George_o/c

Lian Li V351 - ήρθε για να σας καθηλώσει !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/46486ef81251307.png[/wrapleft]Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε ότι η ποιότητα αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Lian Li. Τί άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε άλλωστε, από μία εταιρεία που κατασκευάζει κουτιά ηλεκτρονικών υπολογιστών για περισσότερο από 20 χρόνια, κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύεται από υψηλής ποιότητας κατασκευαστική αρτιότητα, ακρίβεια και δεξιοτεχνία. Άλλα από αυτά είναι σχεδιαστικά καινοτόμα, και άλλα ακολουθούν ένα λιτό και ταυτόχρονα επιβλητικό - αποφασιστικό σχεδιασμό. Όμως πάντα έρχονται με την εγγυημένη ποιότητα Lian Li.

pcc3801320x200pk9.jpgpcc3802320x200qq9.jpg

Προτού οι engineers της εταιρείας, ξεκινήσουν ένα νέο σχέδιο, κάνουν μια εξονυχιστική έρευνα, βλέποντας έτσι τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και φυσικά, πράττουν ανάλογα. Η έρευνα τους λοιπόν, αυτήν την φορά, φανέρωσε την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση σε mini towers ... Και εγένετο το V351 !

v351r01sml9.jpg

(Βγαίνει επίσης σε μαύρο και ασημί χρώμα)

Εσωτερικά το κουτί έχει σχεδιαστεί μοναδικά, καθώς όλα κανονίστηκαν από τους engineers με τέτοιο τρόπο, που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις ακόμα και των end-users, κάνοντας το κουτί όμορφο και user-friendly. Το φινίρισμα είναι κλασικά άπαικτο (όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία), οπότε δεν χρειάζεται να ανυσηχείτε για τυχόν αιχμηρά σημεία, ή κομματάκια μέταλλου που προεξέχουν "λιγάκι". Ιδιαίτερη προσοχή έχει δωθεί και στον τομέα των θερμοδυναμικών, έτσι ώστε να εγγυάται όχι μόνο χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και ησυχία.

v35104sik3.jpg

Πάμε να δούμε τώρα λίγο πιο εξονυχιστικά το V351 :

1) Ο υποψήφιος αγοραστής δεν χρειάζεται να κουράζεται δουλεύοντας μες στο κουτί αφού υπάρχει το motherboard tray όπου εύκολα τραβιέται έξω.

v35106sdr0.jpg

2) Το V351 είναι σχεδιασμένο για το σαλόνι σας, ενώ μες στο μικροσκοπικό του σασί μπορεί να χωρέσει ένα κανονικότατο Micro ATX σύστημα, μαζί με το τροφοδοτικό, διατηρώντας πάντα χαμηλές θερμοκρασίες.

v35107sdk3.jpg

3) To κουτί είναι κατάλληλα "επανδρωμένο" με ένα anti-vibration kit, έτσι ώστε να απορροφάται όσο το δυνατόν περισσότερος θόρυβος. Ακόμα, τα 4 αλουμινένια case stands έχουν rubber pads για να αποφεύγεται η vibration και να μην προκαλείται ζημιά στο μέρος όπου στηρίζεται το κουτί. Τέλος, ένα πλέον standard χαρακτηριστικό αρκετών κουτιών, rubber anti-vibration ring στις βίδες των hdd.

v35108sif6.jpgpcc3811sim0.jpgv35109sud2.jpg

4) 3 ανεμιστήρες (2 x 120mm intake, 1 x 80mm exhaust) τρέχουν αθόρυβα σε χαμηλές rpm χωρίς όμως να περιορίζεται η κυκλοφορία αέρα μες στο κουτί. Επιπροσθέτως, στο κάτω μέρος του hdd cage υπάρχει ένα άνοιγμα για την επαρκή ψύξη των σκληρών δίσκων, ενώ στο PCI bracket υπάρχουν μικρές τρύπες ώστε να ψύχονται ακόμα καλύτερα οι add-on PCI cards (μέχρι 4).

v35111suo8.jpgv35110szt9.jpgv35112szp7.jpgv35114sag5.jpg

Οπότε συγκεντρωντικά το μέγιστο δυνατό airflow είναι αυτό :

v35115scp6.jpg

Unique Features

1) Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε σε προς που θα "βλέπει" το optical drive, αφού υπάρχουν ανοίγματα 5.25" και 3.5" στα δεξιά και αριστερά του κουτιού.

v35123sst2.jpg

2) Στα multimedia ports βρίσκουμε HD Audio & AC 97 Audio Design για μεγαλύτερη συμβατότητα, όπως επίσης και τα υπόλοιπα I/O ports, στο side panel του case για ευκολότερη πρόσβαση.

v35116spd2.jpg

3) Εύκολο "service" του μπροστινού ανεμιστήρα. Ξεβιδώνετε thumb screws και βγαίνει το unit (ιδαίτερα χρήσιμο στο καθάρισμα του ανεμιστήρα).

v35118snc0.jpg

4) Μέσα σε διάφορα "κρίσιμα" zones στο κουτί, υπάρχει ειδικά ανοίγματα καλυμμένα με protection kit, με αποτέλεσμα να μπορούμε να κρύψουμε ευκολότερα αλλά και πολύ ασφαλέστερα τα διάφορα καλώδια.

v35124sec3.jpg

5) 5.25" to 3.5" converter kit, για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν εξωτερικές 3.5" devices.

v35125slm0.jpg

Aς δούμε τέλος συνολικά όλα τα features.

79447309du2.jpg

Αναμένουμε λοιπόν ... Μέχρι τότε όμως ...

111km3.jpg

Είναι πολυ όμορφο το άτιμο !

my.php?image=v35104sik3.jpg

Link to comment
Share on other sites

και ποια η ουσιαστικη διαφορα του απο το V350?

Bγαίνει και σε κόκκινο....:D

Καλό φαίνεται, αλλά αν έχει πιο ψηλή τιμή από το V350 που λέει παραπάνω ο Γιώργος δεν νομίζω ότι αξίζει...

Link to comment
Share on other sites

To V350 είχε αναγκαστικά τα 5.25" ports μόνο από την μία πλευρά ... Οι ανεμιστήρες είναι λιγότερο noisy (1200rpm αντί για 1500rpm στο V350 - όμως ακομα καλό air flow), το εσωτερικό design είναι ένα βήμα πιο εργονομικό και αν δεν απατώμαι το hole στο hdd cage για καλύτερο ventilation δεν υπήρχε στο V350 (το τελευταίο επιβεβαίωσέ το Γιώργο αν γίνεται ;))

Link to comment
Share on other sites

Επειδή κάπου το έχω ξαναδεί το V350 :whistling: μπορώ να πάρω θέση?

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Διαφορές:

α)Στο μπροστινό κάτω μέρος έχει γίνει τρύπες για την καλύτερη εισροή αέρα. Το V350 έπαιρνε μόνο απο κάτω!

β)Η τρύπα κάτω απο το hdd cage έχει γίνει ενιαία και πιο μεγάλη ενώ στο V350 ήταν πολλές μικρότερες στρογγυλές

γ)Βγαίνει και σε κόκκινο

Δυστυχώς τίποτα άλλο! Βέβαια για να πούμε την αλήθεια δεν χρειάζεται και κάτι άλλο!!

Πάντως το εσωτερικό είναι ακριβώς ίδιο! Δεν είναι πιο εργονομικό:) ! Και drives εμπαιναν και απο την μια και απο την άλλη στο 350!!

Link to comment
Share on other sites

οχι ρε γμτ περιμενα να δω καμια κουταρα τεραστια:hysterical:

Same here. Είδα που λέει "θα σας καθηλώσει" και λέω"επιτέλους" Αλλά μαλλιά και πάλι. Που θα πάει, θα βρω ένα κουτί που να είναι τέλειο για μένα.

Link to comment
Share on other sites

Same here. Είδα που λέει "θα σας καθηλώσει" και λέω"επιτέλους" Αλλά μαλλιά και πάλι. Που θα πάει, θα βρω ένα κουτί που να είναι τέλειο για μένα.

CoolerMaster HAF ? Παίζει σε άλλη κατηγορία όμως ...

Link to comment
Share on other sites

CoolerMaster HAF ? Παίζει σε άλλη κατηγορία όμως ...

Όχι -όχι, το θέλω πολύ πιο κυριλέ. Μην το ψάχνεις, από αυτά που παίζουν τώρα δε με τρελαίνει κάποιο ώστε να αλλάξψ το armor μου. Θα βρεθεί όμως. Και βασικό να μην είναι πάνω από 8-9 κιλά βαριά. Με έχει ξεπλατίσει το τωρινό. :)

Link to comment
Share on other sites

Άσε αυτό με τα κιλά, πέρα-δώθε να το κουβαλάω 1 φορά την ημέρα θα γίνω ντουλάπα :hehe:

13kg ! :eek:

Το δικό μου είναι 16 ΑΔΕΙΟ!!!!!

Θα γίνω ποιο δυνατός από σένα. :hehe:

tzimmys αυτο που εχω ειναι κυριλε,λιτο ελαφρυ και ομορφο.

Ωραίο φαίνεται φίλε, είναι σίγουρα ποιοτικό, εργονομικά φαίνεται άψογο, αλλά δεν με κάνει να θέλω να αλλάξω το τωρινό. Ας το κόψουμε εδώ όμως αυτό για να μη χαλάσουμε το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Ποιοτικότατο και προσεγμένο όπως όλα τα Lian Li, αλλά σχεδιαστικά παγωμένο και αδιάφορο, η ίδια κλασική γραμμή..

Δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω.

Same here. Είδα που λέει "θα σας καθηλώσει" και λέω"επιτέλους" Αλλά μαλλιά και πάλι. Που θα πάει, θα βρω ένα κουτί που να είναι τέλειο για μένα.

Silverstone TJ-07B.

Είναι ο λόγος που ψάχνω για δουλειά. :victory:...

Link to comment
Share on other sites

και τωρα που το βλεπω,νομιζω πως και στο 350 μπαινουν τα 5.25 κι απ`τις πλευρες...

και εγώ το ίδιο νομίζω.

Οι αλλαγές που έκανα στο δικό μου ήταν να προσθέσω ενά αφρώδες (υποτίθεται ηχομονωτικό) στην εσωτερική από τα πλαινά και να αλλάξω το πίσω 8άρι ανεμιστήρα με έναν πάχους 1.5 εκ. γιατί μου την έδινε που πίεζε τα sata και του ρεύματος ο stock.

Aπό εργονομικής πλευράς παίρνει υπό το μηδέν πάντως :P

Το θεωρώ όμορφο, αναμφίβολα ποιοτικό και ευρύχωρο με σωστό airflow.

Μερικές βελτιώσεις πάντως μόνο καλό κάνουν (αρκεί να κοστίζουν λογικά)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now