astrolabos

Αστείες Φωτογραφίες & Video

Recommended Posts

Retarded humor ο τύπος... παίζει να είναι κανάς 30άρης καμμένος που παίζει όλη μέρα wow :D

O Αυστραλός αυτός έχει χεστεί στο χρήμα με το κανάλι του, ότι και να 'ναι. 300m+ views, 2.8m+ subscribers και partnership με τη Fullscreen για να τον manageάρουν.

Εγώ τον πέτυχα στο άσχετο πέρυσι μέσω αυτού εδώ το video.

[video=youtube;S5qUMK-TzOg]

Δεν με τρέλανε τόσο το χιούμορ αυτό γιατί κάθισα και είδα καμιά 20αριά videos του. Ορισμένα έχουν λίγο πλάκα αλλά νταξ είναι κάφρος :hehe: Πάντως μπράβο του που είχε την ιδέα και το έκανε αυτό.

εκεινος με το παπακι με τα χρωμια και τα νικελια :P

Και εχθές το βράδυ με ένα KTM άνοιξα 640, ένα ασημένιο ήτανε, στα φανάρια, μου λέει να ανοίξουμε, του λέω ανοίξουμε, ανοίξαμε, πίσω κι αυτός.

Αυτό λέει ακριβώς ^^ :hehe::hehe:

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Απλά επιβεβαιώνεται αυτό που λέμε Γιώργο [MENTION=461]George_o/c[/MENTION] ότι και με μαλακίες μπορεί να βγάλεις χρήμα πλέον ( τουλάχιστον internetικά ή στο εξωτερικό έστω ).

Υπάρχουνε δηλαδή κάποιοι που ακολουθούνε κάτι τέτοιους φανατικά, δίνοντας του εμμέσως πλήν σαφώς χρήμα και φήμη, για κάτι που το κάνει και το ξαδερφάκι μου το νεογέννητο που λέει ο λόγος :D

Link to comment
Share on other sites

Πρώην φίλε μου Nord ανάλογα πόση αξιοπρέπεια είσαι διατεθειμένος να χάσεις για τα λεφτά... έχει δίκιο ο Billy εδώ...

Δεν είναι θέμα ούτε IQ ούτε τπτ... εγώ πιστεύω ακόμα και ο φίλος σου που διαφημίζει τα pretty bra σε ξεφτιλίζει στο σκάκι... απλά γίνεται ρόμπα για τα μαρούλια...

Link to comment
Share on other sites

μωρε δεν διαφωνω στο οτι γινεται ρομπα κλπ κλπ ΑΛΛΑ γιατι να τον κραζει οποιοσδηποτε τον οποιονδηποτε.

Οτι μπορεις να βγαλεις χρημα πουλώντας βλακεια ειναι γνωστο. Τον αν ειναι ευκολο ή οχι και αν μπορει να το κανει και το νεογεννητο του Πεππα δε μου λεει κατι. Αν μπορεις κανεις κατι καλυτερο ή απλα δεν σχολιαζεις.

Link to comment
Share on other sites

Τι βλακας ειναι αυτος; και καλα ειναι αστειος ο τροπος π πεταει τ πραγαματα πάνω στο ζυμαρι???βαλε iq 10 το 30 είναι πολύ!!!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Τι βλακας ειναι αυτος; και καλα ειναι αστειος ο τροπος π πεταει τ πραγαματα πάνω στο ζυμαρι???βαλε iq 10 το 30 είναι πολύ!!!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Το 10 το κρατάω για τους subscribers του ρε :D

Link to comment
Share on other sites

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει , σε ένα παλικάρι που χαλάει τόσα λεφτά για να κάνει αυτά τα videos.

Σας παρακαλώ πολύ

...Τα υλικά κοστίζουν !

Link to comment
Share on other sites

γτ κοροϊδεύετε κάτι που ούτε μπορείτε να το κάνετε, αλλά ακόμα και να μπορείτε, δεν θα το κάνετε τόσο καλά και με τόση επιτυχία?

Σιγα μην τους δωσουμε και βραβειο! Τ οτι ζουμε στην εποχη που τα καραγκιοζιλικια φερνουν χρημα και φημη δεν παει να πει οτι θα τα στηριζουμε κι ολας.

Link to comment
Share on other sites

Ζω για την στιγμή που θα λέει ο κόσμος για μεγάλους κωμικούς και αντί για Will Smith, Jennifer Aniston, Charlie Sheen, Matthew Perry, Jim Carey, Woopie Goldberg, Eddie Murphy, κλπ θα ξεστομίζουνε ονόματα τέτοιων καραγκιόζιδων σαν αυτό του video :D

Link to comment
Share on other sites

Τα είδα όλα τα Jackasss πρόπερσι (στις ταινίες αναφέρομαι), σε 2 μέρες όλα μαζεμένα, και ομολογώ ότι σε κάποιες φάσεις γέλασα. Ναι εντάξει, μεγάλη καφρίλα, χαμηλά IQ, χαζά παιδιά χαρά γεμάτα, αλλά κάποια από αυτά που έκαναν ήταν αστεία :hehe: Άλλο πράγμα όμως το Jackass.

To How to Basic αποδεικνύει ότι κάνοντας ακόμα και χαζοβλακείες, στην Youtube εποχή που ζούμε, μπορεί κάποιος να βγάλει πολλά πολλά χρήματα. Αυτό που κάνει είναι ναι μεν εντελώς χαζό, αλλά κάποιοι το βρίσκουν αστείο. Μεγειά τους με χαρά τους. Εγώ απλά είπα μπράβο του που κατάφερε να βγάζει τόσα χρήματα επειδή είχε μια ιδέα (χαζή ναι μεν), αλλά την υλοποίησε.

Πριν από περίπου 1.5 χρόνο είχε εμφανιστεί ένας τύπος στο youtube που έμενε σε πολυκατοικία με μηδενική ηχομόνωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όποτε ο διπλανός του μαμούσε τη γκόμενά του, να τα ακούει όλα πεντακάθαρα. Έφτιαξε λοιπόν ένα YouTube channel, στο οποίο όση ώρα οι διπλανοί του το 'καναν, αυτός έπρεπε να φέρει εις πέρας μερικά challenges που έφτιαχνε μόνος του :hehe:95Camry4Life - YouTube

[video=youtube;cu_5CrEd9mg]

Anyway, my point is, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Με τόσες production εταιρείες πια στο youtube, όταν έχεις μια πρωτότυπη ιδέα και ανεβάζεις με σταθερό ρυθμό videos στο κανάλι σου, μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα. Απ' τη στιγμή που θα γίνεις official youtube partner, κάθε 1M views σου αποφέρει σχεδόν $3000, για αυτό και ορισμένα άτομα είναι λογικό ότι θα αρχίσουν να παραφέρονται, ή να χάνουν την αξιοπρέπειά τους ή να κάνουν βλακείες για να βγάλουν φράγκα. Το ότι υπάρχουν άτομα που τους παρακολουθούν είναι άλλο πράγμα [MENTION=166]billpeppas[/MENTION]. Για αυτό καλά έκανε και σου είπε ο [MENTION=230]AMDnord[/MENTION], ότι αν θες κάνε το κι εσύ :hehe:

o Jc σε ρόλο νταβά...

[ATTACH=CONFIG]21387[/ATTACH]

Μου 'χει λείψει αυτή η ψυχή. Στις ευχές για καλή χρονιά, πάλι μπουγελόφατσα με είπε :hehe:

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now