MetallicGR

Δείτε το Live Gaming και Performance Demo του AMD Zen

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δείτε το Live Gaming και Performance Demo του AMD Zen]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Ο επερχόμενος επεξεργαστής της AMD φαίνεται πως καταφέρνει και νικά τον αντίστοιχα χρονισμένο Core i7 6900K στο πρόγραμμα Blender.

Μετά την δημοσίευση των νέων slides σχετικά με τους AMD Zen, τους επεξεργαστές που θα βάλουν ξανά την εταιρία στο παιχνίδι έχοντας όπως αναφέρει κάνει σημαντικά βήματα για τη βελτίωση του IPC και την προσθήκη νέων τεχνολογιών.

Σε ένα μικρό βίντεο της παρουσίασης που έχει αναρτήσει το WCCFTech στο διαδίκτυο βλέπουμε τις επιδόσεις του δείγματος ενός Zen ενάντια σε έναν Broadwell-E (6900K) αμφότεροι χρονισμένοι στις ίδιες συχνότητες λειτουργίας τρέχοντας μια ρουτίνα rendering στο Blender. Το δείγμα του Zen ολοκληρώνει το rendering ταχύτερα απ' ότι ο Broadwell-E κάτι που δίνει μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον της εταιρίας στον χώρο των high end επεξεργαστών, όπως ο συγκεκριμένος με τα 8 Cores και τα 16 Threads.

[img_alt=Δείτε το Live Gaming και Performance Demo του AMD Zen]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture68621.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/CvwbtAHwILA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Μην σας παίρνουν τα σιρόπια με το Demo, αυτό που έδειξαν είναι throughput σε μια εφαρμογή, έχουμε καιρό ακόμα να δούμε τι πουλιά θα πιάσει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now