JC_Denton

Ακόμα μια επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα στην Overclocking σκηνή !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a5b5e014daa8.jpg[/WRAPLEFT]Εδώ και περίπου ένα μήνα, στα IT forum και ιστοσελίδες του εξωτερικού, υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για το διαγωνισμό τον οποίο πραγματοποιούσε το νεοσύστατο site Overclockaholics.com, στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούσαν να πετύχουν το όσο μεγαλύτερο σκορ μπορούσαν στο 3DMark2001, χρησιμοποιώντας είτε Single GPU είτε Multiple GPUs, με το όριο του επεξεργαστή να βρίσκεται στα 4.2 GHz.

Σε αυτόν λοιπόν τον Low-Clock Challenge διαγωνισμό λάβαν μέρος αρκετοί ξένοι Overclockers, όπως ο πασίγνωστος Vivi, με σκοπό να κερδίσουν τα πραγματικά εξαιρετικά δώρα που προσέφερε ο K|NGP|N στους νικητές, τα οποία ήταν ένα Dragon F1 CPU Pot για τον νικητή της Single-GPU κατηγορίας, καθώς και ένα Dragon F1 CPU Pot και δύο ολοκαίνουρια TEK-9 GPU Pots, για αυτόν που θα νικούσε στην κατηγορία των Multi-GPU.

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, με αγωνία παρακολουθούσαμε τις προσπάθειες όλων των διαγωνιζομένων, με την κατάταξη να αλλάζει συνεχώς και ακόμα και μέχρι τις τελευταίες στιγμές, να περιμένουμε μήπως γίνει κάποια ξαφνική αλλαγή. Λίγες ώρες πριν λοιπόν, σήμερα το πρωί, ο διαγωνισμός αυτός έλαβε τέλος και οι νικητές αναδείχθηκαν - και φυσικά, όπως σωστά μαντέψατε από τον τίτλο της είδησης, στην πρώτη θέση θα δούμε και πάλι έναν Έλληνα Overclocker!

Πρόκειται για τον φίλο μας crustytheclown, o οποίος κατάφερε με μια 9800GX2 να κερδίσει την κατηγορία των Multi-GPU, με σκορ που έφτασε τους 93830 πόντους, αφήνοντας 2ο τον Vivi με 93087 πόντους. Αλλά και στη Single-GPU κατηγορία, τα πράγματα ήταν πολύ "στενά", μιας και ο φίλος μας crio, με μια GTX 285 on air, κατάφερε και κατέλαβε την 3η θέση, με τον crustytheclown να έρχεται 2ος με μια ATi Radeon HD 4890 και την πρωτιά να καταλαμβάνει ο γνωστός για τα αναλυτικά RAM Reviews που κάνει 3oh6, με μια GTX 260 on LN2.

Η τελική κατάταξη με τους νικητές:

464a5b620aec658.jpg

Ακόμα λοιπόν μια επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα και τους φίλους μας. Ευχόμαστε στον Αντώνη (crustytheclown) να χαρεί όσο περισσότερο μπορεί τα νέα του "παιχνίδια" και να του φέρουν ακόμα περισσότερες πρωτιές στο μέλλον. Εμείς, απλά είμαστε υπερήφανοι που για ακόμα μια φορά, οι εκπρόσωποί μας κατάφεραν να αγγίξουν τις κορυφαίες θέσεις σε άλλον ένα διαγωνισμό!

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια παιδιά ! :T:

Χρηστάρα μας την έφερε ο Jody :( Δεν πειράζει next time. ;)

Όσο για τον vivi, το παλεύει καλά το θέμα το παιδί. Δυο 18χρονοι τα πάνε τρομερά καλά στην o/c σκηνή, ο vivi και ο Sam. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασες τον 18χρονο hipro5 και τον 17χρονο gpr.......:D :D :D

Όσο για τον Jody την επόμενη φορά θα με βρεί μπροστα του σίγουρα,πολύ μπροστά του.Πάμε σε i7 πλέον

Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγο που μίλησα με τον 17χρονο gpr, δεν μπορούσε να μιλήσει...έτρωγε παγωτο πύραυλο:hehe:

Τρομεροί παίδες τι να λέμε....σκίσατε!!!

Έτσι crio δώσε.....:D

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια παιδιά... Μας κάνετε περήφανους... Καλορίζικα τα νέα παιχνίδια... Συνεχίστε την καλή δουλειά... Αλλά γιατί με αέρα την GTX 280? :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now