Pastelidis.n.s.

Κλεφτης ο ταξιτζης με την Mercedes

Recommended Posts

Λοιπον παιδια, σημερα πηρα ενα ταξι για να παω απο το Καλαμακι στην Νεα Σμυρνη, δυστυχως για κακη μου τυχει πετυχα ενα πολυτελες ταξι, μια Mercedes. Μεσα ηταν ενας τυπας περιπου 25-30 χρονων, οποιος τον εβλεπε θα ελεγε οτι ειναι ετσι μαγκακι-ιστοριας και γενικα ειχε αυτο το υφακι...Του λεω παμε Νεα Σμυρνη, μου λεει ΟΚ...Για να καταλαβετε μενω περιπου κοντα στον ασυρματο που εκει ειναι Ανω Νεα Σμυρνη. Καθως φτανουμε περιπου 800m απο το σπιτι μου μου λεει, φιλαρακι εδω ειναι Μπραχαμι και εδω παρακατω ειναι η Αγιου Δημητριου η οδος, του λεω ειναι Ανω Νεα Σμυρνη, μου λεει ρε φιλε με υφακι που με εφερες γμτ στα παλιοστενα εδω να πουμε...την μισω λεει αυτη την περιοχη...του λεω τι να κανω...αρχιζει τις βρισιες με τα ιερα και τα οσια...Νταξει ΟΚ εγω δεν μιλαω...Του λεω αφου φτανω σπιτι κανε μια σταση εδω, του δινω 10? ενω η αξια της διαδρομης ηταν 3?. Ψαχνει απο εδω και απο εκει και δεν βρισκει ψιλα. Παμε σε εναν δρομο απο πανω στο ψιλικατζιδικο για να χαλασω το δεκαρικο με δυο ταλιρα. Το χαλαω του δινω 5? απο το παραθυρο και μου λεει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...παταει γκαζι και την κοπαναει και ρεστα ο τυπας τιποτα...

Δεν ειναι η ιστορια οτι μου εκλεψε τα 2?, ειναι το θρασος του ανθρωπου...Κριμα που δεν ειχα παρει αριθμο πινακιδας,θα ειχε φυγει καταγγελια κατευθειαν... Ενιωσα τοσο βλακας εκεινη την στιγμη...δηθεν δεν ειχε ψιλα...γινεται ταξιτζης να εχει την θηκη που βαζει τα κερματα αδια...?

Αναφερω αυτη την ιστορια, για να προφυλασεστε...Γιατι κυκλοφορουν πολλα ζωντοβολα...excl.gif

Link to comment
Share on other sites

Τι μου θύμησες.............

Είμαι στα ικέα κιφησού.Και βλέπω ένα ταξί.Το σταματάω.Μπαίνω μέσα του λέω ελεύθερος?Ναι μου λέει έμπα.Μπαίνω μέσα.Του λέω να πάμε απο αρχή της συγγρού για απέναντι απο ωνάσειο και μετά συγγρού φιξ.Και μόλις το ακούει μου λέει α δεν γίνεται.Σε λίγο σχολάω κατέβα.Και ερωτώ.Είναι νόμιμο αυτό?Πως το κάνει έτσι?Αφού μου λέει ελεύθερος και έχει και σηκωμένη τη "σημαία".

Link to comment
Share on other sites

γιατι με courier δεν παθαινεις τα ιδια? ερχονται για δεμα 46 ευρω και τους δινεις 50 και λενε πω ρε φιλε δεν εχω πρεπει να χαλασω και ιστοριες.

πολυ κλεψια εχει πεσει,ασε

Link to comment
Share on other sites

Καλά πλάκα κάνεις :hehe:

Κι εμένα μου τυχε ένας βλαμένος σήμερα με Mercedes - τον πήρα από Αμφιθέας για Άνω Καλαμάκι και μου άρχισε τα "γιατί με γυρίζεις τώρα ρε φιλαράκι, κατέβαινα για κέντρο". Του το κοψα ευγενικά, αλλά σε παρόμοια φάση με έναν με άκουσε η μισή Θεσσαλονίκη...

Τυχαίνει, μερικοί είναι πολύ κωλοχαρακτήρες. Σε μένα δεν τυχαίνει συχνά, αλλά ώρες-ώρες σου τη δίνει, ειδικά όταν ξέρεις πως είναι η ακριβώς αντίθετη άκρη, με ευγενικότατους/τες οδηγούς, πεντακάθαρα αυτοκίνητα και τυπικότητα στο maximum.

Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι και ποιος είναι ο πελάτης.

Τώρα αν βλέπουν εσένα Γιώργο ξέρουν ότι δεν τους πέρνει.

Το ίδιο παθαίνω και εγώ όταν πάω Κηφισό και βρίσκω κάθε καρυδιάς καρύδι

Από τελειώς ζώα μέχρι άψογους.

¨Ολοι έχουν τον ανάλογο τρόπο αντιμετώπισης

Link to comment
Share on other sites

Ρε ο τυπας σας λεω ηταν πολυ...μ******

Μου ειχε πει ενας αλλος ταξιτζης...αν τυχαινει και περνανε πολυτελη αμαξια μην μπαινεις....να προτιμας τα σαραβαλα...ειναι πολυ κλεφτες...αυτος ο Κυριος γιατι πραγματικα ηταν πολυ καλος μου εξηγησε τι παιζονται και μου ειπε πολλα πραματα ..τι να προσεχω... Δυσκολα πετυχαινεις ΟΚ ατομα...

Link to comment
Share on other sites

Μα πως κάνετε έτσι? Η λύση εξάλλου έχει βρεθεί. Διπλασιάζεται μέχρι το 2010 το κόστος της διαδρομής με την υπόσχεση από την μεριά των ταξιτζήδων ότι θα είναι ποιο ευγενικοί. Οπότε υπομονή και όλα αυτά σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. ...χικ...

Link to comment
Share on other sites

Μα πως κάνετε έτσι? Η λύση εξάλλου έχει βρεθεί. Διπλασιάζεται μέχρι το 2010 το κόστος της διαδρομής με την υπόσχεση από την μεριά των ταξιτζήδων ότι θα είναι ποιο ευγενικοί. Οπότε υπομονή και όλα αυτά σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. ...χικ...

Αυτο ειναι ακομα πιο απαραδεκτο!! Να διπλοπληρωσω το αυτονοητο??? Πατε καλα??? Και με υποσχεσεις δεν πηγε κανεις μπροστα...

Link to comment
Share on other sites

Γι αυτο και μιλαμε για κιτρινη φυλη!

Δοξα το Θεο πολυ λιγες φορες παιρνω ταξι πλεον αλλα δεν εχει... Οποιος σταματησει ανοιγω πορτα, μπαινω μεσα και μετα του λεω που παμε!

Και 2-3 φορες πιο παλια που θελαν να χρεωσουν οτι να ναι εν τελει δεν πηραν φραγκο! Κι ας κατεβηκαν κατω οι τυπαδες να πουλησουν τσαμπουκα.. με το που σηκωσα το κινητο και πηγα να παρω την αστυνομια σε 3 δευτερολεπτα ειχαν φυγει -βριζοντας μεν- αλλα οπως οπως!

Και κατι ακομα..

~9 το βραδυ περιμενει η αδελφη μου (16 ετων τοτε) με 3 φιλες της μες την βροχη για ταξι για να πανε στα ΚΤΕΛ Κυφισου να φυγουν οι φιλες της για Θεσαλλονικη. Οι κοπελες με αποσκευες.. Μετα απο πολυ ωρα που περιμεναν σταματαει ενας ταριφας και αρνειται να τις παει.. Με το που παει να ξεκινησει πεταει μια απο τις φιλες κατι του στυλ "τον μ****..". Το ακουει, και ειχε το θρασσος ο αλητης να τραβηξει χειροφρενο να κατεβει κατω και να κανει πως παει να σηκωσει χερι για να τις φοβισει!!!! Υπενθιμιζω 16 χρονων κοριτσακια!!! Δεν τις ακουμπησε, μπηκε στο ταξι του βριζοντας και εφυγε.

Μολις γυρισε η αδελφη μου σπιτι εξαλη λεει στους γονεις μας τι ειχε γινει και παιρνει στα καπακια το σωματειο των ταξιτζηδων (ή κατι παρομοιο δεν θυμαμαι τι ακριβως θυμηθηκε η μανα μου εκεινη τη στιγμη για καταγγελιες) για να καταγγειλουμε τον συναδελφο τους . Η απαντηση που πηραμε απο τον τυπο που το σηκωσε ηταν κατι του στιλ... "και τι μας το λες εμας... στ' αρχ*** μου κανε του μηνυση".

Τις πινακιδες τις ειχαμε, αλλα τελικα μηνυση δεν καναμε... Καλως κακως δεν ξερω, αλλα δεν θελαμε να χαλασουμε περισσοτερο το βραδυ μας...

Ποιος να μου πει τωρα εμενα και τι για την 1 ωρα που εφαγαν στην βροχη, για τον τυπο που βρηκε να κανει τον νταη σε κοριτσακια και για το οτι δηθεν υπαρχει γραμμη καταγγελειων και ασχολουνται..

Κι επειδη ουκ ολιγες φορες εχω πεσει σε μ***ες και εχω τσακωθει (και ξερω οτι οπως θα το πω σε πολλους θα ξενισει) εχω καταληξει οτι ζωα ειναι και σαν ζωα πρεπει να τους φερεσαι!

Link to comment
Share on other sites

και για το οτι δηθεν υπαρχει γραμμη καταγγελειων και ασχολουνται...

Υπάρχει. Δεν υπήρχε τότε όμως :) Αυτή η γραμμή λειτουργεί μερικούς μήνες μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Αντιθετως εγω, οσες φορες εχω πάει με ταξί καπου, ολοι ηταν ευγενεστατοι και συζητησιμοι.

Μαλιστα ενας ετρωγε και μια φρατζολα ψωμι :P

Καθομουν στη καρεκλα μου και απολαμβανα τη ντιζελο-ροπη. Τουλαχιστον για οσα..........χιλιοστα του δευτερολεπτου πατουσαν το γκαζι. :hehe:

Εννοειται πλεον οτι δε ξαναμπαινω μεσα σε ταξι παρα σε μεγαλη αναγκη... Για ολα τ'αλλα: λεωφορεια, τρολευ, μετρο, ηλεκτρικρος, προαστειακος και κυριως αυτοκινητο!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μια φορά είχα πάρει ταξί απ'το κέντρο, με πάει σπίτι, και όταν πάω να τον πληρώσω συνειδητοποιώ ότι έχω χάσει ένα πεντάευρω και δε βγαίνω να τον πληρώσω.

Του λέω να κατέβω μισό λεπτό να πάρω λεφτά απ'το σπίτι και να τον πληρώσω, τρέχω και παίρνω άκριβώς 7.5?μ όσα δηλαδή μου ζήτησε. (η αξία της διαδρομής ήταν το πολύ 6.5? αλλά δε είπα γ****ται)

Κατεβαίνω τρεχάλα, του τα δίνω, και μου κάνει "Φίλε είσαι 8 ευρώ". Μένω μαλάκας, του λέω δεν έχω, και μου κάνει με υφάκι "Καλά, καλά μας υποχρέωσες". Το τι κατάρες του'ριξα ένας θεός ξέρει. Φταίω γω που πήγα και τα πήρα ακριβώς για να τον διευκολύνω να μην ψάχνεται με τα ρέστα.

Και ερωτώ, ήταν σωστό που άφησε το ταξίμετρο να τρέχει?

Ή η γυφτιά μερικών δεν έχει όρια?

Link to comment
Share on other sites

Και ερωτώ, ήταν σωστό που άφησε το ταξίμετρο να τρέχει?

Ή η γυφτιά μερικών δεν έχει όρια?

Λογικό είναι, η αναμονή χρεώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now