρφωση του αεροπλάνου στα νέα χρώματα της Prime Air.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/77OUxSW5Lcs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Η Amazon ιδρύει την αεροπορική Prime Air]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68514.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now