maska79

Ταινίες & Σειρές...

Recommended Posts

Hunger Games

Avengers

Το Avengers είναι όλα τα λεφτά (HULK SMASH DAT ASS!) αλλά το Hunger Games, hmm well, τρώγεται. Εδώ την δουλειά του την έκανε το καλό marketing, αυτό έχω να πω. Θα διαβάσω και το βιβλίο να δω τις διαφορές.

Edited by Samaritan
Link to comment
Share on other sites

Avengers......Ταινιάρα, έδεσαν πολύ ωραία όλους τους ήρωες και οι σκηνές δράσεις ήτανε αρκετές για να καλύψουν την ανάγκη μας για βία...:D

Link to comment
Share on other sites

Λάτρης των παλιών εε; :D

Well, αναλόγως πως το "βλέπει" κανείς. Καλοκαίρια γουστάρω να βλέπω παλιές ταινίες και κλασσικά αμερικανικά film noir όπως τα 2-3 προηγούμενα γιατί αγαπάω την Αμερική του 40 και 50, το κλίμα, οι άνθρωποι, η μουσική, οι γυναίκες, το hollywood κτλπ. Και μιας και βρίσκω ολόκληρες και *καλές* ταινίες στο youtube, λέω γιατί όχι, κάποιος θα βαρεθεί ένα βράδυ με τις νέες κυκλοφορίες, θα μπει στο hwbox θα δει και θα εκτιμήσει ένα κλασσικό αμερικάνικο ασπρόμαυρο film noir που έγραψε ιστορία στο σινεμά.

Heres another one.

Double Indemnity (1944)

107 min

Crime | Film-Noir | Thriller

24 April 1944 (USA)

Ratings: 8.5/10

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8xQbfKuBWQ4&list=PLD6E117C878554096&index=6&feature=plpp_video[/media]

Link to comment
Share on other sites

Παίδες ψάχνω top ταινίες δράσης

Έχω δεί όλες τις τρι/τετραλογίες τα pirates of the caribbeans, mission impossible (Ναι και το καινούριο), τα 2 ghostrider (Ωραίο το 2ο, έχει βγεί σε bluray), The mummy, Indiana Jones, James bond (Αυτά τα έβλεπα απο μικρός και κατέβασα όλες τις ταινίες και τις είδα σε μια βδομάδα <3) Oceans 11/12/13, The bank job, και πολλές άλλες που δεν θυμάμαι τους τίτλους.

Προτείνετε απο τίτλους γιατί έχω στερέψει! Περιμένω το Men in Black 2 και american pie reunion (άκουσα πως είναι γαμάτα και τα 2).

Link to comment
Share on other sites

Λάτρεις των παλιών εε IntelUser2525; :)

Well, θα έλεγα λάτρης των all time classics και των ποιοτικών. Hollywood πατσαβούρες και κ*λόχαρτα, παλιά και νέα 3d, δεν είναι του γούστου μου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now