Pastelidis.n.s.

Asus P55-powered P7P55 Pro pictured !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Asus P7P55 PRO motherboard]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/NEWS_IMG]Πριν απο απο δύο μήνες περίπου, θα θυμάστε την διεθνή έκθεση Cebit η οποία διεξήχθει στο Ανόβερο της Γερμανίας, στην οποία έλαβαν μέρος πληθώρα εταιριών. Μία από αυτές ήταν και η Asus, η οποία παρουσίασε πολλά απο τα προιόντα της. Στα προιόντα αυτά ανήκουν και οι μητρικές που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι το ατού της Asus. Aνάμεσα σε πολλές μητρικές είδαμε και κάποιες νέες για εμάς, η οποίες ήταν εφοδιασμένες με το intel LGA-1156 socket και το P55 chipset. Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από την ιστοσελίδα του TCmagazine, η νέα μητρική της Asus με την ονομασία P7P55 PRO φωτογραφήθηκε και όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο, η νέα μητρική είναι εδώ για να υποστηρίξει τους νέους CPUs της Intel, Core i5 (Lynnfield & Clarkdale).

Όπως θα δείτε και εσείς στην φωτογραφία που σας παραθέτουμε παρακάτω, η νέα μητρική είναι εξοπλισμένη με τέσσερα Dual Channel DDR3 memory slots και δύο PCI-Express x16 slots έτοιμα για CrossFireX setups (η υποστήριξη για SLI ειναι ανεπιβεβαίωτη ακόμα για το P55 chipset). Eπιπλέον στην νέα μητρική θα βρείτε μία eSata και εφτά SATA 3.0 Gbps θύρες, 7.1 channel audiο και Gigabit Ethernet. Η τελική εικόνα της νέας μητρικής δεν είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω καθώς αναμένεται να υποστεί ορισμένες αλλαγές στο design της, έχοντας την τελική έκδοση το Q3 του έτους που διανύουμε. Τέλος, σίγουρο είναι πως η νέα μητρική αναμένεται να παρουσιασθεί στη Computex παρέα με πολλές άλλες P55 μητρικές.

Asus_P7P55_PRO_board_01.jpg

Edited by JC_Denton
Link to comment
Share on other sites

0xa0xa0ax0xa00ax0ax0ax0xa0ax00ax0ax0xaxaxaxa, δεν υπάρχει δικαιολογία να με σώσει δίκιο έχεις :D Δεν διάβασα καν το νέο, απλά είδα τον τίτλο, την photo post-αρα το comment και συνέχισα το browsing. Όταν επί έξι ώρες ακούς τύπους Στατιστικής και Μαθηματικών, σου είναι λίγο δύσκολο να διαβάσεις κάτι extra :hehe: :hehe: :hehe:

Μπράβο μου, γ***ω :hysterical:

Kαι όχι Epic Fail λίγο μου πέφτει. Βάλε εκεί ένα Monumental Fail / Failed Fail :D

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Διαθέσιμη retail τέλος Ιουλίου αλλά οι CPU i5 θα είναι διαθεσιμοι απ'ότι λένε τέλος Σεπτέμβρη :hehe:

Τσπ...πολλά P55 πάντως samples ήδη κάνουν βόλτες...τα CPU είναι δυσέυρετα :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now