MetallicGR

Στο Linux επιστρέφει ο Adobe Flash player!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στο Linux επιστρέφει το Adobe Flash]http://www.hwbox.gr/images/news_images/linux.jpg[/NEWS_IMG] Μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων περίπου ετών, η Adobe ξαναφέρνει τον Flash player στο λειτουργικό σύστημα Linux.

Το επίμαχο λογισμικό που ευθύνεται για πολλές παραβιάσεις ασφαλείας που έχουν υποστεί λειτουργικά συστήματα αναμένεται να ξανακάνει την εμφάνισή του στο Linux σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση. Η απόφαση έρχεται τέσσερα χρόνια μετά την παύση της ανάπτυξης του προγράμματος για το ίδιο λειτουργικό κάτι που ενδεχομένως σημαίνει πως η εταιρία έχει αρχίσει να τα βρίσκει σκούρα με τον ανταγωνισμό, ιδίως όσων υπηρεσιών χρησιμοποιούν το HTML5.

Η εταιρία ανάπτυξης αναφέρει πως η τελευταία έκδοση του NPAPI Flash Player για το Linux ήταν η 11.2 και θα δουλέψει για να βελτιώσει την ασφάλεια και τις λειτουργίες στο λειτουργικό πλησιάζοντας με τον καιρό την τελευταία μοντέρνα έκδοση (23) με συνεχείς beta (και πιθανόν stable) εκδόσεις στο άμεσο μέλλον.

[img_alt=Στο Linux επιστρέφει το Adobe Flash]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69470.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Μόνο εγώ δεν συμπαθώ καθόλου το flash player; Να είναι καλά η adobe για το pdf και τα photoshop, illustrator κλπ, αλλά το flash να το πετάξουν σε ένα καζάνι της κολάσεως!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now