George_o/c

Έτοιμο το νέο Silverstone Strider 1500W (!)

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Silverstone Strider 1500W]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1ff42622a3.jpg[/NEWS_IMG]H Silverstone ετοιμάζει ένα θηριώδες τροφοδοτικό 1500W, έτοιμο να ικανοποιήσει την ακόρεστη δίψα για δύναμη που έχουν οι enthusiast χρήστες. Η σειρά "Strider" 1500W (μοντέλο SST-ST1500) καταφέρνει να ανέβει θριαμβευτικά στις πρώτες θέσεις των εταιρειών που προσφέρουν 1000+ Watt τροφοδοτικά με ένδειξη 80+ Silver efficiency. Το εν λόγω τροφοδοτικό έκανε την παρθενική του εμφάνιση μερικές εβδομάδες πριν στην έκθεση CeBIT αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Πριν ξεκινήσουμε με τα βασικά χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι τροφοδοτικό προορίζεται για δυνατές συγκινήσεις εφόσον η 1500W δύναμή του είναι συνεχόμενη, ενώ η peak power ανέρχεται στα 1600W (!).

Είναι 100% modular, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και τα 24-pin ATX & EPS καλώδια είναι modular, κάτι που δεν συναντάμε στα υπόλοιπα τροφοδοτικά. Οι διαστάσεις του είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 150 x 86 x 220mm (WxHxD), άρα ετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί καταλαμβάνει πολύ χώρο ! Συνεχίζοντας συναντά κανείς οχτώ γραμμές +12V που μπορούν να "βγάλουν" μέχρι και 120A ρεύματος. Αναφορικά με τις τεχνολογίες ATi CrossFireX και NVIDIA SLi των ATi και NVIDIA αντίστοιχα, το PSU έχει λάβει φυσικά τις σχετικές πιστοποιήσεις και φέρει τέσσερεις 6+2 pin και οχτώ 6-pin PCI-Express Power Connectors. Το Active PFC είναι διαθέσιμο, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υψηλής ποιότητας Japanese Capacitors. Την ψύξη αναλαμβάνει ένας ιδιαίτερα ευμεγέθης 135mm ανεμιστήρας με minimum noise-output τα 19 dBA.

<img src="http://www.techpowerup.com/img/09-05-18/43a.jpg" alt="Silverstone Strider 1500W" />

Μην ρωτήσετε που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το θηρίο αυτό. Φανταστείτε μόνο ότι ένα σύστημα με Core i7 920 @ 4.5GHz και 2 x 4870X2 in CrossFireX mode @ 790/920MHz έχει peak wattage draw περίπου 920W !

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα πάρω καλύτερα σκούπα με 1500watt ευχαριστώ..!!

Ο μόνος λόγος για να το αγοράσει κανείς αυτό είναι να θέλει αρκετή ισχύει(sli/crossfire) σε συνδυασμό με ησυχία, από τη στιγμή που θα το τρέχεις πολύ χαμηλότερα από το peak του, θα έχει και την αναμενόμενη ησυχία...

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ αναρωτιόμουνα ΤΙ θα πρέπει να βάλεις πάνω για να το εκμεταλλευτείς αυτό το παιδί...

Τα 1000άρια που κυκλοφορούν σηκώνουν 2χ295 + 6 σκληρούς + 2 optical drives + ένα i7 @ 12hgz και δεν λυγίζουν, αυτό γιατί να το πάρεις?

Κάποιος από τα παιδιά που bencharoun και βγάζουν τα reviews που βλέπουμε μπορεί να μου πει?

Link to comment
Share on other sites

Πως υπάρχει τώρα η GTX295 σε κά να 5μηνο θα δούμε κανένα θηρίο στιλλ GTX285x2 της Nvidia και να δείς για πότε θα τα πιάνει τα 1500W σε Quad Sli

Link to comment
Share on other sites

Υπερβολικά πολλά τα Watt του :/ και σε μέγεθος είναι θηρίο :S

Περιμένουμε τιμούλα για να μείνουμε καραφλοί :D

@Jerry Το παραέκανες με τις κάρτες :P

Link to comment
Share on other sites

:cool: αυτα ειναι. σε λιγο θα αλλαζουμε την εγκατασταση στο σπιτι σε βιομηχανικο να σηκωνει το pc

εχω μια απορια ομως

Japanese Capacitors™

ολοι οσοι φτιαχνουν πυκνωτες στην ιαπωνια ειναι κορυφαιοι? δε μας νοιαζει τι μαρκα ειναι αρκει να ειναι japanese?

ή ειναι οντως μαρκα το Japanese Capacitors?:hehe::harhar:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now